U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kad na menadžeru budem počeo da uzimam Real i Barsu i tako te klubove lepo ću i da batalim menadžera i au kurac. Ako moram da igram sa Realom i Barsom onda neću ni da igram.
Ja nisam uzimao naše timove, uzeo Dortmund prvo pa se razočarao u menadžer a onda uzeo Napoli da mu pružim drugu šansu i skontao da je govnurdetina najobičnija. Pa ne mož igrač da se dodaje sa štoperom u nadoknadi vremena a namešteno je overload jebeno. Još milion i jedna nelogičnost. I da se razumemo nisam jurio titule ni sa jednim ni sa drugim timom iako imaju realni kvalitet za to, nego ne mogu da budem jebeno treći, četvrti.
Rutinska pobeda u ovom menadžeru ne postoji ili je retka ko jeti jebeni. Au tri pičke materine, pa ništa ne može da me iznervira kao menadžer al ovaj je prevršio svaku jebenu meru. Govno obično.
Pa jebo mater, uzmi nekog jakog za pocetak, skontaj kako funkcionisu stvari,pa kad vidis sta najvise utice na rezultat onda uzmi nase pajsere,dovodi sve igrace koji ti nisu bili dobri za normalne lige i peri redom.
Па видиш ваљда да људи играју са Дортмундом, Наполијем, Арсеналом, па имају исте ситуације. Одиграо сам ја ту "пробну" сезону. Видео шта и како, и кренуо са класичним фазоном "потписуј у јуну играче са јануар којима истиче уговор" и обрнуто. Довео гомилу одличних играча, и играо одличан фудбал. Да не причам што сам побеђивао вечите и Вошу, и опет ми је био исти доживљај као кад победим у купу Пролетер или Јединство Путеве.
I ne zaboravite da i ostali timovi skautiraju vas kao sto i vi skautirate njih. Ja protiv najboljih timova nikad ne igram standardnu formaciju, jer znam da ce se oni spremiti za nju. Dovoljno je da umesto formacije 4 3 1 2, igras 4 1 3 2, i njima je to vec razlika.
Daleko od toga da je ovaj menadzer savrsen, al daleko je od najgoreg.. Uzmite Real, City, Barcu (ili tako neke koji imaju ogroman budzet), dovodite sve i svasta ili jednostavno divljajte po ligi , i videcete da nije sve tako crno.. A ne brate, izbaci ti fejnord jagodinu i odma smak sveta, nisam pobedio javor..
Ја имам више формација које су до максимума уигране, и то са Каунтер, Стандард и Контрол подешавањима. И даље се исто дешава. Једноставно знам тачно кад ћу да примим гол, и не могу ништа да урадим. Све исти голови. Екипа која је најбољи тим пролећног дела од једном постане тим за борбу за опстанак.
Причао сам са ортаком који је водио Кристал Палас и у првој полусезони је био први на табели, и онда везао 20 и кусур утакмица без победе. Која је ту логика?
Не знам да л' је било ко играо против Јувентуса у игри. Убедљиво најговнарскији тим у игрици. Па људи ми дали 5 голова у два меча од тога 2 после корнера и 3 после извођења аута Кјелинија са педесет метара. Стрелци Бонући и Љоренте наизменично. Играм са Звездом трећу сезону, и реално је да ја изгубим од њих, и то ми пуца курац што сам изгубио, али јебено не може сваки пут када гледам утакмицу Кјелини да изводи аут. Буквално по 5, 6 пута на мечу. Значи 85 посто њихових шанси је јебени аут, без зајебавања.
Jel zna mozda neko sta treba duradim kako bi se u Nemackoj pojavili pravi igraci, a ne oni bledi nepostojeci da stoje? To je bilo tako u svakom do sada, i znam da je u jednom od prethodnih trebalo samo da se u editoru promeni bukvalno bilo sta i pojave se pravi igraci.
edit: mislim na nemacku reprezentaciju, ne ligu.
http://serbian-fm.net/fm13-real-names-fixes-file-beta-fejk-fajl-vt8560.htm?postdays=0&postorder=asc&highlight=fejk+fajl&start=20
Imaš na dnu stranice za 13.3 verziju.
Je l' sam pisao danas da je ovaj menadžer govno? Čini mi se da nisam, pa da samo da kažem: GOVNO!
Hehe, još Gazimudo da shvati, ako već nije, mrzi me da čitam sve.
Ima, ali za legalnu verziju samo, nema objasnjenje za ovu nasu piratsku verziju.
Ortaku pošaljem link, on skinuo. Igra dečko menadžera od kad postoji. Pitao me: "Šta je bre ovo?" lololo
Već prestao da igra. Kaže da ima osećaj kako je pred utakmicu već sve zacrtano i ništa što on uradi za vreme tekme ne može to da promeni.
Лари и Бенисијо, нисам могао да вам одговорим, јер нисам имао нет, а почео је и мобилни да ме зајебава после тог једног поста што сам оставио. Ставио сам најмању базу играча, да би брже радила игра и сад немам пола тих играча што сте предложили. На крају сам довео само Зирјанова за 350 хиљада, ако затреба. И добро је, зато што су се Ален и Лукас повредили на па 3 месеца. Много повреда имам, а остало није лоше. Четврти сам после 12 кола, мада сам испао одмах из Лига купа, као и ЛЕ. Стерлинг одличан, Суарез игра добро и кад га ставим на било коју АМ позицију, мада је најбољи у шпицу. Коатес убедљиво најбољи, кида.
Шта знам, мени се чини да има утицаја тактика. Асистент ми каже да би требало да марккирам неког играча, ја паузирам, наместим то и углавном престане да буде толико опасан. Или нпр. кад сам погрешио против Ситија, ставио и маркинг и таклинг и све живо да раде Агуеру и Тевезу, и већ у 30. минуту је Џеко постигао хет-трик (4-1 на крају). Испао сам глуп, јер не можеш сву пажњу усмерити на само 2 играча кад играш против Ситија у коме можда три играча укупно нису велика претња. Али кад играм против слабијег тима, означим једног или два најопаснија играча и идем на "аск фор адвајс" и асистент одабере како да га чувају.
Ајде менаџери један савет, да вас видим. :)
Играм против Квинс Парка треће коло квалификација за ЛЕ. Ја Раднички, наравно. Прву утакмицу сам добио у гостима 0:1, мада реално имали су доста шанси, ја сам осим гола имао још једну или две прилике. Тамо сам играо тако што сам на стандард пичио до гола (који је пао на пола првог полувремена), после све на каунтер. Играм формацију 4-1-2-2-1. Штопери и задњи везни на дифенд, бекови, централни везни и крила на супорт, шпиц на атак.
Рачунам да ће ме они напасти и решетати на гол, даће ми сигурно један, дакле морам ја да дам гол обавезно, али не бих да бункеришем целу утакмицу. Иначе осим ове формације, имам уигране још 4-1-2-1-2 (са ДМФ, МЛ, МР и АМЦ) и 4-2-3-1 (два ЦМ, два крила и АМЦ).
То ми је тренутно најбитнија утакмица, почетак четврте сезоне ми је.
Иначе, у поређењу са мном буквално сваки играч им је бољи од мојих. Осим играча који по дифолту играју за њих, ту је и Даунинг. Играју 4-4-2 класичну.
Uzmi Real Madrid.
Peki igraj 4-1-2-1-2, na kontre, kratak pas, spusti odbranu niže, i šaut klir bol tu flenks (možeš i get stak in). Još nešto probaj da našteluješ po svom nahođenju i prati kako se razvija. Ja bih tako odigrao.
Peki igraj 4-1-2-1-2, na kontre, kratak pas, spusti odbranu niže, i šaut klir bol tu flenks (možeš i get stak in). Još nešto probaj da našteluješ po svom nahođenju i prati kako se razvija. Ja bih tako odigrao.
Хм, није лоше то. А шта да радим са бековима? Ја се цимам да ако их ставим на дифенд, нема шансе да дам гол, ако их ставим на супорт има да ме пробијају играчи типа Даунинг по крилу.
Onda stavi bekove na automatik, sami prave tranziciju po taktici. E sad, koliko će stići da zatvore zavisi od njih, ne od taktike. Ako su spori definitivno na difend da ih ne bi jebali brzinci, ako su osrednji (sigurno nisu nešto brzi, jbg Radnički) onda automatik.
Хвала ти као брату! Рекох сад, ајде одиграћу како ти кажеш, иоанко ћу да окинем ако одиграм као што знам, јер сам већ губио предност у оваквој ситуацији, и ладно буде 2-2!
http://img839.imageshack.us/img839/1825/radnickivqproverviewove.png
Поведох из контре и прекида. Јесте да сам играо целу утакмицу на тајм вејстинг максимум као жабарска сиса и да сам последњих 15 минута играо на дифензив и контеин, али некако прођох!
Јесте да ћу у плејофу да добијем неке Енглезе и да има да ме накантају, али до јаја у сваком случају!
E do jaja, drugačije teško da si mogao. Fino si stavio i tajm vejsting, to sam zaboravio. Nema veze za plejof, bar ćeš malo kinte da dobiješ i rejtinga.
Ахааха шта је ово? Ја мислио да ћу бити канта за напуцавање!
http://img69.imageshack.us/img69/6590/panathinaikosvradnickio.png
HAHAHHAAH na koji fazon, koju si formaciju igrao?
I odakle ti Kaluđer lopove?
Kako me smara što igrači koji su ispali iz lige sa svojim timom drže cenu nenormalno. Npr. kod mene Rad ispao iz JSL, šatro piše da vredi klub 3.4 miliona a ono 2/3 igrača između 800k i 1.2m... Jebote pa ako vrede toliko što su ispali menadžere decxko?!