U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lupuse budi ljubazan da uploadujes na www.mediafire.com .
e moj vuce, od 2:00 do 2:30 imao si dve strasne sanse...
ali jebi ga... (mozda bih i ja promasio)
SNOSAJ PRVI PUT NA TV-u . http://www.haxballtube.com/watch?v=05ba133f
E , posle 11 ide moja analiza ovog kola , za sve verne i neverne fanove .
АЛИ ЈА НЕ ВЕРУЈЕМ ШТА САМ ПРОМАШИО!!!
Имао си једну праву шансу , Вуку , и сувише дуго си чекао да опалиш .....то би без сумње био гол....
lupuse spusti se na zemlju, ja ne vidim da si ti sutnuo na prazan gol :D
a i branili ste se cijelo vrijeme, ne znam o kakvim bodovima pricas :p
Брате код шансе негде око 2 минута кад смо били код доње мартинеле, био празан гол а ја нисам шутирао јер нисам добро оценио... Онда друга и није била као ова, али ја не верујем да то нисам шутнуо па макар и поред гола...
Jao Snosajci, sramota kako ste igrali. Zar tako da igra tim koji se prosle sezone borio za titulu do pretposlednjeg kola ?
II
LAG : Wihnehwotumepro /
Zvezdale : Kompaund / 1-0 (Стелекс 1г)
Nimitz : Obilić / 0-0
Elementi : Arčeri /
KRAJIŠNICI : Propali Snošaj / 0-0
Ne stajte mi na muku pominjanjem igranja utakmice ovih mojih nema još!
Тако смо играли целе прошле сезоне...
jorgandzijo
pa jesu se branili, ali vi niste imali neke konkretne sane kao sto ih je imao vuk!
jeste vi napadali ali svaki sut je bio u golmana, dok je on jednom (oko 2:00) mogao da sutne na prazan gol, dok je stajao pored donje ivice ali si mu ti izbio, a drugi put oko 2:25 kada je promsio prazan gol, doduse smetao si mu malo, ali mogao je da pogodi!
Мада , нисам написао али мислио сам да је очигледно , Крајишници су имали доминацију ...
@madafaka
Kakve sanse ti ocekujes da ima moja ekipa kad lik stoji na golu i igra zabarski ?
Nisu hteli da rizikuju da igraju cik-cak sistem, jer je lupus uvek bio u pripravnosti za kontru.
Oprosti Lupuse nisam znao da ste ovako igrali cele sezone, i nije mi jasno kako si onda uspeo da das onoliko golova.
Dobro de ljudi .
Calm down , calm down .
pa nisam ni ocekivao nista posebno... samo sam rekao da su imali knkretnu sansu...
ja sam se i nadao neresenom, mislio sam da cete vi dobiti ali sam se nadao neresenom...
Шта је са мечевима Елементи - Арчери и Лаг - Винево? Имате , цирка , 16 минута.....
ja i Dab smo i dalje tu....
Guslaru, gdje si?