Football manageri

1. Jel mogu da se gledaju kuglice?

2. Krenem sa Zvezdom, ono smorčina od trenera kakvi su, a mrsko mi tražiti nove. Odo da igram sa Monakom.

3. Uzeo sam ipak Newcastle, za sada sam doveo samo Ilsinha, prodao par igrača, nabacio 20 miliona za transfere, ali neću više nikoga dovoditi do zime. OK je ekipa za neko 8-10 mesta, pa ću lagano. Da uživam.

Aleksandar Mitrović i Samuel Umtiti su mi sigurne kupovine. Ako Bog da zdravlja i nešto para pašće i Joveta. I onaj Georginho Vinjandum ili kako god da se preziva.

4. Za koliko si uzeo ovog Umtitija? Meni Lion za njega trazi 18 milki jebo ih otac ludi.

5. Ja sa Dortmundom mučim muku jebenu. Znači igraju toplo hladno. U LŠ vodim protiv Olimpijakosa u gostima 2-0 na poluvremenu 2-2 kraj, onda kući Andrleht vodim 3-0 do 65, 3-3 kraj na kraju na San Siru 3 puta vodim protiv Milana i na kraju 4-4. Zlo. Onda oderem Olimpijakos kući 8-1. Taman uhvatio formu u ligi izbio na prvo mesto i kiksnem tri zaredom, dva remija i poraz od Bajerna. Jbt nisu normalni, u stanju su da od gotove tekme naprave sranje. I ne znam da l' se i vama dešava al žute kartone dele ko iz pičke za svaki jebeni start, mislim šta koj kurac aj da sam namestio hard tackling pa i da razumem. I povrede igrača me jebu, pa ja ne mogu tri kola da odigram sa prvom postavom, obavezno se neko povredi. Vrati mi se Rojs posle mesec dana i povredi se Gece na 3 meseca, pa jebo vam pas majku u pičku bre.

A igrače, doveo par klinaca jer sam imao samo 4 miliona a i realno mi ne trebaju igrači. Kupio Carlosa Fiera i Mitra iz Partizana na leto, plus na free doveo Romaria onog beka i u međuvremenu dobio još 3,5 miliona pa kupio iz Andrlehta amc nekog klinca, surova mu je srednja kolona neki Praet. I Okore za rezervnog štopera.
    Ako osvojim Bundes da uzmem ozbiljnije pare da oteram Subotića u tri pizde materine i kupim ljudskog štopera da mi ne igra Santana koji nije loš ko Subotić al kiksne ponekad.
    Ako imate neke jeftine a provereno dobre igrače javite.

6. Ja koristim i ovaj program FM Genie Scout 13. Jeste da je u neku ruku varanje, ali jbg, meni je zanimljivo da Vengerisem i trazem mlade potencijale na ovaj nacin.

7. Za koliko si uzeo ovog Umtitija?

15 miliona.

8. Brate znam i ja za listu wonderkidova tu su uglavnom sve isti skupi klinci ono što sam mogao već sam doveo, ja tražim nešto iskusno, provereno i jeftino. Uvek ima takvih, za 10 milki dobiješ vrhunskog igrača ko recimo Gilfi Sigurdson na prošlom menadžeru.

9. Ja tražim sam sve. Tako sam navik'o.

10. Нема шансе да се игра са Звездом. Треба да се враћа дуг до 2030. године. Да јебем мајку Лукићу и осталој банди.

11. Zaposli Čovića on će to da otpiše za tri meseca ko iz pičke.

12. Dzoni, o Joveti nemoj ni da mastas. Em sto ti treba 30ak miliona, em sto nece da predje ni u sta manje od Barce, Reala, Sitija i Junajteda.

Nego pazte ovo karanje:

http://upload.slike.com/slike/Fe0x.png

Djordjevic jebe mame! A bogme i Ilicic. Micu je standardan,mada malo drvi kurac sa omiljenom pozicijom,al presaltacu ga ja treningom ;)

13. vidite kol'ko košta i kakav je Iker Muniain. Ja ga doveo u Atletiko jebe keve, doduše za malo veće pare jer je već postao zvezda(2016-2017), al' ne znam kakav je tu sad.

14. Muniain u 12ici pravi decu po terenu.. I ladno sam zaboravio da pokusam da ga dovedem sad u Svonsi.. mada pitanje je da li bi hteo da dodje i da klub prihvati.. Mislim da bi on bio dobar poacher u tandemu sa Djordjevicem!

15. Joveta oće da pređe kod mene u Dortmund samo ja nemam pare. Kontao sam da prodam Levandovskog na kraju sezone pošto je zapeo da oće u veći klub i da kupim Jovetu ili Kavanija umesto njega.
    Skup je Munian Bandi. Al jeste dobar.
    Imate Otamendija za štopera 15 miliona traže.

16. Kome treba jeftin stoper, moze ovog Ashley Wiliamsa iz Svonsija da dovede.
    Nije skup,a stvarno je pouzdan, i plus dobija konstantno preko 7,5 ..

17. Doveo sam Jovetica u Arsenal, ali u onom challenge modu. Skautirao sam ga, skaut kaze da ce da predje za 24.5-29 miliona. Ja ponudio 26m, ceo budzet, oni prihvatili odma', tako da mozda moze i za malo manje da se dovede. Odigrao sam jednu i dao je jedan gol odmah.

18. Fizičku pripremu su izvrsno uradili u Zvezdi. Na poluvremenu dušu ispuštaju.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.