Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
+1
Ajde zajebite vise Sokera, udri po Sokeru kad ti nesto ne odgovara. Lageri, ovo je tesna situacija sad bas... Imamo 25 minuta...
Ja stvarno nisam mogao danas da cekam vise, jebaga... Verovatno ce nam odstraniti jedan bod i to je to...
ja sam jos uvjek tu. Ankor je bio do 10.
ne znam sta da radimo....
Nimitz : LAG
Zvezdale : Elementi / 1-0 (službeni rezultat)
Wihnehwotumepro : Krajišnici
Kompaund : Propali Snošaj
Obilić : Arčeri
jel odigrana bar jedna utakmica jebem mu mater?
Evo javljam se na temu.
Mi odigrali, ali nemamo pojma da li se računa, pošto je sto puta prekidana i izbacili su nas odmah na kraju...ali rezultat je bio 0-0...a takođe je ovaj lik koristi tuđi profil jer je banovan...
ma ko vas jebe, kaznene cemo svima lolo
Taman...
Ali mi smo tu kao sto vidis...
Jel ste snimili? Kako su vas izbacili? Sta pricas?
Sedplas, kao sto vidis dovuko sam mog pulena... Ako se sidro pojavi igramo...
Moj predlog je da jednostavno nikome ni ne damo ni oduzmemo bodove. Sem mozda Zvezdaleu, ali je i tu mutna situacija. Uglavnom bolje da nekako preskocimo ovo kolo ako se vec nista nije odigralo...
jebiga, bolje to nego kazneni. prvo ste vi nas cekali, pa smo mi vas, bilo izjednaceno, sad ste vi tu mi nismo, 2-1 za vas jbg :D
Sokeru ja bi da mi ligu zavrsimo sto prije, na ovaj ili onaj nacin, sto vise budemo cekali vise cemo da se koljemo i ko zna kad ce da se zavrsi. ovako drzimo se rasporeda pa makar padali kazneni do kraja. bar neko moje misljenje
Ok, nisam zeleo da se ovako zavrsi, ali evo ga i Chavez doduse, ako se sidro pojavi da odigramo, bitno je da krenemo pre 10. Jebes ga sad...
pa ovaj se javio sa tuđeg profila, ušli smo u sbou, utakmica je tri puta prekidana, zato što je lagovalo, zato što je onaj rek'o da će da snima a nije počeo, na kraju smo odigrali nekako i mene i marka su odmah banovali...
Nimitz : LAG
Zvezdale : Elementi / 0-1 (službeni rezultat)
Wihnehwotumepro : Krajišnici
Kompaund : Propali Snošaj
Obilić : Arčeri
sedplas se malo zajebo. to kakav ti dogovor sa njima imas mene ne zanima. dzanki i ja smo tu ceo dan kao sto se vidi a njih nema, 2x su odbijali da igraju i stvar je jasna
Ma upravu si, daj da zavrsimo vise, ovde se ne zna ko koga kolje. Cas Xela-Laki, Odbor-Dzanki, janpi-Zvezdale-sedplas, Lag-Kompaund itd. itd.
janpi ti upisi taj rezultat, ja cu ovaj, onda se takmicimo pa ko prvi postavi tabelu na prvu stranu taj pobjedio, moze?
Dio treba nam snimak, jebiga....
sta je sa utakmicom Krajina Vuna??
ma zvezdale picke nece da igraju, oprali bismo ih :D
Sedplase, i ja bih vama dodelio sluzbeni u ovakvoj situaciji. Bolje da jedan dobije nego obojca da izgube.
A ti Janpi otvori sobu samo za tebe i Lakija pa drkajte tamo na bodove, posto vam oni mnogo znace vidim...