Football manageri

1. Šteta što je zamrela tema.

2. eh kako je pre bila zamrla,ja mislio biće desetak komentara :) kakva li će biti dvanaestica da mi je znati...

3. Može preporuka? Treba mi neki solidan špic za najviše 3 miliJona, ali da je bolji od Kaluđerovića.

4. Nikon el Maestro za 850.000 jevra!!! Sad ću da jebem majke sas njega. :D

5. Ne'š se usrećiti nešto previše sa Nikonom,treba mu bacati pasulj kako će da se razvije...Imaš takvih špiceva koliko 'oćeš,samo iskoristi scouting na pravi način,možda je najbolje nekog mladog da mazneš(ali ne i premladog jer ćeš se načekati da se razvije) za nešto manje pare,npr napadač preko 31,32 godine,ode u kurac sa ocenama kakav god da je bio...Jel vam se dešavalo da u klubove koji su u realnosti kurton,dođu neki tajkuni na takeoveru :D Kod mene hoće neki Španac da uzme Metalac koji je trenutno treći i da da 60 i kusur miliona evra(ili dolara,zaboravio sam u kojoj valuti igram,pre će biti dolari,al' ajde) za dovođenje igrača...

6. Jel znate nekog dobrog skauta?? Ovi moji teletabisi neki...

7. E da i kako da namestim da otplacujem igraca na rate ? :)

8. За који клуб ти треба скаут?

ЕДИТ: Код трансфера имаш да ставиш месечно плаћање на колико ћеш месеци и који износ. Нпр лупам, за 12 месеци ћеш да отплаћујеш 1,2 милиона тј месечно плаћаш 100 000 евара :)

9. Не дајем помоћ ромима

ЕДИТ

Зезам се, иди на search па staff и у филтеру стави да има способности процене играча и потенцијала минимум 15 и наћи ћеш

10. Идеш у овом additional fees на add па ово прво Monthly installments.

11. О Микиће, пуцаш на високо :)

12. Mikicu, daj mi nekog skauta, znam da imas. lol

13. Па рекао сам ти како да нађеш скаута, зезао сам се за оно прво :/

14. Znam za to, nego mi izbaci neke nase klosare... Treba mi neki stranac-usranac .:D

15. Па углавном странци нече да доџу у наше клубове

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.