Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
:)) Јели а у ком то свету а?Па зар нисмо ово коло играли са Крајишницима и изгубили , какав сад Сношај , какви курци ............
Ja sam ispao, saću obrišem post xD
Izvinjavam se nisam ispao, sad se igralo 14. Kolo
Znači
Propali Snošaj - Obilić 1:0 / Službeni
Krajišnici - Kompaund 1:0 / Službeni
Pa jel su Snosajevci bili tu u 9? Ne bih da budem partibrejker, ali...
Није Лаки, имаш коло које се игра средом и четвртком, у том колу смо требали да играмо са вама али нам се нико није јавио...
15. Kolo igra se do nedelje u 23h
Zvezdale : Elementi
Wihnehwotumepro : Krajišnici
Kompaund : Propali Snošaj
Obilić : Arčeri
Lupus je 2 puta tražio da se odigra Obilići nisu bili tu, nema dalje rasprave.
Kompaund je opet ispao fer i dodelio službeni Krajišnicima.
Fala Jorgane :*
hehehe :D et mozes odma da se izjasnis kad cemo igrati :D
А ко је Кселу прогласио за матријарха ове заједнице?Шта он има који курац да суди?
Ne zavisi od mene već od ovog sa vaše strane Drine, ja sam slobodan skoro uvek :)
Steroid odjebi, imali ste 2 dana niste se organizovali. Kraj rasprave.
E, i da, mene ti više podsećaš na matrijarha jer ne moš da jebeš jer ti se tuki ne diže od steroida.
Како год да одлучите, ја се нећу бунити... Не могу да лажем да смо били ту у 9 кад нисмо, е сад они нам 2 пута нису одговорили на позив...
Ксело , мојне те пријавим за вреџање ..... :)) а не не , нисам ја цупика па то да радим ко неки ..........
Steroidova pravila. :)
Onda je ovo cista situacija.
Imaginarni lok na sve dalje rasprave u vezi ovoga, necemo da bude kao prosli put...
Ма нече , опраштам вам ..........
Janpi ko je igrao protiv nas?
Mića, a?
http://www.dodaj.rs/f/y/SR/1YJgPv8f/cije-dete-nosis-janpi.jpg
Inače ja imam istu sliku kao i ovde, ovo dole je Mića za koga je Zezator mislio da sam ja pa ga zato zovem Ksela.
Ксело , поздравили те и остали Обилићи ,ел оћеш да ти пренесем поздраве?
Prenesi slobodno, al' ako su besni eno ti privatna poruka, ionako ću da te ignorišem :)
Senko gol razlika jer je tabela pisana tako a mene mrzi da je prepravljam jer ću zasrati opet nešto.
А јел дозвољено ово да неко други игра под мојим именом? Ако јесте реците па да и ми нешто радимо по том питању, видим да пролази некажњено...
Није од Обилића , чисто од мене ...... игнориши слободно ...
-.-
КСЕЛО ЛОПОВЕЕЕЕЕЕ , Ксело лоповеее ,ЈЕБЕМО ТИ СВЕЕЕЕЕЕЕ , јебемо ти свеее , СВЕ ТВОЈЕ ДРУГОВЕ ИЗ ЛОЖЕ МАСОНСКЕ ПИЧКЕ ЛОПОВСКЕЕЕЕЕЕ ,пичке лоповскее!
ЈЕБЕМ ТИ ЖЕНУ ЗНАААААЈЈЈ , АЛИ ТО НИЈЕ КРАААЈЈЈЈ
ЋАЛЕТА ЖАНДАРА и ЋЕРКУ КОПИЛЕ ШТО КОЛЕ ЈЕБЕ ЈЕЕЕЕЕЕЕ!!!