Usporen rad sajta

1. znači, ne da je usporen, nego si ga umlatio samo tako....

2. upravo vidjen velux fles sa nekim klaudovima kaizen opet gura prste

3. Kao reklame za vreme filma. Klikneš na nešto, pa odeš da večeraš, taman se vratiš na novi klik, pa u WC, sledeći klik, pa opereš zube...
    Svašta čovek postigne.

4. fascinantno u svemu jeste da ljudi i dalje dolaze na sajt iako gotovo da ne radi

realno, sa malo kojim sajtom bi imao ovoliko strpljenja kao zla koja mi je vuka nanela

5. kao na prvoj :) i jos kad onaj mali slepac kaze da imaju najkrace reklame xaxaxa

6. Svi smo po malo sadomazo.

7. ako nije do servera, sta je onda problem usporenog rada sajta?

8. Проблем је што сте бановали ЂЕМБЕЛОГ. Нисте знали да је хакер и да се сад свети. Ко вас јебе кад не размишљате.

9. Ја цепам јучерашње постере од последње стране по популарности и поцепала сам 40 страна а да ми се пола постера није ни учитало пре него што сам их обрисала. Не може овако да се ради, народ сикће, а ја немам објашњење!

10. Петнести пут покушавам да отворим ову страницу да кажем да ми сад најгоре икад ради.

11. Самхаин

Проблем је што сте бановали ЂЕМБЕЛОГ. Нисте знали да је хакер и да се сад свети. Ко вас јебе кад не размишљате.

Isitina, dok je DJEMBELI bio prisutan sve je bilo ok.

12. a ja sam juče ''ocenio'' 200 defki, dok nisam shvatio da je sajt bio razjeban na par minuta ili tako nešto i kao da nisam ocenio ni jednu. :(

13. Ukinite postere i sve će biti ok. Izgleda da bi to meni samo odgovaralo.

14. e stvarno, izbacite postere i ajd zdrao

ps ostavite memije, to je bolje

15. Ili napravite poseban sajt Posteri sa Vukajlije pa nek se tamo iživljava ko oće. lolkan.

16. стварно је ужасно успорено,дако адм. среди то..

17. uro5h

Ukinite postere i sve će biti ok. Izgleda da bi to meni samo odgovaralo.

ladno sam ovo ukucao pre 45 minuta i obrisao jer sam mislio da je spem teme...

EDIT: dajem i ja svoje postere na brisanje, ionako sam ih postavljao samo kad ispucam tri defke...

18. Biće vraćeni vremenom.

aha znači nema rankova više! damn

19. Upravo sam poručio još jedan server tako da će Vukajlija da radi na 2 servera za jedno nedelju dana.