film o Vladimiru Šipčiću

1. već neko vrijeme tragam bez uspjeha za ovim filmom...
    dali bi mi neko pomogao u potrazi, svaka informacija je dobrodošla???
    ( http://youtu.be/917tlWAV3go )

2. kakav film o Vladimiru, ono su odlomci iz Užičke republike i ruskog filma Diversant 2...

3. da, znam to :/ ali je odrađen i film o njemu, neznam sad tačan naziv... nešto kao "poslednji kraljev vojnik" a upravo rusi su radili film...
    anyone???

4. ''neznaš'' tačan naslov...e jeste, jebe se Rusima baš da snimaju film o nekom četniku...da film zaista postoji okačili bi trejler sa scenama iz tog filma...postoji ''knjiga'' ''Poslednji kraljev vojnik'' o njemu...film jok...

5. kostja odgovori mi na PVT

izvinite na oftopiku

6. hmmmmmmmmmm
    knjigu sam čitao...
    a možda si u pravu za film...
    nema veze...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.