Football manageri

1. Sve sto mogu da kazem je: OVO SRANJE JE PRELAKO!!!

2. 1-1 у удинама, 2-0 тукао динамо кијев на мари пред 51948 људи :)

3. Zvezda - Inter 6:1 :D

4. 2-1 изгубио од псг, 2-0 добио исти тим на мари :)

5. Vodi se Borac BL, u prvoj sezoni doveden Emil Mpenza i Marko Scepovic na pozajmicu.
    Budžet mi je izvanredan cijelih 110 000 €.
    Nadamo se ligi evrope, jer u trećem pretkolu LŠ igramo protiv Kopenhagena.
    BORAC JE ŠAMPIOOOON.

6. Борац Бања лука ле олеееее, да ниси мало варала ?

7. Samo MONTLI INSTALMENTS ... fak jea

8. http://www.dodaj.rs/f/v/A3/4GyyLsyP/carlos-fierro.jpg

Decxko nije normalan!!! 4 utakmice, 8 golova i 4 asistencija.

9. Niso, brate, što ne promeniš ovo da ti ocene budu glavne? Ovako je, po mom skromnom mišljenju, mnogo glupo... :) Svaka čast za klinca.

10. http://i.imgur.com/K2Mbl.png Čovek koji je uz Jaju Sanogoa (koga sam doveo na polusezoni, jer ste mi ga vi preporučili :D) najzaslužniji za osvajanje LIGE ŠAMPIONA već u trećoj sezoni! Krenulo je izbacivanjem Rudara i Rapida u kvalifikacijama... Onda sam u grupi izvukao Šahtjor, Porto i Sevilju. Na kraju završio kao drugi sa osam bodova koliko je imao i Šahtjor koji je bio treći, ali sam se ja kvalifikovao jer sam prvu kod njih odigrao 1:1, a kući je bilo 0:0, a i imao sam bolju gol razliku! U toj grupi sam dva puta ponižavao Sevilju! 5:3 na Mari, i 1:3 na Sančez Pishuanu :D... Porto me dobio kući 3:1 a u gostima sam izvukao bod sa 1:1. U osmini mi zapadne Liverpul, dobijem kući 1:0, debi Sanogoa i gol za pobedu! U gostima dođem do remija od 1:1, golom Sukune pred kraj meča... U četvrtini mi zapadne BARSELONA! Kući prvi moj napad, Pike napravi penal, i Vilota siguran! Kasnije me oni opsedaju, ali ne mogu da prođu bnker :D. I prejakog golmana Luisa Giljermea, i onda ja iz prejake i prebrze kontre opet preko Sanogoa dolazim do 2:0 u tom meču i do prejebane pobede! U gostima opet prvi moj napad negde na samom početku meča Pike daje autogol :D. Na kraju gubim taj meč sa 2:1, jer mi KRKIĆ DAJE GLAVOM GOL POSLE KORNERA! Ali prođem na gol u gostima! U polufinalu mi padne Čelsi... Prvi meč na Stamford Bridžu izgubim sa 1:0, dao mi Tores gol, iako im je bio jedini napadač, i svima sam stavio da ga markiraju i da ga krljaju, i pun kurac svega... Zato u revanšu Sanogo sa 2:0 pokaže put plavcima da nije vreme da dođu do prve titule šampiona Evrope!

11. U finalu padne mi PSŽ. I desi se ovo! http://i.imgur.com/Dw4CG.png Uglavnom od osmine finala sam igrao RIGID/COUNTER u formaciji 4 1 (dmc) 1 (cm) 2 (AMR/AML) 2 (ST/POACHER) (KUĆI)! A u gostima uglavnom isto RIGID/COUNTER samo u formaciji 4 2 (dmc) 1 (cm) 2 (AMR/AML) 1 (ST/POACHER). Tim mi glasi ovako (kada je u pitanju LŠ, pošto sam mnogo rotirao u ligi) : GK: Luis Giljerme DR: Filip Stojković DL: Milan Rodić DC: Vilotić DC: Adi DMC: Mijailović MC: Fofana AML: Jovanović AMR: Lazović ST: Sanogo ST: Sukuna! Što je najjači trip i ortak osvojio u trećoj sezoni isto, samo je njega usralo jer čovek da stvori na meču pola prilike dao bi pola gola... Nijedan ni drugi nismo ponovili nijedan meč!

12. Ljudi a koliko treba utakmica da odigra igrac za klub da bi dobio drzavljanstvo imam par igraca koji su uveliko ispunili kvotu za dane al kao fale im utakmice a imaju preko 50 odigranih utakmica za mene?

13. OVO SRANJE JE PRELAKO!!!

...

14. Zavisi, u nasoj ligi potrebno je da ima oko 65 utakmica i da tecno govori srpski da bi dobio drzavljanstvo.

15. da tecno govori srpski da bi dobio drzavljanstvo.

Imam jednog lika koji kida, baš kida, i ne može da dobije državljanstvo jer ne zna srpski...

16. Људи ако сте чланови сербиан фм. Шта мислите овде да урадимо оне менаџерске приче. Значи качити из утакмице у утакмицу сс, пише о томе итд. Шта мислите ?

17. Ako bas imas "true fm story'' vrednu objavljivanja, onda se ne ustrucavaj.

18. http://www.dodaj.rs/f/1P/ej/HrLSFSV/lucas-andersen-overview-.png

Kobiva najbolji i najveći potencijal na FM po meni na AMC poziciji, ja ga doveo u LIDS.

19. Zasto pises u muskom rodu ako si zensko jeli decxko?

20. Ti si stvarno verov'o da je baja žensko? Au Bojane decxko... xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.