Prijava

Педери мали малољетни, одгледајте Пулгасарија, па ми кењајте по теми :)

Dankane ti moraš svakoj šerpi da budeš veš za otkuvavanje, jeri?

А, шта ћу Ширкане, кацам најпаметнији овде :(

https://www.youtube.com/watch?v=_6OqNGbw8Ek
Ја одгледо трејлер без превода. Амер посло чудовиште, уста га јебем. :)

KA ME HAME TALAAAAS

Кашофе, без зајебанције, одгледај цео филм... Некад.

Е овако, проф. један са мог факса је у диван групи између Северне и Јужне Кореје, кае чоек да је у Пјонгјангу метро савременији од њујоршког. Не знам да л' је баш истина, али пре ћу да верујем њему, него 'муриканцима.

Ja čuo da Deki Pantelić uspešno gradi karijeru u Severnoj Koreji

Имају приступ фифином сајту

Pod uslovom da ogledaju sve epizode "Visokog napona".

Кашофе, без зајебанције, одгледај цео филм... Некад.

Одгледаћу сад неки дан. :)

И не знам зашто сви Северно Кореју знају по лошим стварима, а не рецимо по томе колико су добри у фудбалу. Јебали амероа 5-6 нула у групи, после и освојили. Каки курчеви немци каке пизде материне...

Čuo sam da oni imaju Tarabiće, i da će im se zemlja nakon smrti lidera rasparčati na komade, te će se narodi koji čine tu naciju samoubijati do 2995. Onda će potpisati Šengenski sporazum i rata više neće biti. A neki Srbi će prkositi zapadu i ostalim svetskim silama na čelu sa svojim liderom.

*И пиће воду са Мораве

Нормално да није стање у Северној Кореји много горе од већина земаља, то је само пропаганда запада, јер замисли да су њихови грађани, а уосталом и цео свет свесни њихове праве моћи, многи би гледали запад не са страхом, већ са подсмехом, а захваљујући том истом западу сад многи народи гледају Северну Кореју са подсмехом, уместо са страхом како би и требало, јер они су сигурно једна од водећих сила на планети. Па шта су нама урадили 90-тих, направили су такву пропаганду против нас, да буквално нису морали двапут да затраже помоћ за бомбардовање 99-те.

Једини човек који се не спрда на озбиљној теми. А онда га ви зовете тролом. Могли би од Чулета нешто да научите, јазавци. Чуле, подршка!