HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ксело, кад играмо ?

2. E, jel tu Bond da završimo odmah.

3. Ja ga nisam potplatio lol

4. eee jel mogu da igraju elementi, znam da je bila neka pometnja, i da li su tu da odigramo ?

arceri dobili zvezdale u oba meca ....

5. ЧИЈЕ ДЕТЕ НОСИШ СТЕЛЕКСЕ!? :)

Немам појма Шокеру, мало сам припит мојне сад диграмо...

6. Dogovori se sa Skočipekinezerom jer igraju samo on i Dule, isterali me iz prve postave, fegeti lolo.

7. ДУШАНЕЕЕЕЕЕ, СКОЧКООООООООО, кад играмоооо?

8. Немам појма Шокеру, мало сам припит мојне сад диграмо...

Pa ajde da odigramo ako se pojavi Bond i ako svi budemo bili tad tu :)

9. Да објавим своје присуство ....

10. arceri dobili zvezdale u oba meca ....

Šta da kažem, šurimo :D

11. srbine može sutra u 19 h

12. А вечерас ?

13. ne znam jel skočko tu
    edit sad pogledao nije tu mož sutra pošto i ja odoh da spavam uskoro crkoh danas

14. Сутра онда...

15. ČESTITAM SAIGRAČIMA!

16. Nećemo igrati. Ako nas Lagovci prestignu kobejnovaću se.

17. Свестан си да нема теоретске шансе да вас престигну?

18. Pobeda 3
    Poraz 0
    x 1

Pa ti računaj.

19. Nisam svestan, očigledno...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.