Football manageri

1. Свака теби част.

2. Kasno sam ja video šta si uradio već si bio banovan, ja bi tražio minimum mesec dana za takvo jebanje u mozak lolo

3. 3000 dinara je original. Prodaje neki lik, kupio sam fifu 12 od njega sve je ok. evo vam njegov skype name : milenko123 .

4. Да Бог да морали да дате по 4000 иљаде из џепа!!!11! А ја ћу и даље да играм са својим креком.

5. Jebacuuu, ne budi besannn :D

6. Ма боли ме курац.

7. Imam dvanesku na kompu, sad sam je skinuo na lap jer je jači. E sad, kad sam i directx skinuo, zapalim cigaretu, povučem dim, napravim krug, kad ono kurčina. Izbaci me dok ulazi u igricu. I opet, i opet, i tako u nedogled. U čemu je problem?

8. Skini skidrow krek sa pajratbeja i ima da piči k'o ništa.

9. oprostite na šiftu, ali ja nisam nikad kupio original igricu tako da ne znam kako se barata s time a oću da kažem DA AKO SKUPIMO NAS DVAJS KINTU ZA JEN ORIGINALAN DISK EL ĆE ŠLJAKA KAD SVI INSTALIRAMO NA SVOJIM KOMPOVIMA S TOG JEDANOG DISKA? BOLI ME KURAC ZA MULTIPLEJ

10. Ako moras da se logujes onda ne moze

11. de da se logujem koji kurac?

12. Pa preko Steam-a, Origin-a i tako tih kuraca

13. pa ova piratska vezija koju verujem imamo svi ne zahteva to, mislio sam da ako oćeš samo onlajn da furaš menadžericu moraš da imaš oriđiđi. mada neam pojma, glup sam ja za to.
    oću singlpljejer bre za zimu koja uveliko stiže već.

14. Pa nema zato sto je skinuto krekom. A i ako vec toliko volis menadzer sta je onda problem odvojiti 2000 za igru. 2 bloudzaba i eto igre

15. 4 iljade bale, nije 2. to su 4 blajva, ipak mi vera ne dozvoljava da se srozavam toliko ako me kapiraš.

16. Manijače, aj mi odgovori na ovo, možeš ti to.

17. Pa nadji na internetu kljuc. Ne verujem da je skuplji od 2500

18. jebeš ti to mali seljače veseljače, neću kupim ključ nit original nikad.
    Memet Šole, pa objašnjeno ti je. Post izna, gusti sok požutio ono OVDE. skineš to i postaviš ga u:

C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data, i sad ako ne postoji taj folder po imenu editor data, slobodno ga napravi i nazovi tako, i tu prekopiraš ono što si skinuo.

Po pokretanju igre (Start New Game) stiklirati changes.

ne znam, ovo je valjda jasno

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.