Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne mislim na to, izgleda da je nova opcija i to odlična. Primetio sam da je teže motivisati igrače i uopšte uspostaviti dobru atmosferu u ekipi nego na prošlim menadžerima.
Stevane, ja sam ga skidao 25 sati, tako da ono.
Taj je link ali probaj preko qbittorenta. Ja sam krenuo preko onog uTorrenta, i isto je bilo sporo kao kod tebe i brzina se uopste nije povecavala. Onda sam preso na qbittorent i skidalo je sa manje-vise maksimalnom brzinom za moj net (400 kbps). Od tada vise ne hrcem. :)
Salu na stranu, preporucio bih ti da probas ovako. Mozda ce isto da ti malo sporije skida, tj. moguce da nece odmah u startu da krene sa velikom brzinom, ali mislim da vredi da probas.
Slučajno sam odbio ponudu od 1milke za Mikića....
Meni je ovo bilo u fm12.
Oho, pa to se prži 13ka, a meni niko ne javlja?
Dario Conca za 5,5 milki za AMCa, dobro sam ga se setio. Jes da traži 110 k platu al je proveren.
Benisijo nisam video to, baciću pogled. A motivacija igrača je baš jebena na ovom menadžeru.
Kasnis Bili, kasnis, celih 20 i kusur strana. :)
Ma, ja se iznervirao u oktobru-novembru, izbacivao mi svakih par minuta i tada sam odustao. Tužno je što mi se sada ni ne igra nešto. :(
I nije nešto za sad.
Ma kreni, vratice se taj zar. :)
Ako vam pare nisu prioritet, predlažem da sačuvate Lazovića bar 3 sezone, ja ga prodao za 17 miliona Šahtjoru, plus 20% od sledećeg transfera.
Electro, imaš ispravan torent, krek i sve po redu? Ajd šibni na pvt, možda se i nakanim. :)
Dajte mi nešto ,ovaj neće ni da se upali , ne reaguje
Samo kucajte Football manager 2013 proper cpy na Kikes torentima i skidajte. Radi provereno, čekajte još tih petnaestak sati ili kol'ko već kad ste čekali 7 meseci.
Meni se skinuo za 2ipo sata lolo
Brzina interneta 2,7 Mb po sekundi idemo
To je zato sto je ubacen aspekt koji moze da se trenira - timska kohezija.
Povrede su odradili prilicno realno. uglavnom one pickice od igraca kukaju za svaki start i preskacu svaku trecu tekmu, a bogme i kad se kod engleza zadesi onaj ritam od tekme na svaka 3,4 dana, uz pojacan trening , samo prste povrede..
Inace, malo sam se smorio posto jebeni klinac iz Salkea koji ima potencijal od 5* ne zeli da predje kod mene u svonsi jer mu je do jaja na pozajmici u kelnu :/
I generalno preteruju sa obestecenjem za klinca.. jebote vredi 300k, dajem im 2,5M plus procenat od profita, i oni nece.. Nek se napuse kurca,ja kupio gotovog igraca za te pare..
Inace, ne znam da li ste primetili,al igraci mnogo vise reaguju na vase izjave za medije.
pre neku tekmu sam igrao u kupu revans (ona slika sto sam ostavio),a pre nje sam rekao kako igraci moraju da budu oprezni jer je to zavrsnica kupa i svako svakog moze da dobije. Ocigledno su oni imali zelju da razbiju rivala, pa im je taj moj komentar zasmetao, iako sam ja zeleo upravo suprotan efekat,a to je da ne misle da je sve gotovo pa da me nakantaju na mom stadionu..
ај неко нек ми рокне линк за торент, мрско ми да тражим по теми... ♥
Ih kakvi ste vi menadžeri, nećete ni da se potrudite link da nađete. :P
Retarde imaš pvt.
Фала и овде ♥
http://img843.imageshack.us/img843/1327/lgt5bd2.png
лол