Football manageri

1. Ja igram 12, al onda vidim da pola vas igra 13 ...

2. PA ne igra pola 13icu, nego svi osim tebe, lololo..
    Brate mili instaliraj pa probaj, uostalom da si se tako striktno drzao prvog menadzera koji si igrao kako bi dogurao do dvanestice..

3. Podjoh i ja na 13
    Ma ja sam zaostao ,ja igrao fifu do sad, bila mi kul lolo

4. Избрисао сам говно.

5. И синоћ и данас ми забаговало говно. Само закочи и угаси се игрица и то оба пута негде у августу. Изнервиро сам се много!

6. NANANANNANANA LIGA EVROPE LIGA EVROPE LIGA EVROPE lolo

7. Proveren jeftin AMC za Napoli?

8. Si uvek tako vickast ili je to samo danas?

9. Probaj Eriksena iz Ajaxa. Kod mene u Arsenalu jemen

10. Sa kim igraš Sterijo?

Sa Birmimgemom.

11. Поједе ми пост од три јовичића, уста га јебем. Елем, завршио сам лигу као пети, против Кардифа полуфинале. Играм 4-1-2-2-1 са једним ДЛФ супорт напред, што се одразило на постигнуте голове шпицева, али солидно функционише. Тако Дојл и Ебанкс имају укупно 16 голова у лиги, али и један и други просек преко 6.90. Током целе сезоне сам често форсирао вежбање прекида и то је произвело веома ретардирну ствар, а то је да је штопер Кристоф Бера дао укупно 16 голова у свим такмичењима.
    http://www.dodaj.rs/f/k/i1/1yIXOhEE/npower-championship-over.png

12. И не знам да ли сте приметили, кад разговараш с играчем имаш опцију да га пошаљеш да убеди неког да потпише за твој клуб. Рецимо, ако хоћеш да доведеш Бејла у Арсенал, треба да нађеш неког међу својим играчима који је некада играо са Бејлом, било у репки, било за Саутемптон или Тотенхем. И онда ти тај играч каже је л' хоће и тако то. Добра опција, ја сам Тонга Думбију тако послао да разговара са неким клинцем из Рена и сад је овај заинтересован да пређе.
    Можда је ово постојало и пре, ја сам тек сад провалио, мајке ми. А играм менаџера типа 10 година.

13. Pre je postojalo da ti preporuci nekog bivseg saigraca ili saigraca iz reprezentacije. Mislim da ovo nije bilo.

14. Ima na zadnjih nekoliko ono recomend signing, pa ti igrač preporuči mada to nisam koristio e sad da l' je to to što ti pričaš ne znam.

15. Код мене на полусезони друге сезоне:

Локани бизнисмен Томислав Караџић преузео Партизан.

Мали Мурињо тренер репрезентације.

Миха тренер Звезде.

Петреску тренер Партизана.

Локани бизнисмен Расим Љајић председник Смедерева.

Клео први шпиц репрезентације.

16. http://vukajlija.com/forum/teme/24660-football-manageri?strana=82#post_2386838

Овај линк ништа не скида, ужасно је споро. Мени је нет срање, па сам одустао, али исти је случај и код другарице која је сад ставила да се скида, а нет јој је не мож' бољи. Ако може помоћ и то у наредних пар минута, било би супер.

Допуна: Пробала је и са Пајрат беја, иста ствар.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.