Prijava

Izgleda je nemoguće bez spama i trolovanja. Userete svaku temu.

Stvarno, istrolovaše temu, a ovaj Valdemar se zapalio ko hepo kockica, ili se samo zajebava.

A da nije slučajno kurčina?

Ne palim se, nemam drugi način da ispoljim svoje poznavanje Kabale, a i dugo mi vreme uz ovaj kompjuter. Doduše, više mi dosadno da diskutujem sa tako vulgarnim trolovima. Čekam nekog iskusnog trola višeg stepena.

Јутрос сам прочитао целу тему и није било никаквих назнака да ће бар мало озбиљно да се расправља о овоме. На сцену је ступио неки обрнути Годвинов закон да расправа почиње од Хитлера, а онда се шири.

Ja sam pročitao celu temu isto i sve je bilo ok dok nisu upali ovaj nikolat i ahil, jebo ih pas da ih jebo! Usraše temu, samo fali sad da dođe neki mod i da zaključa.

На сцену је ступио неки обрнути Годвинов закон да расправа почиње од Хитлера, а онда се шири.

лол. добро запажање

На сцену је ступио неки обрнути Годвинов закон да расправа почиње од Хитлера, а онда се шири.

Kao prvo, taj zakon je više humorističko zapažanje, jer po logici šansa da se bilo koji pojam upotrebi u raspravi raste kako se ta rasprava širi. A osim toga, gde ćeš sudbonosniju povezanost nego onu koju imaju Jevreji i Hitler? Hitler je sebe odredio pred budućom istorijom onime što je učinio Jevrejima.

Ma sad nije više zanimljivo.

Kao prvo, taj zakon je više humorističko zapažanje, jer po logici šansa da se bilo koji pojam upotrebi u raspravi raste kako se ta rasprava širi.

Немој зезати?

Поента је да се расправа удаљава од почетних питања. Не знам какву судбоносну везу видиш између уводних дилема отварача теме и тога о чему се "расправља".

Valdemare, šta je ovo, neki kviz?
To što si pročitao dvije-tri sektaške brošure ti ne daje za pravo da vrijeđaš jedan kompletan narod.
A za ova pitanja ću ti odgovoriti kada se vidimo negdje i pokazaću ti neke tvoje zablude, ne mili mi se piskarati po forumima.

HITLER PRAOTAC! LETI, PLODI I PUTUJE KROZ VRIJEME! OGROMNOM KURČINOM UBIJA VANZEMALJCE KOJI SA MOJSIJEM PRAVE ZAVJERU DA SVE NEJEVREJE PRETVORE U CEKERE ZA GRANAP.PLETENE CEKERE ZA GRANAP! KRAJ JE BLIZU! POKAJTE SE!

Molim vas da ne spamujete i ne trolujete, tema je odveć osjetljiva, samo još i vi falite.

Taj predivni i napaćeni narod vređate vi svojim trolovanjem (u boljem slučaju), nedostatkom znanja o sopstvenoj religiji (u gorem slučaju) ili sopstvenom glupošću (u najgorem slučaju). Ne želim da vam pomažem da hulite nad senima Aušvica. Zbogom, i neka vas od Gospoda snađe ono što zaslužujete.
Edit: meni je samo žao ako je sve ovo čitao neko zaista Jevrejin, pošto je verovatno stekao utisak da su Srbi obične budale. Stidite se!

hitler je bio veoma opasna figura

hitler je bio veoma opasna figura

hitler je bio veoma opasna figura

Kad je drug Staljin upoznao Hitlera, to veče je zapisao u svoj dnevnik: "Hitler je opasan. Treba ga ubiti." I ubio ga je. Toliko o Hitleru.