Football manageri

1. seres mikicu da imas toliko osoblja?!?!

2. :/ na koju foru?
    meni dozvoljeno dimam samo 5-6 skauta i 3-4 trenera....

3. Јооооој, људи... Читам ове ваше постове и плаче ми се. Толико глупих изјава на једном месту. Мислим, неко је извалио за Кејхила да је играч мало познат у широј јавности. Јеботе! Ценим да су једино банић и Шејн компетентни за постовање на овој теми. Добро, и Лупус може да прође. Требало би да се одобри право писања само истинским познаваоцима РЛ фудбала и онима који пиче ФМ барем од 03/04.

4. Толико глупих изјава на једном месту.

Hvala.

5. Без увреде, али реално је тако. Што неко рече, ФМ је филозофија. Да питам сад које су најбитније оцене за крило, ретко ко би знао. Дискутују ликови којима је најбитнији, а можда и једини предуслов за довођење нападача финишинг.

6. Па зависи какав профил нападача ти треба. Ако правиш екипу са једним нападачем, наравно да нећеш довести неког прдавца од 170 цм и 60 кг. Ја нпр играм са једним нападачем и брзим крилима а тај нападач мора да буде разбијач. Снажан и да зна са лоптом. Ако пак играм са 2 нападача, онда један мали и брз а други мрцина :) И најбитнији критеријуми за нападача разбијача су мени поред висине и тежине Strenght, Pace, Determinationm, Heding, Jumping па тек онда Finishing, а за овог малог Acceleration, Pace, Crossing, Dribling, Agility и опет на крају Finishing.

7. Ух, нисам ово очекив'о од тебе. Класична почетничка грешка. Нападач без компоужра је го курац.

8. Хм, Composure мени није пресудан. Може да буде и 12-13 и да буде "расан" нападач :) Али да му Determination буде испод 15 то никако. Такве не доводим ни у мање клубове.

9. Да питам сад које су најбитније оцене за крило, ретко ко би знао.

Pace, Dribbling, Passing, Off the Ball, Creativity & Crossing.

10. Igrao sam menadžer 2006 i posle 3-4 godine počinju da se pojavljuju igrači od 16-17 godina, koji imaju prave slike, a ne virtuelne npr. Clyde Conolly.

11. Composure je bitan za realizaciju. Po meni, tri ključne ocene za napadača su anticipation, off the ball i composure. Bitan je, naravno, finishing, a od fizičkih acceleration više nego pace.

12. trenutno kuham '11,pastore i paulo henrike jebu
    (7.80) (7.50)

13. Video sam komentar za Komazeca, ja ga doveo, a i moj braj. Kršina!

14. Ja sam na jedanaestici igrao sa Portom dve sezone, u prvoj u Ligi Evrope sam ispao u osmini finala od Leverkuzena, a u drugoj sam osvojio Ligu Šampiona! :)
    Igrao sam protiv slabijih timova 4-3-3, a protiv jačih (uglavnom u LŠ i protiv Sportinga, Brage i Benfike u Ligi Sagres) 4-1-3-2.
    Po mom mišljenju Hulk je ubedljivo najbolji napadač u fm11, a u napadu pored njega mi je igrao Khouma Babacar (18 god.), koga sam doveo iz Fiorentine za nekih 7 miliona. Falkaa sam slao na pozajmice jer je bio nezadovoljan.
    U veznom redu su igrali Sandro (na pozajmici iz Mamuza iz Londona), Anthony Annan(Gana), kog sam doveo na početku za 4 miliona iz nekog skandinavskog kluba, Ruben Mikael(on je bio u klubu) i Fernando(takođe bio u klubu). Mutinja sam takođe slao na pozajmice, jer je kao i Falkao bio nezadovoljan.
    Odbrana je bila Jorge Fucile(DR), Maicon(DC), Dedryck Boyata(DC, na pozajmici iz Man. City-ja) i Alvaro Pereira(DL). Tu je bio i Rolando kao zamena za nekog od štopera, a Otamendija sam prodao Milanu, vrlo jeftino, što mi je bila greška jer je tamo baš brzo napredovao.
    Na golu su se menjali Helton i Beto...

EDIT: Zaboravio sam da spomene i veznog igrača Kara Mbodji iz Tromzoa, koji je jeftin, a ima mnogo dobre ocene i može da igra na mestu štopera, zadnjeg veznog i centralnog veznog.

15. Evo i print screen Finala LŠ protiv Reala, koji sam pobedio na penale(3-1), jer je posle produžetaka bilo 0-0.
    IMGhttp://i52.tinypic.com/jfwvmg.jpg/IMG

16. Inače, na putu do finala sam pobedio:
    - HSV (osmina-finala)
    - Arsenal (četvrt-finale)(na penale, kao i Reala u finalu)
    - Lion (polu-finale)(što je bilo dosta lakše nego Arsenal :D).

17. Baš si zavistan, a? :)
    Ja sam mom drugu dao stim sa poslednja 3 menadžera, on igrao isto sa Portom. I žalio mu se isto Falkao iako je jebo kevu kolko je dobro igrao, ovaj ga oterao u kurac i na kraju Falkao bio anhepi. Hulk mu je dobio neku ponodu, kad je moj ortak odbio Hilk se smorio. Ali ovaj ga je nešto nagdrio, kao sa Falkaom i posle 2 minuta ovam pisalo: Happy to stay in club. Ili tako nešto. DObar je Porto ako oćeš da budeš dobar trener, a ne da kidaš sa timom, nego kasnije da odeš u neki bolji klub. On je krenuo i sa Korintijasom pa prešo u PSV, pa neki slab tim, pa Madrid, pa Arsenal, pa Barsa, tako nešto. ;)

18. Ali nijedan, nijdean menadžer. Čak ni 2009. i 2007., nisam igrao kao 2003-2004. TO je jedan tolko najbolji menadžer ikada. Simonetu i Cercija iz Rome uzmeš kad su još klinci. Za siću. Onda ih vucaraš u svaki klub u koji ideš, sa sobom. E sad, Cerci me uvek zajebe jer nema ni 17 godina i nema profešnal ugovor, ali Simoneta je kralj! I Santa Kruz, i Veron I Rikelme i svi! :)

19. I uzmeš Zvezdu i jebeš keve svima, tih, kako je bila jaka tada. J

20. Baš si zavistan, a? :)

DA! :)
    Igram menadžere još od 2003.

Isto se i meni desilo sa Falkaom. Ali dobro nije mi mnogo nedostajao, što se i vidi jer sam osvojio LŠ. Tad sam igrao sa dva napadača, a Babacar je razbijao pa Falkao nije bio neophodan.

P.S. Ja ne volim tako da prelazim iz kluba u klub, nego igram sa jednim pa šta bude.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.