Football manageri

1. Ja pikam 2012, druga sezona, sa Zvezdom. Imam dve preporuke sto se tice igraca:
    1. Zarko Markovic - Centralni odbrambeni 204 visok, manje od 1M eura kosta igra u Gaz Metan
    2. Semir Stilic - Bosanac, igra sve u veznom redu, oko 1M eura kosta igra u Lech

Kod mene u Zvezdi kidaju.

2. 2. Semir Stilic

Nude mi ga stalno,ali nemam mesta za sada... :)

Elem,niko moj ozbiljan problem da prokomentarise,osim Skocimisa...

Znaci koji kurac krasni!? Gube mi se igraci... Samo odjednom su mi se Cosic i Mezenga izbrisali bukvalno iz prve postave,pogledam da nisu slucajno u rezervama,itd,nema ih,ukucam na search,nadjem ih,pise Red Star,sve normalno...jel zna neko nesto o tome?

3. pazi kad sam znao da igrači van EU koji su u prethodnom menadžeru mogli da dobiju radnu dozvolu,sada kurac mogu dobiju!

4. Glup sam ko kurac,lepo mi rekao Skocimis... Slucajno sam klinuo da mi hajduje igrace koji su mi tu na pozajmici.... -.-

5. jbg desava se bvdlga :)

Stilicu bas dobro guraju ocene. Za sezonu je od 3 zvezdice na report doguro do 4...

6. Stize PANTELA izgleda

DJOKA! Nema boga da ga dovedem.. Plata mu je 44 tisuce jevreja po tjednu! Nego jer probao iko Pantelu na kraju sezone da dovede kad mu istice ugovor? Ima finishing koji jebe keve tako da bi on arcio po nasoj ligi..

7. Slucajno sam klinuo da mi hajduje igrace koji su mi tu na pozajmici.... -.-

Pa da.... :D

8. Nego jer probao iko Pantelu na kraju sezone da dovede kad mu istice ugovor?

Prob'o sam ja, oće platu do zla boga, rekoh mu - odjebi, sinak, nisi Huntelar.

9. Imam nekoliko preporuka... N'Gal free, Soukouna dvadesetak K, (špicevi, jedan poačer, drugi komplit forvard, sasvim su solidni, ima utakmica kada ih neće, ali zato na sledećoj hettrik, retko mi igraju u paru pošto igram sa jednim napadačem, ali dobri su u obe varijante), Kvekveskiri 500, 600 k (desni bek, mlad, solidan za prvu sezonu, ali mi se par puta povredio na po 4, 5 nedelja), Perović Marko free (iako ima samo 2 zvezdice kao, može lagano da bude drugo krilo, da pokrije izostanak nekog igrača, i to radi odlično, mada mi se i on sad povredio na 4 meseca, jebiga, neće me) Xulu, nešto malo isto (Mlad, ima četiri zvezdice, vrlo perspektivan, i odlično mi igra) Dragutinović free (kida matori, igra mi i desnog beka i levog, i sve što treba, i mislim da nije imao utakmicu ispod 7, ocenu).
    Na kraju sezone mi dolaze: 1) Dor Malul 18k! http://i.imgur.com/No3m0.png (možda ćete morati da učitate Izrael, ali tamo ima mnogo dobrih igrača koji su jeftini, tako da vam i to preporučujem. 2) Vulićević, desni bek iz Voše... 3) Koro Kone, napadač, dobre ocene, 20 godina, četiri zvezdice, i dobra statistika 4) Đorđe Lazić, bivši igrač Partizana, dmc igra... Svi mi dolaze na free!

10. Jbt koliko je tesko naci dobrog trenera ili skauta, ne verujem... ja sam ranije otpustao celu ekipu i dovodio nove, sad je to nemoguce :/// a da drago kida i njega sam doveo, ali ga i pustio na kraju godine da ide...

Nikon el Maestro decko ima neverovatno dobar prekid (3 slobodnjaka izveo 2 gola i 1 asistencija za gol) tek sam ga doveo 600k sam ga platio, mlad fine ocene... samo mi se ne svidja sto igra iskljucivo AMC (ja tu poziciju nemam, pa sam mu stavio da se uci da bude AML jer mi je tu potreban)

Stefan Scepovic nije los 90 godiste u prvoj sezoni je FREE, 2 utakmice odigra prosecno, pa 1 pokida... ali generalno meni spicevi slabo igraju jer igra formaciju kao robi, cetri u linij nazad pa DMC, pa dva CM, AML i AMR i spic...

11. Nikon el Maestro decko ima neverovatno dobar prekid (3 slobodnjaka izveo 2 gola i 1 asistencija za gol) tek sam ga doveo 600k sam ga platio, mlad fine ocene... samo mi se ne svidja sto igra iskljucivo AMC (ja tu poziciju nemam, pa sam mu stavio da se uci da bude AML jer mi je tu potreban)

У којој сезони си га довео?

12. Slazem se sa Stoickom u potpunosti sto se tice dovodjenja trenera i skauta.

13. Mene mnogo nervira to što kad uzmem klub iz nižeg ranga, a tako radim godinama unazad, upravla mi ne dozvoljava da imam još kojeg trenera.pa kako majkumu da treniram igrače ako nemam trenere da ispune bar 3 zvezdice?

14. Radomir Antić neće da dođe ni za 600000€ mjesečno. Patriota, majke mu ga sprčim, šta bi on? Nisam ni ja šeik.

15. U drugoj sezoni sam doveo El maestra, fino igra, ali prekid mu je vrhunski... dajte nekog dobrog mladog srbina? nemam mesta za strance vise...

Stigli su Danijel Aleksic (3 milke) i Milan Jovanovic (free) \o/\o/\o/

Zarko Markovic (gore sam ga spominjao) ladno odbio da predje u Ajax, prihvatio sam ponudu od 6 milki za njega i mislio preci ce, a on ih odbio. Nije mi se na ranijim menadzerima desavalo tako nesto. :D

16. Žarko Marković kod mene već završava karijeru ;) 30 godina. Odradio je dobar posao. Po 10ak golova u sezoni. El Maestro mi se nije nešto naigrao. Ne napreduje baš nešto... 2017. se ukidaju stranci, tj oni koji su iz EU. Ako nekoga zanima.

Da li se još nekome dešava da agenti stalno nude neke Nemce od 18,19 godina koji su slobodni igrači?

17. I ja sam doveo doticnog Zarka u Zvezdu za 900k.

18. Ne znam čoeka, ali me je oduševio :) Osvojih kup uefa u 5. sezoni. Para imam ko blata. Fora kao i pre, ući u LŠ i posle lagano. Forsirajte Mijailovića i Jankovića. I već sam napisao ja mislim, Stefana Mihajlovića. Mogu fino da se prodaju kasnije, a u Zvezdi su jako dobri.

19. I kod mene Zarko kida s golovima, i forsiram jankovica, causica, mijailovica, nikako da izforsiram ozegovica. Prodao sam Bajka a Kirovski kida... El maestro definitivno ne napreduje dobro, trecu sezonu je kod mene, vrlo malo je napredovo... Sve u svemu cini mi se da je malo lakse napraviti nesto sa Zvezdom na ovom menadzeru nego na proslom, nekako lakse dobijam solidne klubove... Dobio sam salke, dobio sam dinamo kiev, sahtjor, na 2011 je to islo mnogo mnogo teze...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.