Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Само један проценат људи на свету има IQ већи од 140.
Преко 88% људи живи на северној страни Екватора.
Половина људи која је страдала од бомби су сами покушавали да је направе или поставе.
Шансе да те удари гром током живота су 3000:1
25 % универзума се састоји од ''тамне материје'', око 70% од ''тамне енергије'', а свега 5% ми можемо да видимо.
Динамит се делом прави од кикирикја.
Најкраће химне на свету су Јапанска и химна Сан Марина, док је најдужа Грчка химна.
Направљено је преко 2,500,000,000 копија библије.
Наставите...
Ако износите статистичке и бројчане податке, мислим да је око 40%, тако нешто, да вам људи више вјерују... Ја сам пробао, лагао сам нешто, брда ваљао и вјеровали људи... Иначе волим да износим бројне податке
И ово је лаж. хахаха
Није... Мада кад боље размислим... Мач са двије оштрице :Д
Od 100% ljudi 30% ljudi te ne voli, 40% ljudi boli kurac dok 30% te voli
od tih 30% što te voli, 3% te voli sa razlogom, 24% bez razloga i 3% te ne voli iz opravdanih razloga jer si govno
isto je tako i sa ovima što te ne vole a ovih 40% što boli kurac jednostavno još uvek nemaju nameru da se okoristi o tebe
statistika? Ovako, radim ko crnac za pišljive 25k rsd PO UGOVORU,a gazda me isplaćuje UGLAVNOM 21,5k.
Šta tu nije u redu? Statistika kaže da me jebe bez kurca,zar ne? E pa, SEREM SE JA NA SVE JEBENE STATITSTIKE OVOG JEBENOG SVETA,OK?
Stvarno ti je gazda pička
odličan znak da treba da se rešiš čmara i započneš privatan džab. Ne ide ovako NE IDE!
za 2 nedelje mi sitiče ugovor, što dalje imlcira da će GAZDA da dobije po pčici samo tako! makar otišo i na sud,svega mi, opaliću mu PESNAJU po sred čelenke! BONSEKOM!
Ја сам у твојих 24% људи који те воле без разлога.