Dobro reče neko, bolje je radilo na jednom serveru. Il ti Kazane ne znaš namjestiti to kako treba il su neki masoni upetljali svoje prste. :D
Ja danas nisam par puta uopšte mogla pristupiti sajtum čak ni gugl, kao što inače radi, nije ostavio adresu administratora na koju se možemo žaliti.
Je l' ti se više isplati da sajt staviš na 5 servera ili da ukineš postere i smanjiš posetu? :)))) lololo
Kiazene slabo je to šljakalo danas. Mora to bolje. :) meni se jedino pojavljivao bag kad tražim nove defke, pa javi grešku nekad. Al' retko i to. Danas je sajt opet bio dosta spor, ali ipak čini mi se, brži nego pre. :)
ЕВО ГА!
И опет на десетак минута...
Od sutra cena ktitora iljadu dindži.
http://vukajlija.com/forum/teme/25336-proxy-error
Kajzo, aj ti nama vrati sve na jedan server, imam neki osjećaj da je tako bolje radilo... :D
neće ovo na dobro diziđe.....
Мени се појављује проблем само кад хоћу срч нових дефиниција дурадим..
meni treba 5 min dok mi pusti komentar...
Јављало се то и мени, али ево већ добра 2 сата ништа, да куцнем у олово...
Само у срчу..
Dobro reče neko, bolje je radilo na jednom serveru. Il ti Kazane ne znaš namjestiti to kako treba il su neki masoni upetljali svoje prste. :D
Ja danas nisam par puta uopšte mogla pristupiti sajtum čak ni gugl, kao što inače radi, nije ostavio adresu administratora na koju se možemo žaliti.
PS: Da nisi od Kineza kupio novu opremu? :D
E, znači sad sajt piči u 16, otvara sve, ludilo, al je zabagovan do kurca, dizvinete.
Čet štopa u tri lijepe, ovaj novi server je stvarno odradio posao kako treba... :)
Lepo ja kažem da ima kineske svećice :) Meni super radi. Ponekad baguje.
Ja mislim da Kazan nas diskriminiše, nekome sajt dobro radi, a nekome loše...hmmm.....
Je l' ti se više isplati da sajt staviš na 5 servera ili da ukineš postere i smanjiš posetu? :)))) lololo
Kiazene slabo je to šljakalo danas. Mora to bolje. :) meni se jedino pojavljivao bag kad tražim nove defke, pa javi grešku nekad. Al' retko i to. Danas je sajt opet bio dosta spor, ali ipak čini mi se, brži nego pre. :)
:Skida naočare za sunce i kroz mračan pogled progovara: Niko neće dirati postere.
:repetira pištolj i govori kostiću: Jebli te posteri u po dupeta.
http://traffic.alexa.com/graph?&w=400&h=220&o=f&c=1&y=r&b=ffffff&n=666666&r=2y&u=vukajlija.com&.jpg
Jedan od razloga zasto sajt radi sporije, rekordna posecenost.
130000 ljudi ga na fejzbuku voli i kad im dosadi pređu ovamo
Jeb'o te, Kaizene, daj sredi ovo, osećam se k'o da sam opet na Dial-up-u... Imaj milosti!