Šta mislite o gutanju?

1. Tabletica. šalim se, znate već čega. Potrebno mi je što više iskrenih odgovora.. po mogućstvu, ženskih! Za'valjujem duboko.

2. Praktična stvar, ne moraš da se brišeš posle i ne kaplje svuda po krevetu ili već gde si imao snošaj.

3. Пушење без гутања (ако није предигра) је ко прање ногу без скидања чарапа.

4. znate već čega

Čega?

5. a da ti devojka guta kad ste u vezi i volite se i ta sranja?

6. a da ti devojka guta kad ste u vezi i volite se i ta sranja?

Не. Онда влада целибат до венчања.

7. ja sam jednom progutala žvaku kad sam bila mala, zapravo dve softi žvake sam odjednom žvakala i progutala. mislila sam da ću dumrem, da će žvake da mi ulepe ceo stomak... od tada ništa ne gutam, vitamine i neophodne hranljive sastojke uzimam isključivo intravenozno...

8. Mislim, Dotter i Lemaja u su objasnili, nema potrebe za daljom raspravom! Lock.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.