HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ма сад ће да се иживимо над Лагом...да их убијемо 10 0...

а сношај је наша редовна муштерија ал јебига...нинџа мање пробио одбрану за 2 ипо минута него ја за 10 секунди

2. Сремац је крив!На ломачу с њим!

3. nije, dorbo se uklopio, samo da je malo agresivniji...
    zadovoljan sam njegovom igrom...

4. Колко је изгубљен овај Сремац , не зна ни основна јебена правила ......."На колико се игра?" О.о "Е само једна ?" О.о ..... мисим...

5. Dzanki, ne znam kako si do sad igrao 2na2 ali ja jos nisam video da neko stoji na svom golu dok je lopta pred protivnickim (a naigrao sam se 2na2 meceva mali milion). Nije ovo prozivka, nemoj me pogresno razumeti, ali njih dvojica su se sasvim dobro organizovali nazad i ne znam kojim trikovima si mislio da probijem bez IKAKVE pomoci.

Ocigledno smo imali razlicita ocekivanja jedan od drugog, jebiga.

6. A to sto sam pitao na koliko se igra ne znaci da sam pogubljen nego manje zainteresovan za ovu ligu (pa nisam ispratio utvrdjivanje pravila), posto sam rekao mojima da me racunaju kao poslednjeg igraca i zovu samo kad je bas neophodno.

Mnogo je glupo sto se igra samo jedna na 3 minuta, realno, no vi ste tako odlucili pa necu da budem partibrejker sa zakasnjenjem.

7. Ма ок , ти фурај на СХБ лигу , тамо сви прште од памети ..... а ми јадни ћемо да се патимо са једном од 3 минута ....

8. Laki nemoj da napadas mog igraca!
    Nindza, tako smo igrali dzanki i ja... on brani a ja sam stalno u napad, on izlazi poslednji minut ili pola minuta kao sad, a mekad ina samom pocetku... pusti i nek seru, igrao si super,, samo budi malo agresivniji juri svaku loptu...
    Djejmse kuravo sto me banova? Je l to zato sto sam te pobedio 3 puta za redom?

9. Al' se ti tripujes, brate mili. Igrao bih i ovo ovde ali u prvoj sezoni nikako nisam uspeo da se navatam sa saigracima, a sad su me zvali u ekipu gde vec ima igraca i lepo sam rekao da necu da ulecem ozbiljnije nego kao podrska kad zatreba. Eto, zbog toga sam napisao da nisam toliko zainteresovan a ne zbog SHB lige.

10. Djejmse kuravo sto me banova? Je l to zato sto sam te pobedio 3 puta za redom?

Ugasio sam sobu.

11. V
    Arčeri : LAG
    Obilić : Propali Snošaj
    Kompaund : KRAJIŠNICI
    Wihnehwotumepro : Elementi
    Zvezdale : Nimitz

Сношаје , када ћемо да одиграмо?Ја могу после 3 сата .....

12. Бонд је прва смена у школи, па можемо кад он дође...

13. Ekipo LAG-a, mogli bismo veceras to da zavrsimo, ako vam odgovara negde oko pola 9?

14. ja 9 gledam tekmu tako da prije 9 bi MENI odgovaralo. cucu se sa ostalima pa vam javljam

15. ako nisi vidio jer je zadnji post na onoj strani xD

ja u 9 gledam tekmu tako da prije 9 bi MENI odgovaralo. cucu se sa ostalima pa vam javljam

16. jesam...
    videcu i ja s mojima...

17. Nimitz,mogli bismo veceras,ako bude iz senke prisutan.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.