A tu su i Boško Janković, Dalibor Veselinović, Marko Milinković, Trišović, Pantela mi se penzionisao, Dragutinović mi je pred penziju itd. (plus mnogi koji su od početka tu, tipa Mićko, Dimitrijević, Filip Stojković, Kovačević itd.)
Osvojio sam dve duple krune i igrao osminu finala LŠ, a sada sam u trećoj opet prošao grupu u LŠ, videću šta će biti u osmini, a i osvajam opet prvenstvo 99%.
Umjesto Zemana - Milinković kao rezerva, Feindouno rezerva Tomiću, Papa Gueye rezerva štoperima i Raći, Toivonen, Kežman i neki Libijac ako Kleo zaškripi, mada nema potrebe, čovjek je zvjerina, nit se povrijeđuje nit se umara, jebe keve, neki bag. :D
Moj tim koji je odigrao treću sezonu u Zvezdi, mada nemam startnih 11 imam startnih 4-5 ostale menjam za svaku tekmu. (Kirovski, Z Marković, Lazović, Aleksić su uvek u prvih 11, a Stilić u 80% slučajeva), za najjače protivnike uglavnom izvedem ovaj:
---------------------------------------------GK - Kirovski----------------------------------------------
DR - Mikić DRC - Ognjen Vranješ DLC - Žarko Marković DL - Nikola Leković
Lee Ady je na klupi, Milan Rodić, Filip Stojković to je od glavnih igrača to... ovi što su u zagradi su rezervna opcija... 3 sezone 3 titule, 2 kupa, polufinale EURO kupa, dva puta u osmini finala istog takmičenja, i dva učešća u Ligi Šampion, oba puta završio 3. u grupi :)
Jebote, hoće li ikad napraviti da kad povučeš kontru sa tvoja 2 igrača a oni imaju samo jebenog golmana da ovaj seljak samo jednom u životu doda svom saigraču?! Lik mora da ima teamwork jebenih 500 da bi dodao! Ako to ne isprave u sledećem Menadžeru, neću ni da ga igram, jebe mi se. A završnicu su uradili k'o da igram ja u školskom sa ostalim pacerima.
Pa pazi, aj za završnicu mogu donekle i da im oprostim jer igram sa Zvezdom, ali i pored toga, ljudi maše najprostije stvari, fazon prazan gol iz malčice zajebanijeg ugla, odakle bih ga ja dao u 90% slučajeva. Nisam skinuo nijedan peč, sad ću baš, pa da vidim da li je popravljeno. E, da, mora da padne bar jedno 2 gola iz kornera po meču. :)
Ja imam 12.0.3. i malo se smanjio taj broj iz kornera. Ili se meni čini. Mislim da već ima i 12.0.4. pa skini njega i prenesi mi utiske :) Inače ovaj bajern jebe keve...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Crvenu zvezdu >.> duh
Alal ti patka!
Zvezda, tokom treće sezone:
Vuličević (rb) Vilotić (cb) Bikana (cb) Petković (lb)
Evandro (cm) Fleck (cm)
Milan Bubalo (amr) Darko Lazović (aml)
Kaludjerović (fc) Floccari (fc)
A tu su i Boško Janković, Dalibor Veselinović, Marko Milinković, Trišović, Pantela mi se penzionisao, Dragutinović mi je pred penziju itd. (plus mnogi koji su od početka tu, tipa Mićko, Dimitrijević, Filip Stojković, Kovačević itd.)
Osvojio sam dve duple krune i igrao osminu finala LŠ, a sada sam u trećoj opet prošao grupu u LŠ, videću šta će biti u osmini, a i osvajam opet prvenstvo 99%.
Darko Lazovic AML ? Mislim da mu vise odgovara AMR.
Flokarija si verovatno doveo na free transfer. :)
Doveo si Dzona Fleka?
Flokarija si verovatno doveo na free transfer. :)
Doveo si Dzona Fleka?
Darko mi igra AML, jer Bubalo odvaljuje kako igra AMR, a ne zna AML, a Darko zna, a Džona Fleka i Flokarija sam doveo FREE.
Gle mojih šampiona
---------------------------KLEO-----------------------------
----ZEMAN----------------------------------TOMIĆ-----
-----------MEDO---------------------FEJSA--------------
-----------------------PETROVIĆ--------------------------
-LAZEVSKI---SAVIĆ---KRNETA---STEVANOVIĆ
--------------------------BRKIĆ-----------------------------
Umjesto Zemana - Milinković kao rezerva, Feindouno rezerva Tomiću, Papa Gueye rezerva štoperima i Raći, Toivonen, Kežman i neki Libijac ako Kleo zaškripi, mada nema potrebe, čovjek je zvjerina, nit se povrijeđuje nit se umara, jebe keve, neki bag. :D
Osvojila sam League Cup s Arsenalom. Objasnila neke stvari Stoci.
edit: bez ikakvih pojačanja.
Arsenalu samo treba da se razvije sa tamosnjom decom.
Moj tim koji je odigrao treću sezonu u Zvezdi, mada nemam startnih 11 imam startnih 4-5 ostale menjam za svaku tekmu. (Kirovski, Z Marković, Lazović, Aleksić su uvek u prvih 11, a Stilić u 80% slučajeva), za najjače protivnike uglavnom izvedem ovaj:
---------------------------------------------GK - Kirovski----------------------------------------------
DR - Mikić DRC - Ognjen Vranješ DLC - Žarko Marković DL - Nikola Leković
--------------------------------DMC - Srđan Mijailović (Luka Milivojević)--------------------
---------------MRC - Filip Janković (Goran Čaušić)----------- MLC - Semir Stilić -----------
AMR - Darko Lazović----------------------------------------AML - Milan Jovanoić
----------------------------------------ST - Danijel Aleksić-------------------------------------
Lee Ady je na klupi, Milan Rodić, Filip Stojković to je od glavnih igrača to... ovi što su u zagradi su rezervna opcija... 3 sezone 3 titule, 2 kupa, polufinale EURO kupa, dva puta u osmini finala istog takmičenja, i dva učešća u Ligi Šampion, oba puta završio 3. u grupi :)
Pa ti bez stranaca cepaš... Ja bez njih ne bih ništa mogao :)
Reinstalirao sam kompjuter i sad neće da mi upali Fm12... Možda je i bolje, jer se 5 dana nisam skidao.
Mogu da zamislim kako si se usmrdeo, kad si u istoj garderobi pet dana
Zato i kažem da je bolje.
Jebote, hoće li ikad napraviti da kad povučeš kontru sa tvoja 2 igrača a oni imaju samo jebenog golmana da ovaj seljak samo jednom u životu doda svom saigraču?! Lik mora da ima teamwork jebenih 500 da bi dodao! Ako to ne isprave u sledećem Menadžeru, neću ni da ga igram, jebe mi se. A završnicu su uradili k'o da igram ja u školskom sa ostalim pacerima.
Blake koji peč imaš? Primetio sam za ovo prvo da se događa, ali drugo nisam.
Pa pazi, aj za završnicu mogu donekle i da im oprostim jer igram sa Zvezdom, ali i pored toga, ljudi maše najprostije stvari, fazon prazan gol iz malčice zajebanijeg ugla, odakle bih ga ja dao u 90% slučajeva. Nisam skinuo nijedan peč, sad ću baš, pa da vidim da li je popravljeno. E, da, mora da padne bar jedno 2 gola iz kornera po meču. :)
Ja imam 12.0.3. i malo se smanjio taj broj iz kornera. Ili se meni čini. Mislim da već ima i 12.0.4. pa skini njega i prenesi mi utiske :) Inače ovaj bajern jebe keve...
Daj link od ovog poslednjeg, ja nigde ne mogu da nađem.
http://www.rlslog.net/football-manager-2012-v12-0-4-update-skidrow/ evo blejce
Fala vi. :)