Gde ćete za Prvi maj?

1. Gde planirate da odete.Šta ćete da jedete,pijete,konzumirate? Koliko ostajete?

2. IDEM U BUKOVČE DA SE NAPIJEM

3. boli te kurac gdje idem :PPP znam da će mi biti ful kul i tako to :D

4. Pa ovako, pošto mi je prvog maja rođendan biće zajebancija samo tako, idemo sutra ujutro na brdo, postavljamo šator, ložimo vatru, bacamo meso na roštilj (5 kila kupljeno) pivo, i tako :D

5. Ja idem u Lezimir I'm a cepnem gajbu piva neke dzeje i viskija ortacima sto sam dobio za 18. Thats fucking smart!

6. Ja cu da proslavim Diov rodjendan u porodicnoj atmosferi.

7. Dio, nemoj da mi zameriš ako ne budem u stanju da ti čestitam rođendan.

8. ja sam jednom za prvi maj bila u stanici milicije.

9. Ja imam tezgu u Minhenu.. Jebga.

Opa nina nina naj nina naj naj nina naj nino more ni na naj....

10. Ma jok, pravo da ti kažem boli me, bitno je da dobijem neku kintu :D

11. Ja ću da śedim kući.

12. ja cu da pijam guste sokice jer sam se nedavno dobrano popickao sa kevom i caletom oko alkohola.

13. Ne idem nigde, obaveze pritegoše. Uvek postoji sledeća godina.

14. Ma jok, pravo da ti kažem boli me, bitno je da dobijem neku kintu :D

Preteklo mi 1000din, ali ne dam!

15. Idem u tri lijepe, već treću godinu za redom. Jebo kera, pa što taj 1. maj nije negdje na sredini mjeseca, nego ovako na kraj, pa nikad nemam para ni za šta, a zbog ispitnog roka koji uvijek kači i taj neradnički praznik rada, već treću godinu ne mogu da odem kući, potpalim roštilj, gajbicu u potok i da se čadi... roštilj...

16. Како мрзим ово питање. Ово и оно Где ћеш за Нову годину?

17. Da pogađam, ne ideš nigde? :)

18. U kafanu, zato što će rokati kiša.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.