Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Auuu koji fail,zaboravio sam :D
Jel znate nekog dobrog defanzivca, a naravno da nije skup??? Krenuo sam sa Liverpulom, koji mi je omogucio skromni transfer budzet od 0.00 e.
Скини нови печ, на њему Ливерпул има буџет 33 милиона баш играм са њима :) Доведи Езекјела Муњоза из Палерма, 19 дина, платиш га 7-8 милиона а сабија... А можеш да пребациш Вилсона из резерви, мени каже да има потенцијал... Иначе довео сам Мусу Сисока, Љајића, Муњоза и Џуџака... Продао Нгога, Јовановића и на позајмицу отерао Поулсена а на крају сезоне ми долази Алтинтоп за џабе истиче му уговор са Бајерном...
Hvala. Ako skinem patch ostace mi save-ovano ovo dokle sam stigao ? :)
Patch je 188 mb?0.o
@ Iz senke - Pa koliki ti je budžet kad si mu dao platu 10.5k ?
@Marko_bre - Leandro Gioda, nema greške!
Igrao sam FM 2010 i doveo u Zvezdu desnog beka po imenu Michel, čini mi se, iz Almerije. Igrao je kao nezdrav i posle dve sezone sam ga prodao za 25 miliona. Platio sam ga oko 800 soma. Doduše, malo je to nerealno, za Stamenkovića su mi dali 9 miliona.
O cemu ti to?
Бабакар...Запамтите то име, ко има око 20 милиона, тај нема шта да тражи више...
Бабакар...Запамтите то име, ко има око 20 милиона, тај нема шта да тражи више...
Bolji Sanogo :)
Ма как'и црни бољи ! Бабакар је мамица !
Kupovao sam i jednog i drugog, veruj mi brže se razvija od Babakara... Samo ga ti kupi pa mi reci utiske.
Човече, кад сам Бабакара довео у Евертон он није знао да промаши, давао је против кога је стигао.
А да, Лукаку је голо говно од играча, довео сам га још у првој сезони у Евертон, калио га одмах, а он остао малтене исти !
Poslusaj me, samo ga kupi...
A za Lukakua se slazem, i Nejmar je dobar, ali mnogo skup, a i njega skoro uvek odmah pokupi Celzi
E sad kurac, patchujem igru i krene da mi sere disc not found iako sam mountovao fm2011?
ne moze pec sa engleske na rusku verziju, i ja sam se tako ispalio
Sta sada da radiM!?!!!?!? Da skidam ruski pec?
ja sam skinuo i ruski ali onda nisam mogao da ubacim jezike.
Ako ti to ne upali, sacuvaj sejvove u neki folder i instaliraj ponovo.
Uglavnom sa Partizanom, ali se razočaram posle prve sezone. Najduže sam igrao sa Realom, sad igram sa Portom. Odlična ekipa. Ukomponovana, samo sam doveo Klea kao zamenu za Falkaa jer imaju jednog špica dobrog.
@Marko_bre Tražio si dobrog defanzivca za male pare. I rekao sam ti Leandro Gioda. :)