Football manageri

1. Snašao sam se, instalirao sam 9.0c i ide.

2. Не знам да л' би неко хтео, али бих могао да питам овог лика од ког сам узео оригинал Фифу по много јефтинијој цени колико би коштало на пример десетак оригинал менаџера, ако се ово одужи још који дан...

3. Pa trenutno najjeftinije sto mozes da nadjes je 4000. I to preko serbian foruma.
    Ne znam kako se drugima isplati da prodaju ispod te cene.

4. Postoje fore sa nekim popustima i slično. Pa tako likovi nabavljaju i prodaju. Ali ne bih kupovao. Izaći će krek. Makar sledeće godine. Može 12ica da se piči i sa ovim apdejtom

5. Pazite.

Igra košta 4000, ali se može igrati istovremeno na 80 (besknoačno mnogo) različitih računara.
    Znači vas 20 zajedno skupi 4000 i kupi igru, veoma jednostavno.

Ovako se to radi.
    Jedan od vas skine steam, ukuca kod koji dobijete, skine igru na svoj steam account koji je prije toga napravio, zatim imate opciju da odete u offline na svom steam-u, kada to uradite, date username i pass drugoj osobi. Ta osoba skine steam ide log in a ne da kreira novi nalog, loguje se na taj nalog koji već ima igru i skida je na svoj komp, kada završi dajete username i pass trećoj i tako u nedogled.

Jedini problem, tj. nije problem već pravilo kojeg se morate pridržavati jeste da u jednom trenutku samo JEDAN računar sa tim nalogom smije biti online. Ukoliko SI registruje da su dva naloga online, oba se banuju i ukida im se fm, tj. mogućnost da ga igraju.

E sad, nije to problem kada ovako pogledate, to može da upali sa 5-6 osoba, ali odgovornih osoba koje neće da čačkaju po steam-u već samo da igraju igru.

Npr. kada stigne update, kao što je već izašlo nekoliko, samo se dogovorite koji će od vas biti online kojeg dana kako bi update-ovao igru. Znači samo upalite, tj. idete "go online" i igra automatski skida sve update-e.

Prosto je, pa eto možete se organizovati i dati po 400 dinara, vas 10 npr, i kupite igru.
    Ako budete izorganizovali nešto cimajte mene, pa ću vam ja vidjeti kod jednog momka, možda bude i jeftinije od 4 000 dinara. Lijep pozdrav. lololol

6. Vesli, kazi nam samo da li ako nemamo pristup netu, npr odemo u selo bogu iza nogu gde je wc sa plocicama pojava a kamoli internet, mozemo pokrenuti igru i igrati bez problema?

7. Znači, skineš FM, izbrišeš stim za sva vremena, i mož igraš? Ima neko oriđinale na zajam? :D

8. electrolover
    Ako si prije toga instalirao fm na svoj komp, bez problema možeš da igraš fm bilo gdje, internet konekcija nije potrebna.

Gusti
    Stim ne možeš da obrišeš, pošto se igra pokreće preko stima, ali na stimu postoji opcija "Go offline" kada klikneš to otišao si u oflajn, stim ti predloži da restartuješ stim, ti to uradiš i pri pokretanju stima sl. put on ti izbaci box u kojem piše "Go Online" ili "Remain offline" izabereš ovo remain offline i samo dvoklik na igru i igraš je.

Uglavnom kažem vam to se može bez problema igrati tako, samo pitanje je koliko će te pouzdanih ljudi naći koji su po vama sigurni da neće iz zajebancije otići online kako bi provjerili svoj ranking za neki sejv da li je najbolji ili da bi igrali meč online protiv nekoga.

9. Nije mislio electrolover na to, mislio je da kad nema net ne može da bude ulogovan na stim pa da ga boli kurac da li će da ga banuju. Valjda.

10. Koliko sam ja shavtio čovjek je postavio pitanje da li može da igra fudbol menadžer bez interneta. Uglavnom javit će se ako mu nešto ne bude jasno. :)

11. Jeste, ali mislim da je mislio da ako kojim slučajem nema internet ne može ni da se uloguje na Stim i tako dalje... A možda i grešim :D

12. Ja sam skinuo demo verziju trinestice preko stima, i kad god bih ga pokrenuo, pokretao bi ga preko stima, tj. preko neta. Tako sam bar ja skontao, jer posle dvoklika na ikonicu fm13 on pokrece stim a potom i igru. Zbog toga pitam da li je potrebna internet konekcija za igranje. Znaci, nije potrebna. Ok, razumeli smo.

13. Onda sam ja zakomplikovao situaciju iz čista mira i izvinjavam se :)

14. Мислим, боли ме курац, није ми први пут рокнут бан ни за шта, нити је најдужи, али испали сте сисе. Мислим, јебига, ко вам је крив што сте наивни ко штедише деведесетих...

15. Јер сте тражили да ме банују. Али нема везе, не љутим се ја због бана. Није то ништа страшно.

16. Zabranite mu postovanje ovde kao džankiju na temi kladionica.

17. Ja nisam učestvovao u tome.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.