Football manageri

1. Nem pojma šta znači stiklirati, to me jebe. Drugi put se susrećem sa tim izrazom.

2. hahahah

označiti, KLIKNUTI, ŠTIKLIRATI onaj kvadratić, kapiraš, mojne me zajebavaš bre:)

3. A stiklirati to znaci. Mene baba na osnovama kompjutera rekla da stiklirati znaci kliknuti na nesto dok nosis stikle. Znaci zato se ona onako smejala kad sam ih obuvao. Joj baba jebem ti mater. Odoh da joj izbodem oci kurcem

4. E puca mi više kurac za ovo. Skidam dvanaesticu da se igram kao čovek.

5. I da, upravo sam pročitao da kreka neće biti ove godine.

6. Sacam skonuo DEMO. Da vidim na sta lici...

7. Update 6 (Project FM 2013= Over): Let me make this clear to people, SkidrowTeam only intends and will always intend to crack games for fun and educational purposes. In no way will we provide games with updated patches and cracks. If you enjoyed the game then please do support the developers and buy the game. But with FM 2013 it needed a specific patch to make it functioning fully. I had allot of hate messages and people that are being very disrespectful reason being cause we have not got a fix for it. No one told you to stay here all day everyday 24/7 to expect a crack fix out. I am not ruling it out completely from the entire warez scene meaning if another team releases it I will be happy to update and further note the fix, but as far as SkidrowTeam go, its not happening. Project FM 2013 is officially over.

8. Tol'ko o tem. Ajmo sad ko je za skupljanje kinte za oridjidji? :) Ili pikamo dvanesticu do izlaska cetrnestice?! o.O

edit: Jel moguce da na celom svetu, na celoj jebenoj planeti, ovo radi samo skidrow??!!

9. Definitvno polako dolazi vreme kada ce se igrati samo originali. Fifa nije ni priblizno ista piratska, Hitman piratski ima samo 50% sadrzaja... Polako ali sigurno.

10. Продали су се за дебеле паре. Ајде бре да једна игра не може да се крекује, шта курац.

11. Ja u ponedeljak uzizam verovatno oriđiđi :((( i :))))

12. Није 5 - 6 хиљада, није менаџер никад толико скуп био. Око 2-3 'иљадарке је.

13. Vesli mozda moze da sredi za ispod 4 soma.

14. Ma ko ga jebe, imam 12... nisam lud da ga kupujem, pa koliko samo markera za učenje mogu da kupim za te pare... :)

15. А зашто не сачекате Нову годину и од Дедa Мраза затражите крек? Наравно, могли би да му тражите и ориђиђи игру, али чујем да је ових дана шворц. Знате, два кредита, три швалерке, треба толике ирвасе 'ранит...