Football manageri

1. Skinuo ortak sa nekog privatnog ruskog torenta, i krek što je okačio obožavalac fanova.

2. Billy Sharp
    Ne znam za vas, ali mene ubija ovaj novi fm. Milion opcija, milijardu podešavanja, više obaveza, informacija i posla nego što ima pravi menadžer. Sve je bilo lepše i bolje pre, kupiš, prodaš, namestiš tim i igraš, a sad ti treba 20 min da bi uopošte krenuo tekmu.
    Planiram da nađem peč sa igračima iz 2012 za fm08 i da pičim, ovo nema smisla...

Mislim da nisi u pravu. Sami su rekli da je glavna prednost ovog menadzera raspodela uloga. Tako da npr ne moras da se bakces sa potpisivanjem sponzorskih ugovora, obnavljanja ugovora sa igracima i tako tim. Samo namestis koji pomocnik se time bavi. Doduse,rekao bih ti kako konkretno al nisam stigao dotle :D

Gde ima tih slika igraca, dresova i tako toga da se skine?

3. To mi ne smeta, konkretno mi smeta što na vestima stiže čak i kad je 15ogodšnjak ostao bez agenta, što imaš 50 načina za tim talk, i što igrači dižu nos i gube moral za svaku sitnicu.

4. To za dizanje nosa i moral je boljka jos od 11ice, ja se secam dobro, kad sam u 12ici imao 2 ipo godine bez poraza u svim takmicenjima, a moral pred tekmu ko da igram sa batocinom protiv barce..

5. Bili đe taj link od kreka?

6. Pa vrati se par stranica nazad i potrazi, majka mu stara. :)

Evo linka http://rghost.net/41368389

7. Zahvaljujem, mrsko mi bilo stvarno :D

8. Изгледа да само мени ради олол, но јел има неко линк за едитор, ове године није за џ?

9. Odakle si skinuo krek?

10. Ima li šta novo?
    Da li će mi raditi ovaj što FM što sam kupio ako ubacim valjani krek(kad izađe)?

11. Probaj pa ćeš videti. Meni krek što je bio par strana ranije šljaka.

12. S kojom ekipom igraš? Možda mi je zbog prvenstva...

13. Je li bili kako si uspeo da skineš onaj krek kad ti traži broj mobilnog?

Arlovski, radiće ti kad izađe pravi krek. Ne boj se. Imaš isto što i svi mi koji smo skinuli i čekamo :)

14. Sa Mančester Junajtedom.

15. Sigurno imaš težak zadatak :D

16. Odbijam da poverujem da neki igraju menađera dok ja čekam. ODBIJAM!

Ajde Bili ako imaš taj krek koji radi aplouduj ga neđe :)

17. Reci gde i nema problema.

18. Mora da ima neka caka! Sigurno, čim on može a ja ne! Daj da provalimo jebemusve!
    Jel si nešto specijalno podešavao? Išta? AAAAA??!!!!!

19. gde god hoćeš, rapidshare ili neki sličan sajt. ili mi jednostavno pošalji na mejl :) ako radi dobićeš pivo ako se ikad pojaviš na vukajlija ol star fudbalu velikih majstora :)

20. Ortak mi je i to skinuo, samo mi je šibnuo mejlom. Nisam ja neki haker. :(
    Jeste težak, klupe nema, sredina je očaj, igraju Gigs i Skols sa 40 godina, sredina je rupa, Nani je glavni, pa ti vidi. Ne daj Bože da se povrede Runi ili van Persi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.