Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Prešao sam ja jedno 3 meseca. Baš malopre izaš'o iz igre jer sam mnogo ispizdeo. Krenuo sa Sautemptonom i što se tekmi tiče, nisam mog'o bolje da počmem. Dobijem Totenhem 1:0, posle neka nerešena, pa opet pobeda i onda 3 tekme za redom izgubim. Ne bi to bio problem da rezultati nisu bili 2 puta 0:1 i 1:2. Ali što se tima tiče, prezadovoljan sam. Imam jednog od potencijalno najboljih levih bekova, Klajn na desnom beku ima havarične ocene, mada mi u poslednje vreme nešto fejluje. Takođe, mlada čkola izbacila i onog srednjaka čije prezime nikad neću zapamtiti (Ward- nešto na P) koji bi isto trebalo da se do jaja razvije. Doveo Redmonda po strani, jer ne ide da Sautempton nema ludačko desno krilo koje posle može da uvalja Arsenalu za ogromne pare, i doveo onog štopera Henlija, koji mi se i nije baš nešto pokazao. Jedini koji me je baaaš razočarao je Gaston Ramirez. Ali biće bolje. Ovo je jako mlada ekipa od koje tek treba da napravim timčinu.
Ja počinjem već treći put, ne znam s kim da igram, ne znam kako da igram, navikao sam na 2012 da transfere vršim po automatizmu, uvek kupovao igrače sa 4 i više zvezdica a prodavao one sa 2 i manje, sada počnem sa Mančesterom, krenem da vidim koga da dovedem kad ono prvo u mom timu De Gea 5 zvezdica, pa onda vidim i Nejmara i Alabu sa po 5 zvezdica, kad tako u Mančesteru piše kako će negde drugde? A da ne govorim o tome kako sam sve igrače dovodio na 48 meseci otplate, sad je to nemoguće osim ako igrači nemaju klauzule. Da ne govorim i o tome koliko mi je lakše bilo da se cenjkam sa igračima i agentima oko plata. Ne kažem da su sve ove promene loše, ali ja jednostavno ne mogu da se naviknem.
Već sam napisao da sam imao crash dump, ustvari, to je bio runtime error, i ponovo mi se desio, provalio sam da se oba puta desilo kada sam kliknuo tokom loading-a na browse da prekinem loading. Eto, to s jedini crash-ovi do sada.
Uzmite one celendze sto vam na pocetku nudi... Da vidite koja je jebada borba za opstanak kad krenes sa pola sezone..
Nase se ne isplati uzimati na pocetku.. tek nakon 3,4 meseca pikanja menadzera skontas igru pa mozes sa ovim nasim pajserima da pariras nekom normalnom.. Ja gotivim da uzmem engleze za pocetak, liga im je najjaca,tako da se sretnes sa svim mogucim scenarijima..
Subotić je jedna velika kurčina od igrača i jebo me pas kad ga nisam prodao odma kad ga tražili.
Da, i ja ću da uzmem neki tim iz neke jače lige. Videću koji. PSV ili Fiorentina, tako nešto.
osvojio sam titulu u italiji ko iz pičke s romom, pa rekoh da podelim s vama ovu lipu vijest za povijest
http://www.dodaj.rs/f/h/Yk/4FHVXjp8/fm-2013-05-16-19-52-25-5.jpg
ЗАПАМТИТЕ ДВАЕСТИ ЈУН ДВЕИЉАДЕ ТЛИНЕСТЕ
едит: опен ин њу таб
Србија је досад улазила тамо негде 2017-18. Онда постаје срање јер мош да држиш колко ош европских играча, па ови домаћи буду у мањини.
Ђе има да се скине онај печ са правим грбовима и фацама?
Imaš na nekoj od prethodnih strana okačio džoni auditore menščini...
Е јесам ћорав. Фала.
Курац да скинем 8 гигабајта...
И што више немам да тражим играче по оном потенцијалу, звездицама, како се већ зове?
Ja Bogme standardno odvojim sat, satipo i pretražujem U23, U19 i koji već imaju po kontinentima. Uvek se iskopa nešto.
Јебем их уста, све су испремештали.
Milan ima transfer budzet za prvu sezonu od 4,2 miliona, i sto je jos gore, ne moze da se poveca ni onim stelovanjem odnosa plate-transferi.. koji bogalj je odobrio ovu glupost?
Zato sto, ako je neki klub u stvarnom zivotu dosta doveo u tom prelaznom roku, smanjuje mu se lova za transfere u igrici. Secam se da je Real one godine kad je doveo Benzemu, Kaku, Ronalda, Albiola i drugove, imao 7 miliona.
Da,ali tamo pise TRANSFER BUDGET (SEASON) 4,2 M
TRANSFER BUDGET ( REMAINING ) 4,2 M
Sto botovi nisu napravili da im je budzet 30m, a da je ostalo 4, nego ovako..
E jes komplicirano sve u pizdek. I kako se namesta bre da gledam obican mec kao i ranije? Borusija je nerealno uradjena...
Јесте срање менаџер.
Sta mu fali?
I mene smara ovaj pregled meceva. Ne moze vise ono da blejis na onom ekranu gde ti prikazuje Rezultat a sa strane mozes da namestas sta hoces, pa da ti izlecu prilike,nego sad moras da udjes u PITCH, pa da ti tu stoji neka dva kurca, ukljucuuci i najglupsi grafikon poseda lopte ikad, i ovo desno da menjas..