Football manageri

1. А јес луд овај Јебач јебо га ћаћин ћаћа :)

2. TucanKamen
    Brate da sam ja moderator ja bi ga banovao na mesec, dva čisto da razmisli šta je uradio.

Па није ти дете убио, гром те спалио!

3. Jes da je i mene zajebao, ali bio je dobar trol, mora se priznati.

4. A ljudi ako vam se igra toliko što ne pljunete 4 soma, evo ja pljunuo, igram i smejem se vama kako se nervirate zbog Jebačevog trola.

5. što ne pljunete 4 soma

pljunete 4 soma

4 soma

6. evo ja pljunuo, igram i smejem se vama

evo ja pljunuo, igram

igram

lololo

7. Zašto bi platio četiri soma nešto što ćeš uskoro dobiti džabe?

8. Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje. Vidimo se na terenu, članu Fk Gubitnik

9. Znaš da neće bagovati i možeš da ga igraš right away, ne moraš da čekaš krek lolol.

10. Sprdam se malo, nego ja imam fetiš na originale.

11. Klinac, nije fora prozivati i smejati se ljudima koji nisu u mogućnosti da iskeširaju, ili kojima mama i tata ne finansiraju svaki hir kao bi igrali right away.

12. Ne smejem se ja vama.

13. Malo šale da vam pomognem da pregurate ovo teško vreme.

14. evo ja pljunuo, igram i smejem se vama

Nemoj nam više pomagati, molim te.

15. Izvadio si iz konteksta.

16. A divi ga Mančester piša po nama sirotinji ovde? A pa da sam ja ondulator posetio bi i ti malo baniju lolololo Čisto da se Bačje ne smara sam lololo

17. SnoopDoggyDogg

SnoopDogg

Dogg

Lul.

18. E, aj nek mi neko kaže odakle da skinem directx 9.41, jer se jebem već pola sata po netu. :-*

19. koji je to dx? ja znam za onaj poslednji 9.0c za xp sistem, i ako uslovi dozvoljavaju 11 za win7.
    šta je sad 9.41? prvi put čujem.

20. Pusti Tenora, opet je haj. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.