HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Je l' ti lepo Laki? A? Jebiga, šta ćeš, tako ide to kad vređaš.

Kselo nije lepo što se kurčiš dok je lik banovan i ne može da ti odgovori

2. Može da odgovori Dule, ima on više duplih nego što je nas igrača. :)

3. ...ali neće da dobije duži ban...

4. Nimiceeeeee jeste tuuuu??

5. Napakovao je još 2 nedelje bana jer ga je Pufnica istrolovala.

6. Компаунде, ми можемо око 10...

7. Pa ako oćeš da ga isprovociraš da mu još produže ban zbog pojavljivanja preko duplog onda još gore...

8. Mi smo svi tu, ako necete da igrate onda kazneni oba tima? Tako je bilo i prosli put, ili ce Xela da resi da promeni pravila opet?

9. kuzmane mora da se javi jos jedan tvoj igrac

10. To je isto Laki rekao pa je popio kazneni zajedno sa Nimitzom ako me pamcenje dobro sluzi?

11. Ако се не варам, иде по 1 казнени за оба тима ако не одиграју...

12. Da.
    Kuzmane dođi u Lakijevu sobu, šifra je: лаки

13. e sad, sto se tice nas i Nimica ja ne znam sta da radim :/
    prvo vi ste nas danas cekali 20tak minuta u dogovoreno vrijeme jer je Ankor kasnio, a kad je dosao Anchor, Soker je vec otisao.... jebem li ga sta sad, sad smo mi tu 20tak minuta ali vas nema, a ja moram didem sad....
    dal kazneni ili neki sluzbeni ja ne znam sta da radimo....

14. sto se laki ne javi jednostavno sa duplog naloga Obilic?? svi znamo da je njegov

15. Вероватно зато што је банован

16. Izgleda da se protivnici ne slazu, vise vole kaznene bodove izgleda..ocekujem koleta da se javi sa mog duplog, ne znam koliko ste nas cekali ali imaju pravila koja nalazu do kada se igra kolo, a ja se ne secam da smo mi zakazali mec nas.

17. Коле овде, кузман је био добар па ми је позајмио свој профил, е овако, прво ситуација је иста као ми кад смо требали са нимицом да играмо, па су сви добили казнене, сад да се то не би десило, ево ја сам се јавио и ви ако хоћете да играте правите собу да одрадимо то, ако нећете, ја не видим друго решење осим казнених, или службених за нас

18. Plus to sto Soker igra sa duplog profila ne vidim razlog sto kole ne bi mogao, tako da je sluzbeni jedino resenje ako protivnici ne zele da se igraju ili se ne pojave.