soba napravljena prije 32 on otisao prije 31 minut, jebote ne mozes da znas da je vidio sobu.
mada kad vidim ovo:
janpi
mada bi trebalo da bude vec sad sluzbeni jer je dogovor bio odmah a oni namerno cekaju sa lepljenjem linka jer vide da zurimo... svaka cast. razumem da vam trebaju bodovi pa ajde ali dzovanisanje jer vam se digao kurac ne podnosim
madafaka, janpi je rekao da je bio dogovor, imas gore. ni ja nisam odma vidio....
senko soba je napravljena 13:40, ako ne odigrate do 14:55 imas sluzbeni... to jest ako vi budete tu tad...
vidio sam ja to, ali ako vec janpi kaze da je bio dogovor tad, trebali su da sacekaju bar tih sat vremena (sto je rok po pravilu) i da onda odu, tako ste i vi nas sacekali u proslom kolu i tako svi ostali cekaju. fora je sto su sad oba tima ispali cigani i jebiga da janpi nije insistirao da je bio dogovor pustio bi ih do sutra, pa onda lupio kaznene ako ne odigraju, ovako....
ma lupi ti kaznene, po jedno 20 a mom timu daj jedno 10 jer sam se zalagao za odrzavanje mira i regularnost Lige pa da lepo mi osvojimo ovu Ligu :D
salu na stranu, ipak si pravu sluzbeni i kraj!
zato sto trazis sluzbeni. iako znas da mozete lagano da ih dobijete, iako znas da vam treba samo jedan bod do kraja i titula je vasa, iako imate jos skoro dva dana da odigrate.
po pravilu vi zasluzujete sluzbeni, i to stoji, samo sto je mnogo ruzno ovako, jebote osvojicete titulu sluzbenim rezultatom.....
ma nemoj :D
meni se cini da si rekao nesto kao "ee tu je skocko!!! aj da igramo"
a kad smo trazili da se upise onda si se predomislio i dao nam sluzbeni, al nebitno to sad...
Care Skočko ima Bosansku zastavu na avataru i došao je par minuta nakon što sam vam dao službeni.
Хм, малверзације на све стране. Кселомире ниси ми рекао да је Лаки играо против нас, али нам везе, свеједно смо добили утакмицу. Ако не буде дошло до неких промена, Сношај неће играти следећу лигу, у ствари бар ја нећу играти. Овер, енд аут...
Nije. Samo protiv Krajišnika.
A protiv nas si pristao siso jedna :D
Ja znam samo da je krajina uvijek igrala fer plej, i da jos nijedan mec nismo sluzbeno izgubili :P a vi ostali sto pravite ekipe i drugi vam igraju, to je vas problem.
Ne bih pristao ni na tu ali je čitavo kolo bilo dobijeno službenim rezultatima, pa rekoh aj da bude jedna bar odigrana.
Čestitam Ciganima na osvojenoj tituli, kad bar ne mogu JSL da osvoje neka se kurče ovde. :D
soba napravljena prije 32 on otisao prije 31 minut, jebote ne mozes da znas da je vidio sobu.
mada kad vidim ovo:
mada bi trebalo da bude vec sad sluzbeni jer je dogovor bio odmah a oni namerno cekaju sa lepljenjem linka jer vide da zurimo... svaka cast. razumem da vam trebaju bodovi pa ajde ali dzovanisanje jer vam se digao kurac ne podnosim
Na moj predlog, jer je on hteo da sve odlucuje sam!
2 puta smo cekali,nisu dosli.
madafaka, janpi je rekao da je bio dogovor, imas gore. ni ja nisam odma vidio....
senko soba je napravljena 13:40, ako ne odigrate do 14:55 imas sluzbeni... to jest ako vi budete tu tad...
ok, ali pazi ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=156#post_1345723
a posle 12 minuta ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=156#post_1345793
i posle 3 mnuta ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=156#post_1345803
jeste on rekao da ide kad se nije hostovalo 10 min i vise...
ali ne znam, nije na meni odluka... :P
vidio sam ja to, ali ako vec janpi kaze da je bio dogovor tad, trebali su da sacekaju bar tih sat vremena (sto je rok po pravilu) i da onda odu, tako ste i vi nas sacekali u proslom kolu i tako svi ostali cekaju. fora je sto su sad oba tima ispali cigani i jebiga da janpi nije insistirao da je bio dogovor pustio bi ih do sutra, pa onda lupio kaznene ako ne odigraju, ovako....
ma lupi ti kaznene, po jedno 20 a mom timu daj jedno 10 jer sam se zalagao za odrzavanje mira i regularnost Lige pa da lepo mi osvojimo ovu Ligu :D
salu na stranu, ipak si pravu sluzbeni i kraj!
da jos jednom pitam tim Obillic kada SUTRA moze da odigra mec?
zato sto trazis sluzbeni. iako znas da mozete lagano da ih dobijete, iako znas da vam treba samo jedan bod do kraja i titula je vasa, iako imate jos skoro dva dana da odigrate.
po pravilu vi zasluzujete sluzbeni, i to stoji, samo sto je mnogo ruzno ovako, jebote osvojicete titulu sluzbenim rezultatom.....
Obilic je ostao na 3 "sporedna" igraca, dogovori se sa njima madafaka :)
imate jos 6 minuta, samo nek se stele javi da je tu....
Tu sam.
Nimitz : LAG
Zvezdale : Elementi / 1-0 (službeni rezultat)
Wihnehwotumepro : Krajišnici
Kompaund : Propali Snošaj
Obilić : Arčeri
Zvezdale su i matematicki obezbjedili titulu! Cestitke.
Hvala.
senko picko opet brises postove! :D
Ne, nisu, ne mozes tako nesto da pricas pre kraja lige :PP
ok Sokeru, jel moze ovako
?
cepidlako :D
Ja samo da se javim posle 20 strana. Prestao sam da pratim temu, vidim samo se koljete.
meni se cini da si rekao nesto kao "ee tu je skocko!!! aj da igramo"
a kad smo trazili da se upise onda si se predomislio i dao nam sluzbeni, al nebitno to sad...
Care Skočko ima Bosansku zastavu na avataru i došao je par minuta nakon što sam vam dao službeni.
Nije. Samo protiv Krajišnika.
Ja znam samo da je krajina uvijek igrala fer plej, i da jos nijedan mec nismo sluzbeno izgubili :P a vi ostali sto pravite ekipe i drugi vam igraju, to je vas problem.
Ne bih pristao ni na tu ali je čitavo kolo bilo dobijeno službenim rezultatima, pa rekoh aj da bude jedna bar odigrana.
Čestitam Ciganima na osvojenoj tituli, kad bar ne mogu JSL da osvoje neka se kurče ovde. :D
Tu smo negde.
http://www.esl.eu/eu/team/5915702/#/eu/haxball/2on2/ladder/player/5754085/
:D