U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
To je taj, i ja sam taj skinuo, ništa dodatno ne treba, i ja sam imao crash dump ali tek posle 3,4 sata igranja, to mi se dešavalo i na starijim verzijama, ali to je verovatno posledica jer ga ja dodatno opteretim sa jedno 7-8 GB grafike. A meni se uvek dešava na ovom novom da kad izađem iz igrice iskoči mi onaj don't send problem, nije da mi nešto remeti igru ali me nervira.
Ја сад скидам ово и не знам са ким да играм. Звезду дузимам нећу, ко им јебе матер. Можда неке Енглезе нижелигаше, шта знам...
nisam odusevljen :/ ocekivao sam veci bum, kolko ga nahvalise na tarzaniji, jebala ih mija borisavljevic
DZONI, SVA TRI FAJLA IZ FOLDERA CRACK KOPIRAJ U INSTALACIONI FOLDER!
Sva tri fajla....koji sam magarac. Čim dođem kući probaću.
Ne znam koji tim ću da uzmem. Možda ovaj put ne odigram sa Partizanom kao i uvek, nego ću da uzmem PSV par sezona pa ću da vidim posle u koju ligu iz PSV-a da pređem.
SKINULO!
I to još jutros. Nemam pojma šta se noćas desilo al kad sam oko 3 ošo da kuntam imalo je 17%, izgleda da je cepalo na maksimum jer kad sam ustao da idem da pišam oko 10 ono bilo gotovo a sad kad sam se i definitivno probudio proverio da nisam sanjao slučajno lolo
Saće instal da padne!
Ako ima neko linkove za one graphic packove nek mi šibne na pvt ili ovde
Nema više kupovina na kredit, sad mora se da bar 25% u kešu, pa kako da dovedem nekog u Zvezdu majke vi ga spalim!!!
Ja skinuo ovaj, dobar je
http://thepiratebay.sx/torrent/7831872/Football_Manager_2013_Graphics_Pack_
JEbote usao sam u onaj challenge mod, izabrao kao da spasim tim od opstanka.. izaberem svonsi, a oni me stave u stiuaciju da na polusezoni imam 10 bodova, i da mi prvi tim iznad mene bezi 10 bodova.
Igraci u kurcu sa moralom i formom, para imam 17 miliona,al nijedan normalan igrac nece ni da pregovara o ugovoru nego samo odjebe.
Nakon 7 kola uspeo sam da se priblizim 19 i 18 na 4 boda,a prvi van zone ispadanja mi bezi 7. Inace celzi je na 15om mestu,a QPR u vrhu tabele..
I pogledao sam ocene nekih igraca.. Matic vredi 900k, i prihvataju ponudu vec na 1,5M. Subotica najopustenije kupis za 10M, Maludu iz Chelzija za 500k..
Al je zato Kaka presao u Siti i igra za rezerve.. Komedija xD
Meni se više sviđa u FM12 ona početna strana, i sam izgled uopšte... Al' ima ovde novijih mogućnosti, mada vidim po Gmudovom postu da i nije nešto mnogo realnije.
Meni neće ni da udje u igricu. Probam da udjem i samo me iskulira ko da nisam ni kliknu. Jel zna neko u čemu je problem?
Jesi li kopirao sva tri fajla iz kreka u instalacioni folder?
Pazi, znam 5 ljudi koji su skinuli ovaj isti kao i ja, niko nema taj problem, tako da moze biti da je do frejmwordka, ili neki drugi kurac ti se sjebao..
Ma iskopirao sam. Sad ću da probam da ga reinstaliram, pa ću da vidim.
Proveri DirectX, framework i pokušaj reinstal, meni uključilo bez problema al nisam počeo još da igram večeras ću.
EVO GAA RADI!!! Loše sam bio kopirao, hvala!
I meni radi. Uzeo sam Partizan ponovo, kao i uvek i lagano cepam.
Nemam pojma, slab je Partizan, ekipa nema dubinu nikakvu.
Lazar Marković nema možda neke ocene, ali igra ozbiljno dobro za sada.
JA uzeo Dortmund i razmišljam se odma da menjam, ono nije zdravo kako su igrači urađeni. Nemam šta da kupujem jebeš ga, eventualno da menjam Piščeka da bi se kurčio. Još imam tri klinca svi potencijal 5 zvezdica. Interesantnije mi je kad ja skrojim ekipu, ovde dobio sve na gotovo. Nije to to. Sve timove koji su bili osrednje jačine a da sam ih pre vodio sad su postali jaki ko zemlja i Napoli, Benfika, Dortmund, jedino Lion da uzmem njih nisam zadnja 2-3 menadžera. Partizan ne mogu sad, njih volim da uzmem kad se dovoljno uhodam i skontam gomilu igrača.
po difoltu kad izađe novi menadžer uzmem Lids za upoznavanje igrice i kasnije Romu za satiranje. Primećujem da je ovaj menadžer lakši od prethodnog, retko gubim tekme,a govna koja oću da prodam odlaze bez problema i to za veće pare od realne. doduše, kupovina je malo zajebanija...previše su na ceni neki baljozi koji bi mi završili posao,al jebiga, idemo dalje. zasad sam vrlo zadovoljan.
Pa ja se prvo vežbam na Napoliju uglavnom. Nekad uzmem i Benfiku na startu jer su to lakše lige i lako budem na vrhu i sa eksperimentisanjem pa posle uzimam ili Dortmund ili Everton jer su to dosta zajebanije lige i na kraju ko šlag na tortu haram Partizanom.
Međutim i Napoli i Benfika sad imaju ozbiljne timove a Dortmund još ozbiljniji a ne bi sa Evertonom da krećem a da ne znam još kako su igrači urađeni.
Ajde ako nekoga ne mrzi da posle mesec-dva u igrici javi ovde kako se ponasa igrica, da li kresuje, i tako to..