Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Imao sam ja jedno iskustvo sa kselom jedared...
i tad su hteli da izbace moj tim iz Lige... :D
Полако људи, сад ће Шокер да дође и да каже...
Де је јебнеи шокер? А да дао је оставку, а србина нема, тако да ЛУПУСЕ - ПРИЧАЈ
Iskustvo u kome ne da nisi bio u pravu nego si odvalio takvu glupost da si prevazišao Džankija za sva vremena, situaciju u kojoj si i pored naglašene PROBE ti "igrao ozbiljno".
LAGu sam priznao službeni jer je bila moja i Duletova greška, sad mi ne pada na pamet jer apsolutno nema razloga da se dodeli službeni.
Опет понављам ја са Скочимишем немам ништа. Али прелистај и погледај шта је твој саиграч причао Скочимише. Јеботе, ти си био спречен као што сам и ја спречен вечерас. Александар не може да игра, био је на сајту и рекао то, видео је и Лупус. Дотера не могу да нађем, а Јабучило има неке обавезе, рекао је већ. Толико. Ја могу до 9 после идем да се спремам за тренинг, одлучите шта ћете, ионако ме боли курац, играм још ову сезону а за после не знам. Видећу. Нервира ме овако циганисање.
Eto, cim ode Laki, vi usraste motku...al ste nesposobni
Pročitao sam sve i Ksela je u pravu za svoje stavove.
Al' ja proglašavam
http://www.youtube.com/watch?v=ORj85FmIYeQ
HEPEK
nemam namjeru da se pjenim k'o vi zbog notornih gluposti, uzmite bodove, halal vam.
Ćao.
http://www.haxball.com/?roomid=835c23eca0de461e75599bf516754966c4a70fd8b77baca576b516b93931aef8&pass=1
upadajte. reme je šifra. ALI ODMA ĐŽURI ALEKSANDAR!
nije bila proba engo si rekao stanite u sred igre, a ja nisam stao i poveli smo 1 0, pa si ti ()admin u sobi) izbacio Dzankija i mene, dali ste gol, pa si nas vratio, pa smo opet dali gol, pa si nas opet izbacio i dao gol, pa smo opet poveli, i došao je Laki, i sto sranja i ponovili smo, a u novoj smo dobili 2 0...
tada sam ja hteo da upišem 5 2 kao ukupan rezultat, jer nisam želeo da igramo ponovljeni meč, ali sam ga ipak odigaro...
pa mi je (Laki) pretio da će da diskvalifikuje moj tim, ako ne upišem rezultat 2:0 (u tabeli koju, inače radim na dobrovoljnoj bazi, u cilju doprinosa i poboljšanja organizacije Lige)
tako beše, ako se ne varam... a ne varam se...
Madafaka jasno smo naglasili probu.
I javljam se da sam tu.
tada sam ja hteo da upišem 5 2 kao ukupan rezultat, jer nisam želeo da igramo ponovljeni meč, ali sam ga ipak odigaro...
pa mi je (Laki) pretio da će da diskvalifikuje moj tim, ako ne upišem rezultat 2:0 (u tabeli koju, inače radim na dobrovoljnoj bazi, u cilju doprinosa i poboljšanja organizacije Lige)
tako beše, ako se ne varam... a ne varam se...
Potpis, jeli ste govna, al ionako smo vas oprali.
Igramo.
океј, рекао ми џела да овде кажем било шта.
ГОВНО.
само да јавим да смо се скупили, и да играмо. ваљда.
lololo da neko cita ovo sa strane pomislio bi da igraju partizan i zvezda a ne cukaricki i indjija :D opusteno ljudi, ne ispada se iz lige...
janpi
odgovara nam da počnemo oko 21:00-21:30...
pitaj svoje saigrače pa javi...
evo ovo napisah tvom saigraču, a ti odgovori, možete li sutra oko 9-pola 10 da počnemo, ap da završimo i lIgu i Kup
Шокер каже
Oni nisu tim koji će juriti 3 poena putem službenog sigurnog, niti planiraju da iskoriste situaciju na tako pokvaren način kao što si ti uradio. Ali, bolje da se odigra, no, po nekom nepisanom pravilu jeste sluđbeni za Kompaund, jer si ti odredio termin, a oni se složili PA JE PRTOM TO I BIO TERMIN POTVRĐEN OD OBE STRANE. Posebno tu nemaš neko pravo da se žališ jer si ga sam odabrao, a oni su čekali i preko sat i petnaest minuta. Dakle, sve to ide u prilog protiv tebe, i to ciganisanje ti ne može doneti ništa bolje. Ružno je to što radiš, ali, to je opet samo moje mišljenje, bolje opet nek se odigra.
ajde vec 10 minuta...
Kompaund - Vune 0:2
Skočimiš 1 gol
Reme 1 autogol
IZVINJAVAM SE!
Snimak:
http://www.mediafire.com/?iyon2l1r4as5azw
Sve u svemu ok utakmica s obzirom na događanja oko nje, Aleksandar se u odnosu na rekreativnu igru daleko bolje pokazao, prvo sam pomislio da će biti 0:0 s obzirom na bunkerčinu kojom su započeli meč, ali oba tima su otprilike podjednako napadala.
Oni nisu tim koji će juriti 3 poena putem službenog sigurnog, niti planiraju da iskoriste situaciju na tako pokvaren način kao što si ti uradio. Ali, bolje da se odigra, no, po nekom nepisanom pravilu jeste sluđbeni za Kompaund, jer si ti odredio termin, a oni se složili PA JE PRTOM TO I BIO TERMIN POTVRĐEN OD OBE STRANE. Posebno tu nemaš neko pravo da se žališ jer si ga sam odabrao, a oni su čekali i preko sat i petnaest minuta. Dakle, sve to ide u prilog protiv tebe, i to ciganisanje ti ne može doneti ništa bolje. Ružno je to što radiš, ali, to je opet samo moje mišljenje, bolje opet nek se odigra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwOFNSuVxeQ
EDIT DIO:
I got boner lolo
Xela, zadovoljan sad?