Football manageri

1. Sve sto mogu da kazem je: OVO SRANJE JE PRELAKO!!!

2. 1-1 у удинама, 2-0 тукао динамо кијев на мари пред 51948 људи :)

3. Zvezda - Inter 6:1 :D

4. 2-1 изгубио од псг, 2-0 добио исти тим на мари :)

5. Vodi se Borac BL, u prvoj sezoni doveden Emil Mpenza i Marko Scepovic na pozajmicu.
    Budžet mi je izvanredan cijelih 110 000 €.
    Nadamo se ligi evrope, jer u trećem pretkolu LŠ igramo protiv Kopenhagena.
    BORAC JE ŠAMPIOOOON.

6. Борац Бања лука ле олеееее, да ниси мало варала ?

7. Samo MONTLI INSTALMENTS ... fak jea

8. http://www.dodaj.rs/f/v/A3/4GyyLsyP/carlos-fierro.jpg

Decxko nije normalan!!! 4 utakmice, 8 golova i 4 asistencija.

9. Niso, brate, što ne promeniš ovo da ti ocene budu glavne? Ovako je, po mom skromnom mišljenju, mnogo glupo... :) Svaka čast za klinca.

10. http://i.imgur.com/K2Mbl.png Čovek koji je uz Jaju Sanogoa (koga sam doveo na polusezoni, jer ste mi ga vi preporučili :D) najzaslužniji za osvajanje LIGE ŠAMPIONA već u trećoj sezoni! Krenulo je izbacivanjem Rudara i Rapida u kvalifikacijama... Onda sam u grupi izvukao Šahtjor, Porto i Sevilju. Na kraju završio kao drugi sa osam bodova koliko je imao i Šahtjor koji je bio treći, ali sam se ja kvalifikovao jer sam prvu kod njih odigrao 1:1, a kući je bilo 0:0, a i imao sam bolju gol razliku! U toj grupi sam dva puta ponižavao Sevilju! 5:3 na Mari, i 1:3 na Sančez Pishuanu :D... Porto me dobio kući 3:1 a u gostima sam izvukao bod sa 1:1. U osmini mi zapadne Liverpul, dobijem kući 1:0, debi Sanogoa i gol za pobedu! U gostima dođem do remija od 1:1, golom Sukune pred kraj meča... U četvrtini mi zapadne BARSELONA! Kući prvi moj napad, Pike napravi penal, i Vilota siguran! Kasnije me oni opsedaju, ali ne mogu da prođu bnker :D. I prejakog golmana Luisa Giljermea, i onda ja iz prejake i prebrze kontre opet preko Sanogoa dolazim do 2:0 u tom meču i do prejebane pobede! U gostima opet prvi moj napad negde na samom početku meča Pike daje autogol :D. Na kraju gubim taj meč sa 2:1, jer mi KRKIĆ DAJE GLAVOM GOL POSLE KORNERA! Ali prođem na gol u gostima! U polufinalu mi padne Čelsi... Prvi meč na Stamford Bridžu izgubim sa 1:0, dao mi Tores gol, iako im je bio jedini napadač, i svima sam stavio da ga markiraju i da ga krljaju, i pun kurac svega... Zato u revanšu Sanogo sa 2:0 pokaže put plavcima da nije vreme da dođu do prve titule šampiona Evrope!

11. U finalu padne mi PSŽ. I desi se ovo! http://i.imgur.com/Dw4CG.png Uglavnom od osmine finala sam igrao RIGID/COUNTER u formaciji 4 1 (dmc) 1 (cm) 2 (AMR/AML) 2 (ST/POACHER) (KUĆI)! A u gostima uglavnom isto RIGID/COUNTER samo u formaciji 4 2 (dmc) 1 (cm) 2 (AMR/AML) 1 (ST/POACHER). Tim mi glasi ovako (kada je u pitanju LŠ, pošto sam mnogo rotirao u ligi) : GK: Luis Giljerme DR: Filip Stojković DL: Milan Rodić DC: Vilotić DC: Adi DMC: Mijailović MC: Fofana AML: Jovanović AMR: Lazović ST: Sanogo ST: Sukuna! Što je najjači trip i ortak osvojio u trećoj sezoni isto, samo je njega usralo jer čovek da stvori na meču pola prilike dao bi pola gola... Nijedan ni drugi nismo ponovili nijedan meč!

12. Ljudi a koliko treba utakmica da odigra igrac za klub da bi dobio drzavljanstvo imam par igraca koji su uveliko ispunili kvotu za dane al kao fale im utakmice a imaju preko 50 odigranih utakmica za mene?

13. OVO SRANJE JE PRELAKO!!!

...

14. Zavisi, u nasoj ligi potrebno je da ima oko 65 utakmica i da tecno govori srpski da bi dobio drzavljanstvo.

15. da tecno govori srpski da bi dobio drzavljanstvo.

Imam jednog lika koji kida, baš kida, i ne može da dobije državljanstvo jer ne zna srpski...

16. Људи ако сте чланови сербиан фм. Шта мислите овде да урадимо оне менаџерске приче. Значи качити из утакмице у утакмицу сс, пише о томе итд. Шта мислите ?

17. Ako bas imas "true fm story'' vrednu objavljivanja, onda se ne ustrucavaj.

18. http://www.dodaj.rs/f/1P/ej/HrLSFSV/lucas-andersen-overview-.png

Kobiva najbolji i najveći potencijal na FM po meni na AMC poziciji, ja ga doveo u LIDS.

19. Zasto pises u muskom rodu ako si zensko jeli decxko?

20. Ti si stvarno verov'o da je baja žensko? Au Bojane decxko... xD

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.