Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Rezultati 13. kola
Wihnehwotumepro : Nimitz/ 0-3 (Chavez 3g)
Kompaund : Elementi/ 0-1 (sluzbeni rezultat)
Obilic : Krajisnici/ 1-2 (To 2g, Laki 1g)
Propali Snosaj : Arceri/ 0-1 (sluzbeni rezultat)
a snimke nek ubaci neko jer ih nema cini mi se
Snimke će Šoker objaviti sutra.
Сад не може, трси професорку математике. Она му у заносу шапуће:"Измери ми запремину пичке" док јој он вежба питагорину теорему са њеним сисама. Шокер јој диже ноге под правим углом у односу на остатак тела и пита је:"Професорка, јел је ово пи пола?" на шта му она, ширећи ноге одговара"Може тако, али овако је прецизније". Док јој ставља, проучава мало и физику, тј трење курац о површине пичке.
Ahahahahahhaahahahhaahhaa!
a ovo je tabela, jbg ova socijalna, vi pravite onu fensersku
arceri..............22....+1
krajisnici..........21....+12
elementi..........18.....-1
kompaund........16......0
snosaj..............16.....-1
nimic................14....+1
obilic................13.....-8
vunevo.............11.....-7
lag....................9.....-21
RADI TABELA!
SUCK IT MADAFAKA!
jos kad bi imao ko da je okaci na prvu stranu....
U planu je rešenje i za to Sedplase budući da Steroid bojkotuje.
Mrzi me da jebeno unosim sve podatke od početka prvenstva, nastaviću sutra. Inače logika ove tabele je tako prosta da to nije moguće, ne kapiram kako sam jebeno grešio.
To! Idemo kroz Haksbol i OBJAŠNJAVAMO! :)
Ja mogu sutra uvece.
a kazneni bodovi??
LAG -1
Arceri -1
Obilic -2
Nimitz -2
baj d vej, Arceri kad cemo?
može i danas oko pola 5, 5 ako budem mogao, ako ne onda sutra...
duba nema, anchor nije u mogucnosti da dodje do neta ovih dana, a bojan ide u NS danas, tako da danas ipak ne mozemo, pa sutra...
A sada ide lagana osveta, za onu pobjedu kompaunda u prvom dijelu sezone :D
Jeste li veceras tu?
sedplase, sutra čemo...
evo tabela i iz paint-a!!!! :D
http://www.dodaj.rs/f/2H/LG/G4B6OkF/tabela.jpg
da, jeste, dokon sam....
=====================
popravio sam
sedplase kazneni su za cmarcere, a ne za zlezdale
Unosim ostatak poena i postavljam tabelu skorije. Jedino će biti problem oko liste strelaca jer je izgleda Madafaka vodio ručno, nema je ni u tutu za pisanje ovoga ni u sklopu one koje sam skinuo.
xela kad cemo