U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mislio sam da trebaju neki kurci palci i tako dalje. Sve gore pomenuto umem duradim!
Hvala CapooN na poslatom linku! Javljam se kad osvojim Kup kupova!!!
I još nešto. Igram 4-3-3 ofanzivno. Krilni su gurnuti još napred znači skoro pa 4-1-5 formacija. Dobiju likovi crveni i ovi moji mentoli opet uspeju da prime gol. A kada se igra 11:11 dadnem 2 komada i ništa.
Manga jebena zvijer na 12. Tomić uvalio 10 asistencija u 4 meča. Ninković sjajan , Marković kurac, Ilić kurac, Saša Marković otkriće sezone. Dijara uvalio 7 u dvomeču.
meni Betolingar Misdongarde uvalio 4 komata, al sam ipak uspo da dobijem tekmu s 5:4 hehe
okej,jeftini dobri napadači za našu ligu orni da zaigraju u ciganskom dresu? i neki štoper? nacion nebitan.
Ja kupih Vujadinovica iz udinezea. Dobar dečak.
Đorđe Rakić, dobiješ ga za dž, napadač. Ronaldo Alves, Internacional, štoper, dođe za 500k. Diogo Batista, štoper, dž. Probaj i Mauro Caballero, napadač, ne znam koliko traže, ali vredi stotinak, u najgorem slučaju pozajmica. Yannick N'djeng deluje dobro, ali nisam probao da ga dovodim.
E ovako, prvi početak u Zvezdi mi je bio loš, ali sam shvatio u čemu je bio problem, ja sam imao trip sa prošlih menadžera da slušam preporuke asistenta za role i zaduženja igrača, na ovom menadžeru mogu samo da se koriste preporuke za odbranu, ovo napred nikako, toliko ga maše da to nije normalno, za svakog drugog špica piše Deep Lying Forward, niđe veze, tako da sam sad namestio sam svima sve i jebem keve. Kasalica kao poacher, i Mudrinski kao target men samo trpaju, Milijaš ne maši slobodnjake, Lazović asistira kao lud, a Mijailović ne može da se prođe. Manijače ne znam koji će ti kurac špic jer su ovi dvojica stvarno bolesni, a što se štopera tiče može na početku Mojsov da se uzme za dž, i Jagoš Vuković za male pare, samo ne znam dal' beše on čist štoper.
EDIT: Slepci ladno preporučuju da Lazović i Kadu na MC poziciji trebaju da igraju Deep lying playmaker defend
Da, zaboravih Mojsova. Imaš i Gajića (Milan Gajic) za dž, mada igra DM, ali ako nekom treba uopšte nije loš.
Играм десетку и са Партизаном сам завршио прву сезону, узео дуплу круну и стигао до шеснаестине финала Лиге Европе. Продао сам неке главне играче, а довео Лукакуа и још пар квалитетних играча. Углавном ми играју играчи из омладинске школе типа Брашанац, Остојић, Лукић, Ђоковић.. итд. Идем да гледам хокеј ваљда ће Милан Лучић да набоде ког амера.
jesu,ali im je 'trening' previše težak kako kažu ,iako je na medium, bez individualnih fokusa ili učenja novih poteza. neću lenštine u timu, iako kasalica ume da daje golove, ne može kako oni hoće, već kako JA kažem. prodaću ih za neke fine ako je moguće i ćao će.
edit: fala na preporukama, ću diskombinujem nešto.
Ih, da sam ja to gledao, prodavao bih po 5-6 igrača svake sezone, ko ih jebe, ima da treniraju kako im je namešteno, bar na menadžeru za to primaju platu redovno. Meni crkavaju vezni abnormalno, ne znam da li mi je Milijaš jednu utakmicu završio.
pa milijaš i u rl crkava posle '50, tako da je to realno. nego, nisam se nadao da će kadu da fino igra na poziciji MC, iako je amc, a ne igram s amc-ovima. i ne povređuje se, može dizgura celu tekmu.
greota što mali marinković valjda odlazi na kraju sezone za milku jednu, a već nabio cenu 2,5.
E ovo je potpuno tačno. Pazi, vodim Jedinstvo puteve (jer sam tako u mogućnosti), skoro da sam završio sezonu i imam jednu 0:0 (Teleoptik) uključujući prijateljske.
Ja se sa Roterdamom polako probijam ka Čempionšipu. Iz Npower 2 uleteo u 1, tu preživeo na sredini tabele prvu sezonu, i sad ova druga me već vidi u prvih 9, od koji je 6. mesto pa na gore plej-of za Čemp.
I doveo sam Emila Heskija da mi bude maskota, ako se svi u timu povrede, pustiću ga samog da odigra tekmu i da ih dobije.
+1
Брашанац, Остојић, Лукић, Ђоковић..
Јел то онај Ненад Лукић, АЦМ што игра?
Batalio sejv sa Monakom.Zajebi ti ono kada ne znam igrače. KREĆEMO SA ZVEZDANOM!
Ušo u lš , Benfika mi uvali u 90 kući za 1 2 , igram sad protiv reala drugu tekmu. U prvenstvu treći , u kupu jedva prošo Slogu na penale.
Набавио сам цеде, одрадио све што пише у упутству и кад сам покушао да покренем игру, искочила ми та порука.
http://www.dodaj.rs/f/1k/Bv/CmxZgyY/fm.jpg
Ишао сам анинстал и инсталирао поново и опет искаче. Шта сад који курац да радим?