U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Само један проценат људи на свету има IQ већи од 140.
Преко 88% људи живи на северној страни Екватора.
Половина људи која је страдала од бомби су сами покушавали да је направе или поставе.
Шансе да те удари гром током живота су 3000:1
25 % универзума се састоји од ''тамне материје'', око 70% од ''тамне енергије'', а свега 5% ми можемо да видимо.
Динамит се делом прави од кикирикја.
Најкраће химне на свету су Јапанска и химна Сан Марина, док је најдужа Грчка химна.
Направљено је преко 2,500,000,000 копија библије.
Наставите...
Ако износите статистичке и бројчане податке, мислим да је око 40%, тако нешто, да вам људи више вјерују... Ја сам пробао, лагао сам нешто, брда ваљао и вјеровали људи... Иначе волим да износим бројне податке
И ово је лаж. хахаха
Није... Мада кад боље размислим... Мач са двије оштрице :Д
Od 100% ljudi 30% ljudi te ne voli, 40% ljudi boli kurac dok 30% te voli
od tih 30% što te voli, 3% te voli sa razlogom, 24% bez razloga i 3% te ne voli iz opravdanih razloga jer si govno
isto je tako i sa ovima što te ne vole a ovih 40% što boli kurac jednostavno još uvek nemaju nameru da se okoristi o tebe
statistika? Ovako, radim ko crnac za pišljive 25k rsd PO UGOVORU,a gazda me isplaćuje UGLAVNOM 21,5k.
Šta tu nije u redu? Statistika kaže da me jebe bez kurca,zar ne? E pa, SEREM SE JA NA SVE JEBENE STATITSTIKE OVOG JEBENOG SVETA,OK?
Stvarno ti je gazda pička
odličan znak da treba da se rešiš čmara i započneš privatan džab. Ne ide ovako NE IDE!
za 2 nedelje mi sitiče ugovor, što dalje imlcira da će GAZDA da dobije po pčici samo tako! makar otišo i na sud,svega mi, opaliću mu PESNAJU po sred čelenke! BONSEKOM!
Ја сам у твојих 24% људи који те воле без разлога.