U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Za sve one koji posećuju forum, čitaju, ali nikad nisu imali hrabrosti (muda), ili bilo šta drugo da napišu svoj post. Ovde možete pisati, pričati, karati, svršavati o čemu god želite.
Imajte na umu da sam na privatnoj žurci i da sam mortus pijan, ali kapiram da me kapirate. Volim Vas!
nepotrebno na kub
Boli tebe kurac, imaš love za privatne žurke...
Promeni naslov teme u "Forumska defloracija" :)
Maniače, volim te na kub!
Rinsvind, nemam love, al' drugarice imaju. :D
Predraže, svidja mi se, promenjujem. :)
Боли тебе курац, имаш другарице... лоло
Voleo bi ti...
Ova tema je toliko afirmativna, da u nekoj krajnjoj konsekvenci, apsurd je govoriti o nijefalnim pitanjima Uskokove psihodijalektike...
No, šta ima kod vas? :)
Jorgute, drugarice su zakon! :D
Stefane ne seri ,nego lepo nalepi ono tvoje STEFAN KOSTC JE ZA i do jaja! Bas je onako fensi , svaki put se iscepam kad vidim taj post !!
Uskok defloriše!
Uskok deflorise samo nevine! hahahaha (loolololo smara)
USKOK JEBE DRUGARICE!
Fanovi moji ♥
http://img717.imageshack.us/img717/9774/unledzav.png
fegetski ovo iznad malo,a?
To Stefane, znao sam da me necas izneveriti!
Kakvi fegetski, ovo je najbolji post na vukajliji.
AWESOME!
Drugari, odoh da spavam u krevet sa drugaricom. Do sutra ocekujem 103053050 postova. Volem ve sve! <3
OMG, WTF, WTF, STFU, BTW, mod koji prvi dodje neka promeni naslov u "Forumska defloracija", like Predrazinjo rekao, pls.
Јеси умочио синоћ?