Severna Koreja (propaganda ili istina)

1. Не бих се сложио, НАТО пакт је све слабији, Евро као валута је најслабији у последњих 10 година, много су и они изгубили што су увели санкције Русији, нормално у медијима ћеш само чути како је Русија изгубила много.
    Уосталом, сви знамо да санкције нису толико страшне ако знаш да се избориш са њима, Северна Кореја је најбољи пример тога, то што је он диктатор, ил' како већ хоћете да га назовете је ствар једне државе, и нико не може да оспори да су они јака држава. Ко поседује нуклеарну силу довољно је јак да га се цео свет плаши, јер ко испали први нуклеарку може да изазове нуклеарни рат, а ни једна јака сила не жели да се у њу испали прва нуклеарка, као ни било која држава на планети, а колико знам Северна Кореја чак и ако је погоди нуклеарна ће моћи да узврати, тако да боље их не дирати.

2. NATO propada, i Amerika, i Evropa, to je činjenica koju slušam otkad sam se rodio. A severnokorejske rakete ne bi preletele ni par desetina kilometara, bile bi oborene, posle čega bi Severna Koreja dobila od Amera uzvratnom merom po vojnim i infrastrukturnim postrojenjima i praktično bi prestala da postoji kao vojna sila. A ako bi neka i pogodila cilj, npr. u Japanu ili Južnoj Koreji, Ameri bi ih jednostavno spržili, i niko ne bi zaratio s njima zbog toga.

3. Chule37
    Може она да буде модернија 200 пута, али у окршају 1 на 1 Јужна би га издувала само тако, јер увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север.

Ae ovo objasni leba ti? Gravitacija, higher ground ili po čemu to gledaš molim te?

https://www.youtube.com/watch?v=InaRIYFPMiY

EDIT: Mislim na nebulozu sa penjanjem na sever i spuštanjem na jug

4. Може она да буде модернија 200 пута, али у окршају 1 на 1 Јужна би га издувала само тако, јер увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север.

Pa ovo je apsolutna pobeda od posta!

5. Poćorek nije ima Chuleta da mu objasni da je lakše spuštati se na jug, pa ga izduwao.

6. Ja mislim da ce se Sjeverna Koreja uskoro podjeliti na istok i zapad. Kad Kim vidi da je sve definitivno krenulo po kurcu naredice istoku i zapadu da se goloruki zalete jedni na druge, do smrti naravno. A nuklearnu raketu, tu jednu sto ima, ce im baciti kad se tuca zahukta.

7. Kada je informacija istina, onda propaganda nema svrhe. Kada je laž, onda se brzo razotkrije bez obzira koliko je skrivao. Ali ako je mešavina ta dva, možeš je, uz malo sreće i veštine servirati generacijama. Tako se propagandni ratovi vode od osnivanja grada Rima do danas.

8. Chule pa ja tebe obožavam brate!!

9. čule, granjka, to je ta ekipa brate

10. nemate vi pojma koliko je taj narod sjeban. ne moraju ameri nikakvu propagandu smišljati. teško je povjerovati kada slušaš priče od tamo, ali tako je. azijati su bolesni, zar to niste naučili iz hentai filmova.

11. Па то сам и ја контао, комунизам+корејска фанатичност=луда земља. Не верујем да је све истина што се прича, али контам да је свакако лудило неко тамо.

12. ja ne znam što vam je teško zamisliti. sjetite se gladi i represalija u jugoslaviji kakve su bile do sedamdesetih. e u koreji je to sada pa na kub.

13. Може она да буде модернија 200 пута, али у окршају 1 на 1 Јужна би га издувала само тако, јер увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север.

Kako ne reče ovo ranije!
    JEBAĆEMO ALBANIOA

14. A i crnogorce ima da osvojimo!Oni oće da budu samostalni GOWNA

15. Kada je informacija istina, onda propaganda nema svrhe. Kada je laž, onda se brzo razotkrije bez obzira koliko je skrivao.

prelol, ti beše studiraš istoriju?

16. ETO TAMO LUDILO OVDE SVE NORMALNO I KAKO TREBA...

17. Може она да буде модернија 200 пута, али у окршају 1 на 1 Јужна би га издувала само тако, јер увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север.

Klasična primena zakona gravitacije.

18. Ja mislim da ce se Sjeverna Koreja uskoro podjeliti na istok i zapad. Kad Kim vidi da je sve definitivno krenulo po kurcu naredice istoku i zapadu da se goloruki zalete jedni na druge, do smrti naravno. A nuklearnu raketu, tu jednu sto ima, ce im baciti kad se tuca zahukta.

Ово је без увреде једна велика глупост. Ким има апсолутну власт и народ га воли то је неоспориво.

NATO propada, i Amerika, i Evropa, to je činjenica koju slušam otkad sam se rodio. A severnokorejske rakete ne bi preletele ni par desetina kilometara, bile bi oborene, posle čega bi Severna Koreja dobila od Amera uzvratnom merom po vojnim i infrastrukturnim postrojenjima i praktično bi prestala da postoji kao vojna sila. A ako bi neka i pogodila cilj, npr. u Japanu ili Južnoj Koreji, Ameri bi ih jednostavno spržili, i niko ne bi zaratio s njima zbog toga.

Па и пропадају, можда полако, али ако нападну Северну Кореју пропашће брзо као пх вредност после јела, ако не узмеш орбит.
    Северна Кореја кад би испалила ракете на Америку они не би ни доживели да им узврате, то је њихова пропаганда да народ не мисли да су они јака сила, замисли ти да знаш да Албанци имају нуклеарку пола народа би било у страху, они овако народу сервирају причу како је Северна Кореја смешна, и тако то, а у ствари то је све само да смире народ. Вршена нека анкета у Америци међ становништвом као извршен је нуклеарни напад на Америку шта ћете радити, више од пола је одма питало "а што би неко нас напао?". И после неко нек ми каже да они не врше пропаганду.
    Амери су могли само нас тако да нападну, ал' и даље смо најјача сила на Балкану, и даље већина становништва има храброст и вољу да брани своју земљу, никад неће моћи да униште наш менталитет, џаба што су теби променили ал' још мајке рађају Обилиће.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.