Football manageri

1. Ja uzeo jednog iz Botafoga, Vitinho se zove :D

2. Razvaljuje se ovaj za sad. Usput ima li neko od vas da je na www.hattrick.org? Treba mi odgovoriti na par pitanja...

3. Zna li neko da li moze ovde na ovom da se namesti da mi asistent vodi meceve drugog tima,itd? Ako moze,gde,posto nije kao na proslom...

4. Team Policy, na timskom tabu.

5. Ja igram sa Totenhemom i za sada mi dobro ide.Bale je nestvarno dobar, a Modrica mi trazili svi veliki klubovi.Najvecu ponudu je poslao Real, 34 miliona cini mi se, ali sam odbio.Pavličenka ću sad na transfer listu da stavim, ništa ne igra.A od pojačanja doveo sam samo Thiaga iz Barse na pozajmicu i uopste nisam zadovoljan.Sad tražim nekog špica do 20 milki, jel ima neko preporuku neku?

6. Je l' ono Skočimiš pričao da je imao problem s povredama? Jebote, meni ne prođe jedna utakmica, a da neko neko bar ne iščaši palac. Inače, dovuljala sam Gudelja u Arsenal, dečko se do jaja uklopio. Otkako igra, nakantavam protivnike bar 4 gola razlike.

7. Ja sam pricao, evo opet slika :D http://i.imgur.com/BNQaE.png
    A evo i druga, lik zbog koga sam morao da ubacujem izraelsku ligu, setio sam se njega sa proslih menadzera, i sad ga dovodim za 12k, nije neki vrh, ali samo zbog pozicija koje igra hahaha
    http://i.imgur.com/No3m0.png

8. Znaci koji kurac krasni!? Gube mi se igraci... Samo odjednom su mi se Cosic i Mezenga izbrisali bukvalno iz prve postave,pogledam da nisu slucajno u rezervama,itd,nema ih,ukucam na search,nadjem ih,pise Red Star,sve normalno...jel zna neko nesto o tome?

9. Koju ponudu poslati? Kome?
    Koga dovesti od domacih igraca? Kod mene je Kaludjerovic arcitelj jer je dao 18 golova na 17 utakmica. Jebe keve i zavija sarme, ali ostala bagra ni kurcem da mrdne. Doveo sam Ergica, Dragutinovica i Stefana Apiju za dzabe i solidno igraju. Ali mi treba neki napadac da nije skup, a da odlicno igra za srpsku ligu. Pomagajte

10. bvdlga
    Znaci koji kurac krasni!? Gube mi se igraci... Samo odjednom su mi se Cosic i Mezenga izbrisali bukvalno iz prve postave,pogledam da nisu slucajno u rezervama,itd,nema ih,ukucam na search,nadjem ih,pise Red Star,sve normalno...jel zna neko nesto o tome?

Jes slučajno štiklirao opciju 'ANAVEJLBL' da skloni igrače koji ti nisu dostupni (tipa povrijeđeni, u reprezentaciji, nisu prijavljeni....)? To mi je prvo palo na pamet.

11. Koga dovesti od domacih igraca?

Marka Milinkovića.
    Volkova, Rukavinu, Brkića....

Kod mene su oni vrhovi, Milinković može da naraste u rasnog plejmejkera.
    Filip Đuričić jebe.
    EDIT: ja igram 2011, ne znam kakav je u 12.....

12. Jes slučajno štiklirao opciju 'ANAVEJLBL' da skloni igrače koji ti nisu dostupni (tipa povrijeđeni, u reprezentaciji, nisu prijavljeni....)? To mi je prvo palo na pamet.

Ne,ne...npr,Cosic mi je nestao istog trenutka kada sam Dragutinovica doveo...Mezenga samo odjednom. I ne mogu da ih stavim u tim,a kazem ti,kad kucam search sve je normalno. I kad pustim pomocnog da vodi mec,oni su u ekipi... :S

13. Pfff, nijesam se susretao sa time. Da nije kakva mafija?

Jebote, uvijek mi je bila želja da se može podmititi kakav drektor tima pa da pusti igrača, daš rapu menadžeru pa natjera igrača da potpiše, odigraš kladionicu sa mafijom, namještaš rezultate.... Mnogo bi bilo zanimljivije da možeš igrati sivu stranu fudbala.

14. Jel znate nekog veznjaka dobrog?

15. Jel moze neko da stavi link za torrent da skinem FM 2012 ... Do sada sam igrao uglavnom sve prosle verzije i igrica je veoma dobra. :)

16. Kurac oce 73 iljade platu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.