Football manageri

1. Jel skinuo i instalirao neko? Cekam potvrdu da li rada pa da vidim da li da skidam..

2. Meni stalno izbacuje neki error kada krenem da skidam. Nesto mi se utorrent sjebo. Posle ću rešiti to.

3. 59%, zasad nema nekih većih problema, i dalje sporo skida iako ima jedno 40 sidova

4. ИЗАШЛООООООООООООООООООООООООООООО

5. Ево мени сад скинуло, јавићу вам за по сата да ли ради.

6. а таман решио да смршам и појави се ово... јбг, ал боли ме курац!

7. Не ради говно мајку му јебем. -.-

8. Čekam nekog pouzdanijeg da kaže da li valja ili jok.

9. Што ми не верујете људи? :(

10. znači i vi ste čuli da se pojavilo neko novo sranje od kreka. nema veze, na pola sam, pa ću javim dal šljaka valjano ili ne

11. ne krek, izašla je kompletna verzija sa kompletnim apdejtovima koja iznosi 6gb

12. Je l' skinulo Džoni, je l' radi?

13. ne krek, izašla je kompletna verzija sa kompletnim apdejtovima koja iznosi 6gb

toga sam sa plašio. mislim, šrta jebote menadžerica instalacioni disk preko 4gb?! pa još rarovano sve to. osim ako nema naknadno ubačenih amblema, fotki i tako to, što je kul, ali, sumljičav sam i dalje.

14. Ma jok, kilavi i dalje, 64%. Koliko sam ja skontao originalna verzija je konstatno morala da se apdejtuje da bi radila, a ova verzija ima u sebi sve te apdejte, a ne verujem ni da je baš slučajnost to što je ova nova piratska verzija izašla baš sad na kraju sezone.

15. Ja cepam 12-ku, ko ce sad da se mlati ovo da skida... A i taman sam fino zapoceo Pentagon Challenge, a evo i slike mojih skromnih dodataka za fm
    http://i.imgur.com/Xs6KWN3.png

16. Stavio sam da se skida, ide na max, bice gotovo za cuku vremena.
    Jebali vas ti bit torenti, skinite Qbit Torrent, program izuva! Sve na max skida, jebe mu se za sidere i licere..

17. Sad je i ovamo krenulo u full speed, samo da ne stane

18. Ауф, јебаће кеве.... Поготово ако су тутнули и зимске трансфере.... Их мерака сад кад отерам Миху у курац и преузмем кормило репрезентације и јебем Кроасане на сред Максимира и Белгијанце на сред Рои Бадуина....

ЕДИТ: Ако ваља то јест....

19. ја скинуо ово газимудово говно и ладно иде брже! овамо је ишло 0.2 кб/с, а овде иде 20 киб/с

немам појма шта је киб/с

20. kib/s ti je kilobajta po sekundi. Ja malopre skinuo ceo fm sa 1,1 MBps. Cak sam i sidovao cuku vremena , dok sam bio na trcanju.. Odo da instaliram,pa javljam..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.