Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Prva sezona sa Partizanom, 3-ći u ligi šampiona, izjeba me Šalke u devedesdesetom, mogo i drugi da budem.
Evo odigrao sam i nekoliko zvanicnih utakmica, nema kresa. Sve radi kao sat.
BRACO, IMAMO MENADZERA!
ŽIVELI
http://www.ebritic.com/wp-content/uploads/2013/02/rakija1.jpg
POSLEDNJI POZDRAV ŽIVOTU, ŠKOLU, SVEMU OKO NAS.
Samo da potvrdim da radi i meni, jedini je problem što ne mogu nikako da se naviknem jer je sve istumbano u odnosu na FM 12, ako neko nađe u assistant report-u uz role i koji duty ide bio bih mu zahvalan jer ne mogu svakom igraču da idem i da gledam po ocenama koji duty da stavim, ako toga opšte i ima.
jel ima neki nacin da se skine onaj fmrte za dzabaka? traze da im platim za onaj kod, mamu da im jebem
inace, radi odlicno sve! NEK JE ON NAMA DOSO
Да л је могуће да је изашло ово говно сад...
Сад сам око ових ускршњих празника играо један сејв са КПР-ом, па сам прешао у Стоук после две сезоне и створио машинерију. Освојим лигу 2017, следеће сезоне стижем до полуфинала ЛШ, борим се опет за титулу и избаци ми неки баг док сам снимао и нисам више могао да учитам сејв. Мало фалило да заплачем. То ми је био најдражи сејв још од Базела 2006 и Нотингем Фореста 2007.
http://www.dodaj.rs/f/k/Cc/2qyS0uQ8/barclays-premier-league-.png
http://www.dodaj.rs/f/3Q/Y5/30RqriBS/r-madrid-v-stoke-informa.png
Moj život može da se završi ovde. Samo jebe me što je brzina oko 4kb/s. Taman će se skine kad počne ispitni rok
Gusti, skidaj preko ovog qbittorenta, mnooooogo je brze u odnosu na onaj uTorrent koji inace koristim.
Ma preko njega mi je sporo... Ma biće brže za koji dan. Kad sam već čekao toliko meseci mogu još malo
Ја сам узео да скидам преко Битторента, па ми брзина варира од 4 до 400 и скинуо сам 800 мб до сад. Је л могу некако да наставим да скидам, али преко овог Газијевог торента?
Mislim da ne možeš, ali sigurno možeš da promeniš beli skin na fm12 lolo
Ако је Газијев јесте доста бржи онда пређи на Газијев.... Целу игру ће ти скинути доста брже од овога иако је 800 мегабајта у предности....
Има ли праве грбове и лица играча и курце?
Елвис бео, Еверлес бео, Мајкл Џексон бео, Курт Кобејн бео, Џон Вејн бео, Лери Бирд бео, Бери Вајт бео (у гипсу кад је цео). Зашто онда ја не могу да фурам бијели скин!
Јебач, имаш на пајратбеју графикс пек чини ми се.
Ма има ово сигурно.... ШТа би друго могло заузимати скоро 6 гигабајта....
Krenuo sam i vidim ima zimskih transfera. Ali mi se ne svidja sto su igraci, koji su presli sada u zimskom roku, ubaceni na pocetak sezone, znaci jul 2012. Bolje i realnije bi bilo da su ti igraci ostali u svojim klubovima i tek u zimskom roku presli u sadasnje. Ali dobro, poklonu se u zube ne gleda. :)
Па тако је увек било. Још осмицу кад сам играо и скидао печ са зимским трансферима играчи су били у клубовима на почетку сезоне одмах.
Pa da, pretpostavio sam da je i ranije bilo tako, ali ja nikada nisam ubacivao peceve, pa mi je sada malo cudno.