Severna Koreja (propaganda ili istina)

1. brate kad vidim onog dinosaurusa prejadnom kako i one glavice korejske kako prelose glume to je to sto se mora navaren gledati

2. Хахаха, тое тај рад. Морам и ја наварен гледати, да знаш да ћу се усрати од смеха :)

3. У случају рата са Јужном, Северна може само да пусхи гоwно

4. Причај о бројевима, али техника Северне је одавно застарела

5. Ха, рекоше исто и за технику Југославије па је пао невидљиви.

6. Па чак и у бројевима је Јужна шије већином, једино се Север истиче у тенковима, артиљерији, подморницама и неким помоћним возилима/пловилима. Али фанатизам је на страни Севера, као и нуклеарно наоружање. И Ким.

7. „Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака!“

8. Али ми смо имали бар мигове 29, ови немају беде ни то, још користе миг 18, а ови фул модерно, плус да не причам о спец. јединицама Јужне

9. Крене негде Северна, Америка је сече одма, не помаже па све да имају нуклеарку

10. Пропо, али нисмо тај авион мигом оборили. Јужна кореја им не може ништа, шта ти је, Ким да хоће немир у свету сад би их сравнио са земљом, али воли да ужива у животу, тако да му није до рата.

11. Знам ја чиме смо га оборили, али чињеница је да је војска Јужне много модернија

12. Пропо која Америка човече? Пуцају по шавовима већ годинама, штампају новчанице без покрића, не знају више где им дупе где глава, до сад још нису налетели на озбиљног противника, али потпуно сам сигуран да не смеју да дирају Северну Кореју, јер немају агенте тамо па не знају шта је Киму у глави.

13. Може она да буде модернија 200 пута, али у окршају 1 на 1 Јужна би га издувала само тако, јер увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север.

14. Па јебемлига, још увек су они најјачи

15. Све је то дискутабилно

16. јер увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север.

http://www.facebookemoticons.com/images/posts/pacman.png

17. У случају рата са Јужном, Северна може само да пусхи гоwно

Pre nego što sam gledao ove dokumentarce i ja bi isto reko, a sad nisam baš siguran.
    Gori su od Prusije, vojska sa državom. Od malena spremani za rat, ceo život indoktrinirani i naviknuti na sranje.
    Opet ne mora to ništa da znači, možda im je obuka i doktrina gowno, i da ga poduvaju lakše nego što mislimo.
    I JNA je bila neka kurčeva sila, pa ispade kerov kurac u stvari.
    75 % budžeta im ide na vojsku, pa jebem mu mater, možda sirotinja nema kruha da jede al' mora da ima kolko tolko kvalitetne opreme, kupuje se od Kineza i Rusa.

Ха, рекоше исто и за технику Југославије па је пао невидљиви.

Mi njima jedan avion, oni nama celu zemlju, jebali smo im mater. Sebi u dupe.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.