HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Никад од тебе човек , веруј ми , надај се батинама ако те икад сретнем у Крагујевцу ...

2. Никад од тебе човек , веруј ми , надај се батинама ако те икад сретнем у Крагујевцу ...

Dođi sutra, čekam te gde god hoćeš pa izleči frustracije.

3. Шерпасе, види са Бондом кад му одговара па ми јавите... Или ако хоћеш могу ја да се договорим са њим, али боље ти јер знаш кад теби одговара...

4. Da ponovim.
    12. kolo se igra do nedelje u 23h evo parova.

LAG : Propali Snošaj
    KRAJIŠNICI : Arčeri
    Elementi : Obilić
    Nimitz : Kompaund
    Zvezdale : Wihnehwotumepro

I Laki ja sam do sada vas kao ekipu i ljude gotivio tako da tvoje teorije da ovo namerno radim padaju u vodu odmah.

5. Ispravio, hvala Senko.

6. Seo sam opet sada za komp, citam ovo i ne verujem. Ljudi, vas dvojica koji ste trebali da igrate protiv nas ste ispali takvi kurcevi, da je meni zaista tesko da poverujem u to. Ja sam mogao da sacekam, svako ko igra sa mnom zna da imam i zivaca i takta i lepe reci za sve i svakog, ali vas dvojica ste mi ogadili i ovu igricu koja mi smiruje zivce na pola sata. Zapeli kao retardi za potpis, a svi vam se potpisali, jos sam vam lepo objasnio svoju situaciju, i opet sam bio voljan da igram, ali ne. Neka, nema veze, ne ljutim se, samo ste ispali veliki necoveci. Ovo jeste samo igrica, ali kompromis je bog u svemu. Malo izvadite stapove iz dupeta, vratite kicmu kada budemo igrali sledeci put. Jako ste me razocarali. Pozdrav.

7. Kak'e ste vi ojebine.

Ksela je sasvim u pravu. Svi ste bili na okupu - niste htjeli da igrate, tražite da se na forum potpisuje banovan čovjek (ehej, mozgova, cccc) ko da ovi planiraju Ronaldinja da poture mjeso Šokija...

8. Хм, ја да искористим прилику да поједине играче похвалим, пре него што кажем нешто друго.

Све најбоље мислим о "Пропалом Сношају" који су максимално коректан тим и са чијим играчима можеш да се договориш како хоћеш и кад хоћеш. ФЕР ПЛЕЈ МОМЦИ, СВАКА ЧАСТ! Џејмсе, Лупусе, Значи Ја, ви сте прави спортисти, свака част.

Затим Крајишници, максимално коректан тим, Саншајн и То ни једном нису упали у неко срање и свака им част на томе, Јоргане, кул си, али некад мало паметујеш више него што треба, али опет ниси се никад циганисао за бодове. Све у свему фер тим, и свака вам част људи.
    Нимиц - Биошокере и Чавез, у сваком случају сте коректни, драго ми је што сам играо са вама у истој лиги. Свака част

Лаг - Наши ривали, имали смо онај неспоразум из ког је остао само ривалитет, али сасвим сте коректни, фер плеј, желим вам срећу у наставку сезоне.

Из Сенке - Микићу мајсторе! Најбољи играч у лиги, а опет сасвим коректан лик, нема фолирања, нема муљања. Свака част. Честитам на победи. Играо си са лагом и ниси тражио ресетовање или било шта слично. ФЕР ПЛЕЈ У СВАКОМ СЛУЧАЈУ!

Са Елементима нисам имао додирних тачака. Џанки - мање гледај да зајебеш некога и бићеш кул, немој да се циганишеш, ово је само игрица и нека то остане.

Арчери - Мадафака, за тебе важи исто што и за Џанкија, Дио није активан овде, али је ок углавном.

Обилић - Није вам требало ово људи. Па јебига, јебена 3 бода не значе све, а до курца. Како да се јави кад је пре два дана уведено ограничење за форум, а човек нема довољно поена на дуплим.

Вуна - Ксела, оно од пре два-три дана није било коректно, ја сам показао добру вољу и одиграо сам меч како сам могао, а веруј ми, једва сам стигао, баш због твојих планова. Ја већ недељама не играм мечеве уторком због тренинга, и самим тим сам рекао да не могу да играм. Ја сам испао максимално фер и толико о томе, нећу да се враћам на то.
    Са Скочимишем нисам ни улазио у расправу, коректан је.

Стелексе - Пре него што пљунеш, погледај да ти ниси засрао, као што је данас био случај.

Мени од почетка ове полусезоне то више није оно што је некад било. Атмосфера се погоршала, полако из фер плеја прераста у прљаву игру и све то. Ја сам се трудио да будем коректан и никад нисам тражио службени кад нисмо заслужили, никад се нисам трудио да зајебем противника и кад год сам могао играо сам. Али ово више није то. Ову сезону ћемо Јабу и ја привести крају, без неке жеље за такмичењем, већ само да бисмо испоштовали организаторе и да бисмо смањили број ружних службених резултата. А за следећу сезону не знам, видећемо, има времена до тада, мада сад тренутно немам неку жељу за игром и то је то. Можда окачим тастере о клин након ове сезоне. Поздрав свима.

ЕДИТ: Ово је некад била забава и требало је да остане забава, а не такмичење у томе ко ће кога зајебати. Ако сте читали хвала вам, ако нисте опет вам хвала. Ћао.

9. TOOOOO, BRAĆO, JOŠ PAR SVAĐA I VUNE ĆE BITI PRVACI!

Jebo Toleta šta mi radimo :D

10. Скочко брате па погледај последњих 15 страна, страшно. А нисам дошао због овога да играм Хакс. Било је кул некада, и била је до јаја атмосфера, ово сад је издркавање. Немам живаца и овде да се свађам. Не дотиче ме све ово, али је једноставно ружно за видети. :Д

11. Mislim da su ljudi previše ozbiljno shvatili te bodove, ne znam koji kurac...

12. realno laki je u pravu. to je ono sto sam pricao, ne mozete da sacuvate nalog od banovanja a igrate sa njim.

isto sam pricao i za imena na haxu, vidim neko se potpisao kao raul. nemam pojma ko je taj i ko je igrao. kako da znam kako ko igra ako non stop menjate imena? glupost

nemam dovoljno vremena a znam da je hela bio banovan pa ako laki hoces da isteras po svom lepo procitaj jedno 50 strana na ovoj temi i vidi kada nije postovao a igrao je utakmicu pa mu zalepi kaznene. bar 2 tekme je tako bilo. nebitno da li je se sa multija prijavio, koliko sam razumeo mora sa glavnog naloga.

elementi su fer ekipa, dodjemo odigramo i odemo, ne jurimo sluzbene, ne igramo kao picke, igramo i kad laga i kad nam ne odgovara. npr mojoj zelji da bar jedno kolo odigramo pre podne niko nije izasao u susret ali i to je ok.

elem predlazem sledece izmene za sledecu ligu:
    glasanje ko ce biti u glavnom odboru (soker i hela mu ne bi ni prismrdeli kada bi svi igraci glasali, a i za madafaku sumnjam) ili da svaki tim predlozi jednog clana i da zajednicki donose odluke.

termin odigravanja: e tu ne znam kako bi naterao nekog da se skupi ujutru osim da bojkotujem sam ali samo bih ja ispastao. u glavnom ako bi smislili nesto bilo bi lepo

i da, laki ispao si picketina sto si jurio sluzbeni, izgleda da su ti bitniji bodovi od igre time si se ciganisao za jebene bodove ali u pravu si sto se pravila tice

13. Reme,nisam pljuvao,samo nisam video tu poruku u moru drugih.
    Xela,ja ne mogu samo sutra uvece.

14. janpi ja i nisam u upravnom odboru, a za Sokera bih dao sve glasove da udje u odbor kao i za vecinu clanova sadasnjeg odbora... tj 3 clana od ovih 5...
    igramo kup veceras? od 9 do 10...

15. Затим Крајишници, максимално коректан тим, Саншајн и То ни једном нису упали у неко срање и свака им част на томе, Јоргане, кул си, али некад мало паметујеш више него што треба, али опет ниси се никад циганисао за бодове.

Ne znaš ti njega uživo :D

16. madafakeru, možda idem večeras u grad, jebiga nisam tol'ki nolajfer, pa za svaki slučaj ti kontajtiraj ovu dvojicu...

17. nisam ni rekao da si ti u njemu. i da bilo bi lepo da tabela bude dostupna negde, da ne cekam da je vi okacite.

za veceras ne znam, bicu valjda tu oko 8.9 pa ako se svi skupimo igramo.

18. Ja citam i ne verujem. Kratko cu, posto sam u skoli, a i ne bih da se izdrkavam na Dunnovom nalogu.
    Pa VI ste bojkotovali igru jebote! Laki, doci ce sve na svoje pa i ono od prosle sezone, ali ne bih o tome javno.
    Janpi, ja stvarno tebe ne kapiram, pazi, ja na fejsu imam sedplasa, Xelu, Lupusa, Dia, Micu, Dzankija, Sansajna, Steleta i Bonda a to su igraci iz 6 razlicitih timova, ne vidim zasto bi oni kao PROTIVNICI MOG TIMA (jer mi i jesmo i protivnici i prijatelji u sustini) muljali DA BI MOJ TIM IZVUKAO NESTO OD TOGA. Pa sad ako tebi dam link mog duplog koji je aktivan i ako 5 ljudi potvrdi da JA JESAM aktivan i cekam, onda nemoj da se cudis ako budes snosio kaznu jer si jednostavno ispao govnar i bojkotovao igru.
    Ja bih samo da vam se izvnim sto ste cekali da "igramo" posto kako vidite Chavez nije bio kuci, a ja sam prekinuo ucenje da bih sa vama "odigrao".
    Zurim, kraj casa.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.