Za sve početnike na forumu

1. S obzirom da je na privatnoj žurci verovatno je umočio tost u kavijar ili ražnjić u senf...

2. S obzirom da na avataru ima svoju sliku, nije umočio.

3. S obzirom da ja umacem, svako moze umociti, pa cak i blazenobanovanevshi Valsibarb 90-te, a kamoli stvaralac ove teme.

4. Veca je sansa da umoci neko ko ima difoltni ne-ljuti-se-covece avatar, nego neko sa nekim totalno-sam-poseban-i-kul avatarom.

5. Veca je sansa da umoci neko ko jebe nego neko ko ne jebe.

6. E da, pocetnici, jako je vazno da znate ove stvari:
    1. Ako je gorko- ne jedi!
    2. Ako si na pojilu, miran si- prvo pravilo dzungle je da je pojilo teritorija diplomatije i nelovenja.
    3. Prvo pravilo dzungle ne vazi za krokodile, njih boli kloaka za prvo pravilo.
    4. Nikad ne staj izmedju majke i mladunceta, koja god vrsta bila!
    5. Pazi gde idu haskiji, mojne jedes zuti sneg.
    6. A i ako ga pojedes, nemoj odma da se uspanicis kad skontas sta si pojeo, seti se da je Ber Grils jeo i gora govna od toga.
    7. Medved jede ljude i jebe malu decu, bezi na drvo od njega ili ga tuci tankom sibom pa ce da pobegne.
    8. Nikad ne reci 8.
    9. Ako i kazes, nema veze, na opasku odvrati sa to je taj humor ili neces jebati
    10. Mi svi jebemo, pa mozes i ti, samo reci "ja jebem" i dobices aplauz. Ako dodas i gde jebes (ne u geografskom smislu), dobijes i aplauz i pivo i moldavke i kulen i prelo nindze i mindze i valsinaslava90 zajedno, na poklon.

7. Zamolio bih nekog moderatora da obrise temu, malo me ubi blam od sopstvenih postova. :)

8. pa bolje da nisi ništa postovao sad, otišla bi ti tema u zaborav niko je se ne bi ni sećao, ovako si je samo izbacio u prvi plan

9. Awww, pa on je doziveo samotransfer blama! Mica! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.