HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. ljudi meni se cini da ce ovo sve da pukne. Boli me kurac sto je soker u upravnom odboru i vi ostali, jasno pise u pravilima da se mora potpisati po svaku cijenu. Koji vam je kurac, sto ste stavljali to pravilo, ako cemo da ga krsimo.

Ksela od ponedeljka do petka nisi uspio da sastavise svoj tim za odigraavanje kupa, mi smo bili tu 4 dana, tako da ako se sutra ne pojavimo mi idemo dalje.

2. ljudi meni se cini da ce ovo sve da pukne. Boli me kurac sto je soker u upravnom odboru i vi ostali, jasno pise u pravilima da se mora potpisati po svaku cijenu. Koji vam je kurac, sto ste stavljali to pravilo, ako cemo da ga krsimo.

.

3. tako da ako se sutra ne pojavimo mi idemo dalje.

Podrazumeva se.

4. потписали су се Чавез и Дунн, шта хоћете више?
    што нисте хостовали кад су тражили?

5. Нико ми не одговори малопре, откад је дун у нимицу? нема га на првој страни

6. Jorgane, javljam se sa drugovog, pratiš li ti ovaj forum malo?
    http://vukajlija.com/forum/teme/81-dogodilo-se-na-vukajliji?strana=8#post_1280543
    Evo su moji dupli ALI JA NA NJIMA NEMAM 50 POENA DA BIH MOGO DA POSTUJEM NA FORUMU.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/29747
    http://vukajlija.com/recnik/autori/39236

7. Србине, 10 секунди да уђеш на његов профили видиш претходне надимке...
    мислим, стварно...

8. MARIVOJE KOSTIĆU ZASHTO SI MI OVO URADIO DECHKO?

9. Могао сам ја да видим и те дупле, и да одиграм меч, али нисам хтео, јер сам хтео да идем по правилима, поготово након оног у прошлом колу са вунеом

10. Tim Obilić u epizodi:"Postovanje na forumu bez 50 poena"

11. говорим о Дунну, уђеш на његов профил, видиш да је то скурди и одиграш...

12. De mi samo recite jel ima pravilo da se igrac mora potpisati na temu, ako se ne potpise da nema pravo da igra on, saigrac je mogao da se potpise a da igras ti :D recimo :D
    I posto znam da ima to pravilo, al reko da vidim znate li vi? Pa, koja je onda njegova funkcija? Ne kontam.

Ksela bicemo tu posle 9 sutra, jbg probaj tad da skupis, cini mi se da tako odgovara i skocku.

13. Свеједно, не може дун без шокера

14. Čavez se potpisao na temi, Dun se potpisao na temi, ne kapiram u čemu je problem.
    Što se tiče situacije sa Vuneom imao si izbor da rešiš kako si hteo, ti si samo posmatrao, tvoj problem. I da ponovim, obojica ste me razočarali, od vas sam prvo očekivao da igrate lepo a ne jurite službene.
    Jorgane ne pratiš temu uopšte ccc

15. Чаве је рекао, хостујте јер немам добар нет а и журим...

16. Као прво чавез је отишао пре доласка дуна, као друго знаш и сам да би нимиц играо са шокером и неким од њих двојице

17. чавез је отишао јер нисте хостовали, а питао вас је... нисте му ни одговорили...
    могли сте да направите собу па да онда причате како нећете док се не упише на теми итд. Чавез би сачекао, верујем у то...

18. Svi se nesto prepiru, svadjaju, a vec se zna ko je osvojio :D
    Jel moze krajina dobre duse da vam da po 3 boda i da bude sve ok? :)
    Da krsimo prvailo :P heheh

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.