Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nema licenciranih grbova premijer lige, erste dojče i tako to, isto ko u ranijim medandžerima. ne kapiram što je instalacija preko 6gb usta ih jebem,al nema veze, krajem decembra sam skinuo neke pekove amblema i takmičenja, neke fejs pekove, nadajući se da ću odma da ih ubacim. ali evo ih, posle ŠES MESECI TU SU
Meni je jači upload nego download, skinuće ga za mesec dana možda
bacite pogled na link koji sam zakačio pre stranu-dve. meni je taj torent šljakao ful brzinom, i to još juče. za 3 sata ga skinuo otprilike
Zato sto su nam stavili update 12.3.0. Odnosno, on ukljucuje sve updateove od kad je izasao FM.
Imam ja negde slicke igraca, jedno 10 gb, videcu sta ima za trinesticu..
Skoknite na serbian-fm.net
Газимудо, то је значи последњи апдејт и нема више након тога?
imam na 486 menadzer 96\97 :)
А чекај, зашто су неки 4.22 гига, а неки 5.90?
Ček malo ima da se skine Menadžer?
TO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
IMA! SRBIA DOČEKALA KREKA!
Op, op krenulo sad po 220 da bije. Da čuknem u drvo da ne ureknem.
Газимудо, то је значи последњи апдејт и нема више након тога?
To znaci da ima trenutnop poslednji izbacen update. Da li ce ih biti posle, ne znam,al koliko vidim nije nam neophodan ;)
Јебемти курац, константно ми се смањује брзина. Сад не прелази 30 кбс. Ал нема везе, Шешеља чекам толике године, могу и ово још два дана!
Meni oko 50, jedno 5-6 minuta išlo oko 200 i posle kurčina, neće nikad da se skine!
Мени цепа максималном брзином за сад. На почетку је мало паламудило, али је сад све ок.
ЕДИТ: Скидам Газимудов линк, ако неко пита.
Kasalica prva tekma het-trik usred Sarajeva, opaaaaa, što su moćno odradili centaršuteve, ubacivanja i pas u prostor kao na PES-u
Da brate, samo sto su igrace napravili ko bogalje.
Lazar Markovic ima ocene ko da ce da bude pojacanje Babusnici a ne Celziju..
Mada, ionako cu sa Partizanom da igram tek za par meseci..
Sad krece vodjenje SVONSIJA NA TRON I DA OCERAM FERGIJA U PENZIJU I U FM!
Jebem ti i fakultet i kucne poslove!
Da li da cepam menadzera ili ucim za ispite i raduckam po dvoristu, pitanje je sad?
Au kolko ovo nije normalno sad ide po 1-2 kbps pa jebaću nekom majku
Ubiću nekog jebš mi sve, poserem se u torente i sveu pičku lepu materinu.
Ljudi , evo vam lekcija kako da skinete torente skoro uvek na max.
1. Skinete QbitTorrent
2. odete na www.torrentz.eu
3. Ukucate stvar koja vam treba.
4. On vam izbaci rezultate SA SVIH MOGUCIH TORENT SAJTOVA
5. Pogledate odnos sidera i licera, i nadjete ono sto vam treba (naravno ako je odnos los, uvek uzmite onaj gde ima manje licera)
6. KLiknite na GET THIS TORRENT i odaberite lokaciju, pa on krene da skida.
7. Zatim dole desno imate ono bit torrent trackers list.
Kliknete na
I on vam otvori neke adrese sa razmacima.
8. Selektujte sve i onda kliknite na vas torent koji se skida , dole imate trackers, pa desni klik i ADD NEW TRACKER , pa samo PASTE ono iz prethodne stavke
9. Zatim sacekate u vrh glave minut, i ako vam se za neki tracker pojavi NOT WORKING samo ga obrisite da ne pokusava bzvz da se rekonektuje.
I to vam je to. Ja tako radim, i u 99% slucajeva skidam na max brzinu, sto je u mom slucaju 1,1 MBps!