Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nisam skontao, hvala. ;)
Jel moze neko da mi pomogne i kaze da li je ovo bag ili nesto drugo. Doveo sam ovog majmuna za 1 milion, i gle sad ovo . . . http://www.dodaj.rs/f/3J/27/1lFZulxG/fm.jpg
Ne pise kolika mu je cena, moze da ga odnese sad i Javor.
Probaj samo da mu produžiš ugovor, možda upali :))
И такође ми се свиђа што Клео после сезоне или две има малтене исте оцене као Јакубу из Евертона. Њему се ''рашире'' временом, док се Јакубуу ''спрче'' како бих ја рекао :)
Znaci jel ima boga da promenim jezik u ovoj patchovanoj verziji (russian) ili da skidam novi menadzer ????
POMAAGAAAAAJTEEE, UPOMOOCC, POMAGAAAJTEEEE!!!!!!!!
Nema čovece reko sam ti, ne moras da skidaš ništa, ako imaš taj image file uz pomoć koga mauntuješ fm11, instaliraš ponovo igricu preko njega. A one sejvove koje si imao prekopiraš negde i kad instaliraš ponovo igricu nađeš njih i nastaviš gde si stao. Jel sad razumeš?
Ali hocu da igram sa novim patchom. :D
I ja bi da jebem Megan Foks, al' ne može... :D
Izbrisao sam ga, sada trazim na netu da skinem verziju Armada :D
Nećeš igrati! :)
Е људи, колико јебе Атлетико Мадрид ово није нормално... На почетку мож' се искука 30 милиона буџета и доведем крила јер су баш танки на тој позицији, Агуеро и Форлан се туку који ће да гол :) Баш сам се изненадио, једнино ме јебе ова уредба о 3 играча ван ЕУ, не могу да доводим таленте из Јужне Америке...
Na svim menadžerima Atletiko sabija. Prvo im je Tores sabijao, a kada je on otišao, onda Aguero. Samo znam da su na ranijim menadzerima imali običaj da odobre prodaju nekog igrača(mislim na preko 50 M) bez tvog odobrenja. Pa me to nerviralo, ali kad kreneš aktivno u LŠ da igraš, onda se za sve pitaš :P
Dobra fora sa tim mladim južnoameričkim igračima je što u Španiji dobijaju državljanstvo za 2 godine. Ja kad sam terao sa Zvezdom malo duže uvek sam ih slao u Španiju 2 godine na pozajmicu kako me ne bi zezalo ono naše glupo pravilo o strancima (one koji su imali potencijal, ne one najbolje, normalno)
Nemanja Matic je osrednji igrac, za male pare moze da se dovede.
Opa,polivalentan igrač,koliko vidim ocene mu jebu...Klon?
Pa gde ga nadje? I plata mu 5k?
Imam problem. Nemogu da dovodim trenere!!! Hocu neke bolje da dovedem ali prc!
Ok, hvala.
Edit: Da li si primetio Nikolu Komazeca, igra za Hajduk Kulu AM L i ST su mu pozicije. Za 700k veoma dobar igrac.
da se pohvalim!
tek sam poco digram ovo i otiso sam na random klub i bacili me u Nacional iz prve portugalske. (Tu igra onaj Mihelic sto ga svi pominjete)
uglavnom iz nekog razloga ja uzmem da gubim meceve i posle 18 kola (cini mi se) imao sam 13 bodova :D i bio sam na 15. mjestu (predposlednje). i naravno dobijem otkaz xD
ALI stigao sam do polufinala kupa!
sad sam u Sautemptonu u trecoj engleskoj.
e da, nemoj da pricate sa ovim "iz senke" jer on brise postove!!! senko siso!