Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
4-1-2-1-2 :) И то на стандард целу утакмицу, тек на крају пребацио на каунтер. Не капирам како је могуће стварно, али одрао сам их као мачиће. :) Ушао у ЛЕ што је финансијски огромна бомба за мене! Калуђера ми понудили као слободног играча, има 28 година (у сезони 2015/2016).
Хаха рад се код мене бори за титулу сваке године. Последње две године губе титулу у последњем колу од Звезде.
U svakom slučaju do jaja. Daj mi neki bonus kao asistentu. :)
A ovo je neki trip, ja kad bih uzeo Rad ne bih ni doveo nikoga i bio bi među prva tri 100%.
Jaoj našao sam ovaj dragulj medj' skrinšotovima.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12288_10200172878147111_2122994404_n.jpg
Kako sam ja to bio oplakao, jebote..
A sad se niko ne zali na glupi menadzer kad Radnicki odvali u gostima Olimpijakosa sa 6:0..
Razumem ja da je cetvrta sezona, i da je mogao Olimpijakos da propadne,a radnicki bas da napreduje,al ne znam kojom logikom se stiglo do 6:0..
Svaka cast na menadzerisanju.. Koliko ti je vremena trajala priprema za taj mec?
EDIT: Panatinaikos, ne Olimpijakos. OK, to menja stvari,al i dalje mislim da je previse.
E prestao sam da igram menadžer ima već 4-5 dana jer je GOVNO i mene više leđa ne bolu. I raspitao se kod još nekoliko ljudi i svi se složili da je govno. I samo došao da kažem da je menadžer govno. Sportski pozdrav.
batalio sam menadžericu jer me smorila. I šta sad, recimo da sam tolki nerd za FM, ko što jesam bio pre par godina, kupim original, dam 50 evra kolko već bio i da me smori posle mesec dana? hehe, ne.
Razumem ja da je cetvrta sezona, i da je mogao Olimpijakos da propadne,a radnicki bas da napreduje,al ne znam kojom logikom se stiglo do 6:0..
Svaka cast na menadzerisanju.. Koliko ti je vremena trajala priprema za taj mec?
EDIT: Panatinaikos, ne Olimpijakos. OK, to menja stvari,al i dalje mislim da je previse.
Па и даље је говно. После овог силовања Панатенаикоса сам у првој утакмици групне фазе добио у гостима Стандарт Лијеж са 3:2 преокретом у последњих 10 минута. Да не причам што сам и њих издоминирао у поседу и шутевима ка голу.
Провалио сам да је играње против екипа из лига које нису активне (а код мене су активне само ове најјаче, плус руси, холанђани, бразилци и аргентинци) прелако, иако су пуни јужноамериканаца и надјебавају ме по оценама и квалитету на свакој позицији. После те победе над Стандардом сам испао на пенале од зонсколигаша Младеновца у купу јер сам примио гол за 2:2 у надокнади. А играо сам са готово најјачим тимом који имам и одморни су били.
Дакле, менаџер је говно, и с обзиром да почиње полако испитни рок, иако сам догурао већ до европских такмичења (за шта сам мислио да ће 10 година да ми треба), зајебаћу га. Боље то него да се нервирам јер ме Бежанија гази утакмици након што ојебем Панатенаикос са 6:0 у јебеној Атини.
Жељкате ме за медаљу. Код мене у ФМ 2005 сезона траје минимум 24 сата, а не јебавам се много.
ЕДИТ: 24 h активног играња.
ео ја сад пред испитни рок одлучио себи да огадим менађер 12...и узмем ја Свонси. Мало се појачам, солидним играчима, већином из друге лиге, фин тимчић. 4 - 5 - 1 каунтер, курци палци, пичкаста тактика, резултати од 2 - 3 гола...да заобиђемо нелогичности да сам два пута туко Ливерпул :додуше ово и није толико нелогично:, игро нерешено са оба Манчестера код куће, једном победио Арсенал и дуго времена био 7 и онда кад су кренули да ме дељу квинспаркови, вебеови, сандрленди, стоук ми дао 4 комада СТОУК ЈЕБОТЕ...и ништ до краја паднем ја на 13 место а медиа предикшн 19 и паф отказ ми дају...ОТКАЗ. И изаберем ја Евертон уместо Ситија...Евертон био 15 те сезоне...и ја лаганица 6 место супер...паф отказ АААЛЛООО
Неки менаџер је због лошег крека имао тај баг са отказима, а сад да ли је Football ил' FIFA Manager, то не знам...
Ja uzeo malo da igram one celendze. Da budem neporazen celu sezonu, ostalo jos oko 12 kola do kraja. Ja uzeo Bajern lolo
Samo da kazem da Svajnstajger i Badstuber JEBU! Posle njih 5 praznih mesta pa Roben i kompanija.
P.S. Ostalo mi je jos 3 kola, do sada nemam poraz :)
Bradford City. Samo hardcore igram
E menadzeri vicni pretrazi po netu aj ako nije frka nek neko nadje world league db za FM 08.....pozelio sam se toga svega mi..ja naso ali sve nekakvi istekli linkovi
rifres
Играм десетку са Довером. До јаја је. Правовремено ћу вас обавјештавати о селидбама у виши ранг. Ово је најнижа енглеска лига. Југ.
Ne znam sta da vam kazem. Nesto sam se razocarao u ovaj menadzer. Igram sa sautemptonom, odigrao 5 sezona, uzeo dve lige evrope i ligu sampiona. Lepo. Tim fantastican. Ali, u prvenstvu... Uspeo sam jednu titulu da uzmem, sa 70 i kusur primljenih golova! Jebo ga otac, nemoguce. Odvalim real u gostima, noric me nakanta kod kuce. I gomila slicnih primera, koji su ovde vec navodjeni. Instrukcije one kurac vrede, kao i to da li igras overload ili parkiras celu lufthanzu ispred gola. Jedina stvar koja mi se svidela je sto se relativno cesto desava da dobar igrac bude na transfer listi, pa tako dovedem u ovaj gore klub Fila Dzonsa, Iska, Jovetu za 30 milki. Ranije to nije bio tako cest slucaj. Sve u svemu, mnogo zivaca mi je otislo, tako da cekam 14icu i nadam se boljem.
Не само да ме је ово ђубре од игрице разочарало и да сам зајебао да га играм, већ ми је и комп умало прејебало. Ајде што сам неке ероре добијао кад гасим комп још од кад сам га инсталирао, него ми је успоравао комп и нисам могао ни ПЕС ни ФИФУ да играм као човек без сецкања. Обрисах ђубре заједо са 150000 сличица фудбалера и сад све лепо ради као сат. Бемти срање од игре.
^ + petstoiljadamiliona
http://sportal.rs/news.php?news=103200
Ovaj tekst je ipak bolji :D
http://sportal.rs/news.php?news=103126