HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Trećina puta je pređena, a na tabeli gusta situacija kako gore, tako dole.

2. Krajisnici,da odigramo veceras?

3. ovo je neverovatno, koliko likovi ne znaju.. nemojte pogresno da me shvatite, cestitam na pobedi, al ljudi bre niste imali pojma! :) ako ovako nastavite svi da forsirate ljutu defanzivu, stvarno nema smisla igrati ovo sranje 2 na 2. od sada ce i krajisnici poceti da se brane, dvojica na golu, pa cemo igrati sve do kraja nereseno. ako svi igraju antihaks, onda cemo i mi. antihaks liga.

4. LAG nece antihaksovati!!!!

5. E Jabu, jebem te pa ti 3. il' 4. put već praviš onakvu mlitavu grešku. Izleti na njega and break his jaw!

Ma, to kad slušam Remeove savete da ne izlećem... :P

6. E jak ti tutor u oblasti defanzive onda. :P
    Bezvezno izletanje ne, ali u situaciji kada ide direktno na tebe velike su šanse da primiš gol ako budeš igrao kolce levo-desno. U tom slučaju izletanje i boksovanje lopte.
    Kažem ti ovo prijateljski. ;)

7. ovo je neverovatno, koliko likovi ne znaju.. nemojte pogresno da me shvatite, cestitam na pobedi, al ljudi bre niste imali pojma! :) ako ovako nastavite svi da forsirate ljutu defanzivu, stvarno nema smisla igrati ovo sranje 2 na 2. od sada ce i krajisnici poceti da se brane, dvojica na golu, pa cemo igrati sve do kraja nereseno. ako svi igraju antihaks, onda cemo i mi. antihaks liga.

Igraćemo kako nama odgovara, vi igrajte kako vama odgovara, ne vidim u čemu je problem. A ovo da nemamo pojma se vidi po rezultatu :)

8. AAAAAAAAAAA SAĆE SMAK SVETA! ŠOKER KORIST INTERPUNKCIJU PRAVILNO!!!!

9. stelex posle 11 igramo, moze ? cucemo se tacno u 11

10. E jak ti tutor u oblasti defanzive onda. :P

I ja budala, pa ga slušam!

Bezvezno izletanje ne, ali u situaciji kada ide direktno na tebe velike su šanse da primiš gol ako budeš igrao kolce levo-desno. U tom slučaju izletanje i boksovanje lopte.

Znam ja sve to Šokeru. U svakom slučaju, hvala. ;)

11. Ево исправка листе стрелаца
    http://imageshack.us/m/835/247/75524802.jpg

12. I ja budala, pa ga slušam!

(Sada sam stvorio razdor između njih, hihihi plan se tečno sprovodi)

13. ЛАГ-у , мислим можемо и ми после 11 да одиграмо?

14. А изгледа да је судбина ЛАГ-у и Елементима да буду последњи двојац , како год окренеш увек се врете ту :))

u nasim ocima, mi smo 6. na tabeli sa 6 bodova. to sto su nam zli dusi uzeli bod to je sitnica. :)

inace, sa vama igramo sledece kolo, pa kad cemo? (ako se nisam zajebao nesto)

15. Па то следеће може да се игра , да прецизирам ,од 23:01 , па рекох ако се окупимо да опалимо у 23:02 наш дуел?

16. Vazi jorgane,ako bude tu iz senke.

17. (Sada sam stvorio razdor između njih, hihihi plan se tečno sprovodi)

Nema veze, sutra ćemo da se pošibamo u parkiću kod moje zgrade, i posle ćemo opet da budemo najbolji drugovi. Plan ti propada. :)
    Inače, danas nas nije htelo, mnogo smo loše igrali, takoreći bunkericu, Snošaj je bio bolji, ali iskoristih šanse, a oni nisu i pobedismo.

18. ne znam laki, ako bude tu neko od mojih mozemo, ali cisto sumnjam....

19. Bioshocker: Petak, subota, nedelja... U kojim terminima si slobodan?
    Chavez: Bilo kada od ta 3 dana, ali svaki taj dan do 5 popodne max, posto imamo festival u pozoristu, pa i igram predstavu, i domacin sam. tako da moram biti tamo.

Elementi, evo vam ga na! Sve rečeno, samo još da se dogovori. Mogla bi subota možda, m?

20. Ja sam tu, Laki, ako vas ima mozda bi mogi da bacimo taj antihaks.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.