Usporen rad sajta

1. И опет на десетак минута...

2. Od sutra cena ktitora iljadu dindži.

3. Kajzo, aj ti nama vrati sve na jedan server, imam neki osjećaj da je tako bolje radilo... :D

4. neće ovo na dobro diziđe.....

5. Мени се појављује проблем само кад хоћу срч нових дефиниција дурадим..

6. meni treba 5 min dok mi pusti komentar...

7. Јављало се то и мени, али ево већ добра 2 сата ништа, да куцнем у олово...
    Само у срчу..

8. Dobro reče neko, bolje je radilo na jednom serveru. Il ti Kazane ne znaš namjestiti to kako treba il su neki masoni upetljali svoje prste. :D
    Ja danas nisam par puta uopšte mogla pristupiti sajtum čak ni gugl, kao što inače radi, nije ostavio adresu administratora na koju se možemo žaliti.

PS: Da nisi od Kineza kupio novu opremu? :D

9. E, znači sad sajt piči u 16, otvara sve, ludilo, al je zabagovan do kurca, dizvinete.

10. Čet štopa u tri lijepe, ovaj novi server je stvarno odradio posao kako treba... :)

11. Lepo ja kažem da ima kineske svećice :) Meni super radi. Ponekad baguje.

12. Ja mislim da Kazan nas diskriminiše, nekome sajt dobro radi, a nekome loše...hmmm.....

13. Je l' ti se više isplati da sajt staviš na 5 servera ili da ukineš postere i smanjiš posetu? :)))) lololo
    Kiazene slabo je to šljakalo danas. Mora to bolje. :) meni se jedino pojavljivao bag kad tražim nove defke, pa javi grešku nekad. Al' retko i to. Danas je sajt opet bio dosta spor, ali ipak čini mi se, brži nego pre. :)

14. :Skida naočare za sunce i kroz mračan pogled progovara: Niko neće dirati postere.

15. :repetira pištolj i govori kostiću: Jebli te posteri u po dupeta.

16. 130000 ljudi ga na fejzbuku voli i kad im dosadi pređu ovamo

17. Jeb'o te, Kaizene, daj sredi ovo, osećam se k'o da sam opet na Dial-up-u... Imaj milosti!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.