HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. http://www.haxballtube.com/watch.php?v=2ba9e128
    Nimitz-Elementi
    1:4
    Imate tri poena samo zbog moje dobre volje da vam ugodim i da ne cekamo Chaveza za sutra. Takođe ovaj nesrećnik u mom timu ne igra često tako da je jako zagubljen i vidim da ne zna šta se dešava. Ja sam bio u gradu, vratio se video svi su tu i reko ajde na brzinu. Ko da me je neko probudio u 4 ujutru i terao da računam. 1 gol je stvarno userski i to onaj prvi zato što me je prokleti lag samo odneo. Ostalo nisam ni želeo da igram predano. I ovaj na kraju pita jel zvanično. Ali ajde kontrolišem se, sve će doći na svoje.

2. Pa jel smo ti krivi što ti nije čavez došao i što si bio u gradu? Jebi ga... Lepo ste igrali, lepe su akcije bile...........
    ALI POBEDA JE POBEDA!!

3. Ma nije bila lepa igra, ali nemam ja ša vama da prigovaram, uživajte u pobedi, ali ovo nije bio Nimitz.

4. АХААХХААХАХАХХААХАХХААХХАХА уиграли се ељементи

5. Vrlo smo optimistični, možemo do kvalifikacija za Ligu Evrope, gde prolazimo ako nas ne bude čekao Slovan,mislim pobedili smo tim gde igra kapiten reprezentacije, remizirali sa boljima, izgubili od najboljeg tima ove sezone, i uz Božju Ruku stigli do epohalne pobede. Najprijatnije iznenađenje sezone, nema šta

6. Svaki optimizam koji vam je večerašnji meč ulio je lažan, na osnovu njega se samo može zaključiti da sam konj.

7. На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина. Мислим, на овоме свету, што бих нагласио(!) да пропаганда, што већина кажу, да овоме, није истина!

ЕДИТ: Ви сви припадници секретаријата Хашког трибунала, можете само да прихватите да ми попушите курац.

П.С. Шокеру, ако имаш неки проблем, можемо слободно да се договоримо како ћемо да га решимо, не мораш да користиш Вукајлију у те сврхе. Хвала.

8. Нек хостује неко да играмо мало

9. Интересанто је што сви имају потребу да се изговарају кад их победе лошије рангирани тимови. :)

10. remizirali sa boljima

Khm, dugujete mi bodove :P

11. Bonde brate zavisi u kakvim si okolnostima igrao.

12. лошије

gramatika na nivou

13. dajte vamo ko je dao golove?

14. Нек хостује неко да играмо мало

'Ajde neka hostuje neko stvarno.

15. HAHAHAH mica jebe!!!! bravo Micooo!! treci gol je bio odlican, svaka cas'!

16. Obilic
    Krajisnici
    Vune

to su 3 poslednja tima trenutno! doduse Vuna sa utakmicom manje.....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.