Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
@gusti sok gledam da imam sto vise domacih, zato sam i pitao za preporuku mladih domacih igraca... inace stilic i adi su dobili drzavljanstvo kod mene, a ostali stranci su uglavnom po 17-18 godina pa dok se ustale kod mene u prvi tim vec su na god dana od dobijanja drzavljanstva (ako se uopste ustale) :D
Isto i ja radim. 3 godine im treba za državljanstvo, taman :) 2017. Evropljani više nisu stranci, pa je to jako dobra stvar. A za naše mlade igrače, prati nove youth igrače u drugim timovima, kao i u tvom, i dovodi one dobre. Ovi poznatiji su skuplji, i lakše dovedeš nekog crnju koji bude 3 puta bolji.
Upravo sam dao 2.8 m za 16-o godisnjaka
koji sam venger
e ja kupio nekog francuza 19 godina za 3.5 miliki preoteo ga mancesteru :) a sad imam problem jer ne mogu da prodam igrace koje sam od juniora napravio profi igracima. Nece da idu, satro srecni su sto sam im ja menadzer. Prihvatim ponudu,stavim ih na not need by the club, i oni odbiju sve :)
Venger ne daje tolike pare za klince, tako da ne možeš ni time da se fališ. :D Puši kurac Zvezdo! Uzeo sam lepo moju voljenu Romu. Ima da jebem po Apeninima! :)
e ja kupio nekog francuza 19 godina za 3.5 miliki preoteo ga mancesteru :) a sad imam problem jer ne mogu da prodam igrace koje sam od juniora napravio profi igracima. Nece da idu, satro srecni su sto sam im ja menadzer. Prihvatim ponudu,stavim ih na not need by the club, i oni odbiju sve :)
Zato moraš stihijski i podmuklo da ih pljuješ po novinama i na privatnim sastancima. Poslije utakmice ostalima reci da su bili senzacionalni samo njih nagrdi na pravdi boga.
Ima da se razočaraju kad-tad.
:D
Ja kupio Turčina za 10milki, 19 godina. Koji sam Manćini :D
Gde može da se nadje 7-ica ili 8-ica za download a da radi?
Kojeg Turčina? :)
Probaj ovde, mene stvarno mrzi da tražim. http://www.warez-bb.org/search.php?mode=results Ukucaj na tom istom warezu i 2008 i probaj, trebalo bi da ima.
el kupio neko xulu-a?
Jok ti si, ja ga preporučio. :)
Ma ovaj se tek kasnije pojavio. Zaradio sam 60milki od prodaje tri igrača. Ako bi mi neko rekao kako se kače slike ovde, rado bih vam stavio par printskrinova :)
Uradiš print skrin, onda uradiš PASTE u PAINT sačuvaš sliku u .JPEG (jer .BMP fajlovi zauzimaju oko 5 Mb), i tu sliku uploaduješ na www.dodaj.rs. Kada to odradiš, pošalji nam link.
Hvala nišo :) Će odradim to kasnije. Kad izaberem neke fine :)
Hvala Niso, a ne "nišo". ;)
http://www.dodaj.rs/f/2x/eA/1Jlh4hZG/partizan-v-hb-split-view.png
Je li to moguće?
Kad me nije šlag strefio.
Najveća pobjeda.
Jordanka, prosledi mi temu, deteta ti. :D E, da, ako neko zna gde bih mogao da nađem neke do jaja teme za FM, neka okači. Sfaka čas' za pobedu. :)
Evo ga skin, http://www.2shared.com/file/BtUxxjVv/opz_beam4_2012.html
Po meni najbolji, nema dalje.
A pobjeda je više smješna nego bilo šta, sada se igra druga utakmica pa ćemo da vidimo kako će to da završi. :)
I druga pobjeda 0:7 (Sanogo 4, Babović 2, Pablo Muče 1 ) u gostima i ukupan skor 24:0 za Partizan, Murinju se tresu gaće.